Nieuw & Exclusief bij The Make Up Spot: Gallinée Skincare

Nieuw & Exclusief bij The Make Up Spot: Gallinée Skincare

The Make Up Spot is de afgelopen jaren uitgegroeid tot niet alleen dé online place to be voor exclusieve make-up brands, maar zeker ook voor niche skincare merken. Met in het assortiment Alpha-H, Pixi, Mario Badescu, Malin+Goetz, Perricone MD en nu sinds kort ook het exclusieve Franse skincare brand Gallinée kunnen skincare lovers bij The Make Up Spot echt hun hart ophalen!

GALLINÉE SKINCARE  
Gallinée is het eerste merk dat met behulp van een innovatief gepatenteerd prebiotisch, probiotisch en melkzuurcomplex zorgt voor het beschermende ecosysteem van de huid. Dit unieke drievoudige biotische complex helpt de goede bacteriën van de huid te voeden en te ondersteunen en de huid zo weer ​​helder, zacht en gezonder te maken. 

Nieuw & Exclusief bij The Make Up Spot: Gallinée Skincare

De Franse Dr. Marie Drago, met meer dan 15 jaar ervaring bij succesvolle en innovatieve huidverzorgingsmerken, ontdekte hoe een prebiotisch en probiotisch dieet de symptomen van haar glutenintolerantie verbeterde en kwam zo op het idee dit ook toe te passen op de huid.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
Alle Gallinée producten zijn cruelty-free en vegan-friendly. Dermatologisch getest en vrij van ingrediënten die schadelijk zijn voor de natuurlijke PH-niveaus van de huid. Zoals SLS, minerale oliën, zeep, kleurstoffen, silliconen en parabenen.

Nieuw & Exclusief bij The Make Up Spot: Gallinée Skincare

Het Gallinée assortiment bevat producten voor (hoofd)huid en haar en kunnen bij alle huid- en haartypen gebruikt worden.

YOUR NEW FAVORITE SKINCARE BRAND
De Gallinée producten zijn geliefd over de hele wereld. En komen met grote regelmaat voorbij in bladen als Vogue, Elle en Harper’s Bazaar. Goed nieuws dus dat Gallinée nu ook in Nederland verkrijgbaar is bij The Make Up Spot. Zodat je ook zelf de fijne producten van dit merk kunt ontdekken.

De Gallinée producten zijn exclusief verkrijgbaar via The Make Up Spot.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

  1. shiva
    11 mei 2020 / 20:23

    Nog nooit van dit merk gehoord ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: