Kidizoom Duo DX, wondercamera voor creatief talent

Kidizoom Duo DX, wondercamera voor creatief talent

VTECH – Tien skills in één compacte camera stoppen is een uitdaging van formaat. VTech ging ‘m aan. De maker van slim speelgoed kent zijn doelgroep. Creatieve wereldbestormers van 4 tot 10 jaar maak je niet zomaar blij, die willen het complete oeuvre! Kidizoom Duo DX heeft het in huis.

Kidizoom Duo DX is de opvolger van de succesvolle 5.0. Was de tijd nu al rijp voor een nieuwkomer? Jazeker! Want deze past qua design, spelletjes (er kunnen nu ook augmented reality spellen gespeeld worden), verbeterde kwaliteit van de Selfie camera (nu maar liefst 2.0 megapixels) en de kwaliteit van de camera aan de voorkant (5.0 megapixels) helemaal bij de kids van 2020!

Het mag eigenlijk geen speelgoed meer heten. Deze semiprofessional daagt uit tot grootste prestaties in beeld en geluid. Het gemak waarmee  hier foto’s, video’s en selfies gemaakt worden is spectaculair. Beeldbewerking en spelletjes doe je in een handomdraai. Om van video’s met interactieve gezichtsfilters, de fotocollage,  animatie-studio en ingebouwde MP3-speler nog niet te spreken. Het zijn mogelijkheden waar bijdehandjes van dromen, kansen waarmee zich een wereld voor hen opent en waarvan een stimulans uitgaat waar je U tegen zegt.

Het grote kleurenscherm waarover Kidizoom Duo DX beschikt maakt beoordelen van beeld een makkie. Foto’s en filmpjes kunnen zo binnen no time op waarde worden geschat. Teveel de fotograaf uitgehangen en raakt de camera vol van zoveel enthousiasme, dan breid je het geheugen simpelweg uit door het plaatsen van een microSD-kaart. Kidizoom Duo DX wordt in twee kleurstellingen geleverd: roze of blauw.

Wat VTech sowieso garandeert is duurzaamheid, ook Kidizoom Duo DX kreeg een stevige behuizing en is in alle opzichten gemaakt om mee te oefenen. Wie zoiets moois in handen heeft, moet niet geremd worden het uiterste uit de camera te halen.

Advies verkoopprijs: VTech Kidizoom Duo DX € 69,95.

Zou jij dit dit speelgoed voor jouw kindje kopen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. 30 april 2020 / 09:12

  Ohhh dit vind ik echt heel gaaf, Ik zou mijn kind direct zoiets kopen. Ik ben dol op fotograferen.

 2. 30 april 2020 / 09:19

  Ik vond het als kind geweldig om foto’s te maken en tot op heden doe ik het nog steeds graag! Erg leuk om kinderen mooie momenten te doen vastleggen, mijn nichtje van elf leer ik dit ook al met mijn Olympus en ze geniet er echt van.
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Wat heb ik gedaan in april 2020?My Profile

 3. 30 april 2020 / 13:54

  Mijn kinderen hadden ooit ook een Kidizoom en dat was echt een groot succes. Een echte aanrader vind ik.
  nicole onlangs geplaatst…Geïnspireerd door…My Profile

 4. shiva
  3 mei 2020 / 13:04

  Mijn neefjes hebben deze ook ze zijn er echt dol op!

 5. Frederique
  6 mei 2020 / 14:42

  Ze zien er heel leuk uit. Mijn kinderen hadden van die Vtech camera’s toen ze jonger waren en die zagen er helemaal niet zo fancy uit haha. We hebben het dan ook over ongeveer 10 jaar geleden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: