Een frissere look met de producten van RevitalTrax

Een frissere look met de producten van RevitalTrax

Ouder worden heb ik nooit leuk gevonden. Vroeger had ik weleens vriendjes die niet konden wachten om volwassen te zijn, ik had dat nooit. Ik wou liever jong zijn. Ik denk dat ik altijd wel jong van geest ben geweest. Maar helaas, we worden allemaal ouder. En ons lichaam ook, daar kan je weinig aan doen. Toen ik eenmaal de 30 passeerde merkte ik dat de huid in mijn gezicht begon te veranderen. Het voelde wat doffer.

Ik zag steeds meer en meer een lichte rimpel opduiken. En dan wil ik het al helemaal niet hebben over die kraaienpootjes. Botox is niet voor mij weggelegd. Soms denk ik er wel stiekem over na, maar ik ben gewoon als de dood voor naalden. Dus nu ben ik al een tijdje begonnen met mijn huid goed te verzorgen met crèmes. Je hebt van alles en nog wat: dag & nacht crèmes, oogserums, verjongingskuurtjes, en zo gaat de lijst nog wel even door. Vandaag introduceer ik jullie aan de lijn waar ik onlangs mee ben begonnen, namelijk de producten van RevitalTrax. Ze zeggen weleens echte schoonheid zit van binnen, maar het is zeker niet verkeerd om de schoonheid aan de buitenkant een handje mee te helpen! 😉

Over RevitalTrax

RevitalTrax is een premium verzorgingslijn voor mannen en vrouwen met unieke, kwalitatief hoogstaande en werkzame producten. Je huid en haren zullen zichtbaar verbeteren als je deze producten gebruikt. Hun assortiment bestaat uit verschillende huid- en haar verzorgingsproducten. Schoonheid begint van binnenuit, daarom biedt RevitalTrax een uniek Anti-Aging Collagen Complex wat de huid, haren en nagels van binnenuit verbetert en wat zorgt voor een zichtbaar jongere uitstraling. De overige producten verzorgen en voeden de huid of haren vanaf de buitenkant. De combinatie hiervan zorgt voor het beste resultaat!

Een frissere look met de producten van RevitalTrax

Vitamin-C Serum € 29,-

Dit vitamin C serum bevat 12% Vitamine C. Dit is een boost voor elke dag en essentieel voor de vorming van collageen. Vitamine-C is een antioxidant die helpt om de conditie van de huid te verbeteren. Het eerste wat me tegemoet kwam toen ik het doosje opende was de geur. Een heerlijke zoete rozengeur, ik vond het erg lekker ruiken.

In het flesje zat een pipetje waarmee je het serum makkelijk kan opzuigen, en op je gezicht kan verspreiden. Het trekt snel in, en maakt je huid heerlijk zacht! Bij onzuiverheden beschermt dit serum ook tegen irritatie. Het gaat ontstekingen tegen, en helpt de huid te herstellen waardoor vlekken na een puistje sneller vervagen. Dit is een product waar mijn huid echt om stond te springen!

Een frissere look met de producten van RevitalTrax

Vitamin-C Serum

 • Boost voor elke dag
 • Bevordert de productie van collageen
 • Vermindert donkere kringen onder de ogen
 • Vermindert en voorkomt rimpels
 • Hydrateert de huid
 • Vermindert pigmentatie en roodheid van de huid
 • Kalmeert de zonverbrande huid
 • Beschermt tegen schadelijke vrije radicalen
Een frissere look met de producten van RevitalTrax

RevitalTrax Regular – 1 tot 2 maanden € 39,-

De RevitalTrax Regular bevat 30 sticks, daar kan je zeker 1 tot 2 maanden mee vooruit. RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve ingrediënten, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huid- en haarstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. Er zijn geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven aan toegevoegd. RevitalTrax bevat 100% pure ingrediënten.

RevitalTrax Regular

 • Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Houdt het haar sterk en glanzend
 • Draagt bij aan mooie en sterke nagels
 • Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen
 • Clean label product
 • Makkelijk in gebruik, drinkbare formule: mix met thee, water of sap
 • VERISOL® is een Duitse uitvinding
Een frissere look met de producten van RevitalTrax

Moisturizing cream with Hyaluronic Acid € 24,-

Om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar ook voor de dagelijkse verzorging en om uitdroging te voorkomen, is het gebruik van een dag- en nachtcrème zeker aan te raden. Deze dag- en nacht crème met hyaluronzuur is geschikt voor alle huidtypes. Het verzorgt, hydrateert en voedt de huid en beschermt tegen een droge en ruwe huid. De huid wordt als het ware opgevuld waardoor fijne lijntjes in het gezicht minder zichtbaar zullen worden. De huid zal soepel aanvoelen omdat de elasticiteit wordt verbeterd. 

Toen ik het potje opende trof ik als eerste een spateltje aan. Dat vind ik erg fijn, want ik vind niks zo ergs als net gedoucht te hebben en dan crème onder mijn nagels te krijgen. De crème zelf is echt dik, maar voelt echt heerlijk op je huidje. Hij trekt ook lekker snel in, ik kreeg gelijk het gevoel dat mijn huid echt gevoed werd.

Een frissere look met de producten van RevitalTrax

Moisturizing cream

 • Dag- en nachtcrème
 • Verstevigend en hydraterend
 • Vermindert fijne lijntjes
 • Verbetert de huidelasticiteit

Omdat ik pas begonnen ben met deze producten kan ik nog niet zeggen wat de effecten zijn op langere termijn. Wat ik wel kan zeggen is dat deze producten echt heerlijk aanvoelen op je huidje. Ik heb zelf een erg gevoelige huid, maar kreeg hier gelukkig geen uitslag van. Ik ga hier zeker mee door, en ben erg benieuwd of mijn huid er nog beter uit gaat zien na langdurig gebruik.

Gebruik jij speciale producten voor je huid of haar?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 4 mei 2020 / 15:25

  Wat een strakke uitstraling en het ziet er goed uit, je hebt er een fijne review van gemaakt.

 2. 4 mei 2020 / 18:46

  Wat een prachtige collectie, dit merk kende ik nog niet!

 3. Jasmina
  4 mei 2020 / 19:08

  Ik snap heel goed wat je bedoelt meid haha, ik kan deze producten ook wel gebruiken voor mijn lachrimpeltjes.

 4. 4 mei 2020 / 19:10

  klinkt als fijne producten!! en je hebt er een duidelijke review van gemaakt al ben ik wel benieuwd naar hoe het over een tijdje is 😀

 5. 4 mei 2020 / 19:48

  Dag crème en nacht crème, gezichtslotion maar verder niks hoor. Ik ben heel benieuwd wat de resultaten zijn als je t langer gebruikt!

 6. 4 mei 2020 / 20:54

  Sowieso vind ik producten met Vitamine C heerlijk! Thanks voor de tips.

 7. 4 mei 2020 / 23:30

  Rivaltaltrax heeft echt een goede lijn. Ik heb hun producten ook gebruikt. Ze zijn super goed. Met name de serums.
  Leuke blog.

 8. Silkeblogs
  5 mei 2020 / 07:34

  Ik heb de sticks ook geprobeerd, en die vond ik top! De verzorging ziet er ook super uit!

 9. 5 mei 2020 / 09:31

  Ik ben inderdaad ook wel benieuwd wat het op langere termijn geeft, dat mis ik inderdaad wel meer in reviews… Fijn dat je het zo ook benoemt. 🙂

 10. Frederique
  5 mei 2020 / 09:56

  Ja, het sluipt erin hè. Ik gebruik alleen een dagcrème en die wil ik ook nog 2 van de 3 keer vergeten maar ik wil er wel bewuster mee omgaan want ik ben de 40 gepasseerd en begon het toen wel echt te merken 🙁

 11. 5 mei 2020 / 18:32

  Dat klinkt allemaal best belovend, ik ben bijna jarig dus… Wie weet zet ik het wel op m’n lijstje 🙂

 12. Tania
  6 mei 2020 / 10:53

  Nog nooit van het merk gehoord, maar ben wel nieuwsgierig geworden

 13. 6 mei 2020 / 14:30

  Wat een mooie producten. Ik had van het merk nog niet eerder gehoord. Ik ben benieuwd hoe het zal bevallen

 14. Mieke | Miek's Mind
  7 mei 2020 / 09:58

  Vitamine C is altijd fijn voor de huid, dat serum lijkt me dan ook erg prettig

 15. shiva
  11 mei 2020 / 20:19

  Leuke producten, kende ze zelf nog niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: