Ben jij al bekend met de kleurrijke scrunchies?

Ben jij al bekend met de kleurrijke scrunchies?

Ken jij de scrunchies al? Als jij van mode houdt dan is deze trend jouw zeker niet voorbij gegaan. De scrunchies zijn het mode haar accessoire van dit moment. Ik weet nog heel goed dat ik ze als klein meisje altijd in had. In letterlijk alle kleuren van de regenboog. En niet alleen ik maar mijn moeder droeg ze ook.

Ze zijn een tijdje uit de running geweest, maar net als met elk fashion product komt het altijd weer in de mode. Dus zo ook nu met de scrunchies. Ik zag ze voor het eerst weer op Instagram voorbij komen. En mijn eerste gedachte was: “zijn er nou nog mensen die die dingen dragen?”. Maar ik zag ze steeds vaker en begon ze ook steeds meer leuker te vinden.

my-jewellery ©

Wat is nou een scrunchie?

Een scrunchie is een haar elastiek uit de jaren 80. Binnenin het fluwelen (velvet) stof word een elastiek geplaatst. Doordat het elastiekje kleiner is dan de binnenste diameter van het fluweel, rafelt de stof op. scrunchies worden bij meerdere namen genoemd, ook wel froezel of haarwokkel. En zijn er in verschillende kleuren en motieven.

Bij My Jewellery vind je een mooi & groot aanbod aan scrunchies voor elk seizoen van het jaar. Zo is er voor iedereen wel een passende scrunchie. Het is ideaal voor als je even geen zin hebt om je haren los te dragen. Je kunt ervoor kiezen om je haar half op te steken, maar ook zeker om een staart te maken.

my-jewellery ©

Scrunchie & Fashion

Een scrunchie is lekker makkelijk voor als je een bad hair day heb. Maak een staart, knot of vlecht en je bent klaar om te gaan. Met een scrunchie kan je een leuk kapsel maken, maar je kan hem ook gebruiken als accessoire voor je outfit. Combineer je scrunchie kleur met je oorbellen, en kleding voor een perfecte match! Ik weet nog dat ik ze vroeger ook altijd om mijn pols had hangen. Het zat niet te strak, handig voor als je je haar in een staart wou doen, en je had gelijk een leuke kleurrijke armband om.

Draag jij weleens scrunchies?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  24 april 2020 / 07:09

  Ja, ik vind het een leuke trend! Gekleurde heb ik alleen nog niet, wel ééntje met tijger en zeebra print 😉

 2. 24 april 2020 / 08:45

  Ik heb momenteel een velvet okergele in, heerlijk en hierdoor blijft mijn haar de hele dag op z’n plek zitten

 3. 24 april 2020 / 20:46

  Nu niet meer, maar toen ik jong was wel hoor, ik maakte ze toen ook altijd zelf. Leuk hoe dingen toch weer terug komen, ik vind ze leuk!

 4. shiva
  24 april 2020 / 20:47

  Leuk! Wist nooit dat dat de naam was, handig vooral nu ik niet naar de kapper kan haha!

 5. Jasmina
  24 april 2020 / 20:48

  Als kind droeg ik ze wel heel vaak, maar dat is echt zolang geleden. Ondanks dat ik ze er leuk uit vind zien zou ik ze nu niet meer dragen. Mijn haar is eigenlijk ook altijd los.

 6. Johanna
  25 april 2020 / 08:14

  Ik vind ze leuk! Ga er binnenkort ook een paar kopen.

 7. Linda Meester
  25 april 2020 / 09:08

  Onze drie dochters dragen ze wel en willen ze vooral hebben. Ik heb er nooit aan gedacht om ze zelf te dragen

 8. 25 april 2020 / 13:31

  Ik vind het super leuk uitzien bij anderen, maar bij mezelf vind ik het echt helemaal niks. Zo jammer, want vind ze hartstikke leuk.

 9. 28 april 2020 / 14:31

  Ik wist niet eens wat dat waren voordat ik je blog zag ze zijn echt super mooi!

 10. Caroline
  28 april 2020 / 15:16

  Die scrunchies zijn super cute, ook in deze vrolijke kleurtjes. Vroeger in de nineties droeg ik ze ook. Ideaal!

 11. 29 april 2020 / 23:44

  Ik heb eigenlijk meestal kort haar – maar ze zijn wel heel leuk om te zien die scrunchies 🙂

 12. 2 mei 2020 / 08:53

  Toen ik echt een klein kind was, droeg iedereen ze. Ik begreep nooit waarom ze weggingen, ze zaten veel comfortabeler dan haarrekkertjes vond ik… Ik heb er dus ook terug, eindelijk zijn ze terug, weet je wel. 😉

 13. Mieke | Miek's Mind
  4 mei 2020 / 15:06

  Yes ik ken ze al, heb er zelf 3. Een zwarte, roze en tijgerprint. MJ heeft ook zoveel leuks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: