Swiss O Par Wenkbrauw- en wimperverf-review

Swiss O Par Wenkbrauw- en wimperverf-review

Ik heb dus echt geen wimpers. Heel kort en zo licht dat je ze zonder mascara niet ziet. Ik kan er weinig aan veranderen, toch? Toen ik deze wimperverf zag liggen, werd ik toch wel erg benieuwd of dit misschien de oplossing zou zijn voor mijn lichte wimpers.

Het lijkt me namelijk heerlijk om zonder te veel geld uit te geven, wel mooie wimpers te hebben en er niet meteen ziek uit te zien als ik even geen mascara op heb. Deze niet al te dure wimperverf durfde ik dan ook wel aan. In de verpakking zit een soort oplossing die reageert met de substantie uit de tube. Dit zorgt ervoor dat je wimpers zwart kleuren. Verder zitten er twee wattenstaafjes, een kleine kam en speciale patches in om je huid te beschermen.

Je wimpers moeten helemaal schoon zijn voordat je begint en om verkleuring op de huid tegen te gaan, moet je de patches onder je ogen plakken. Side note: ik ben ontzettend onhandig, dus ik ben wel de ultieme testpersoon. Ik zag het al helemaal voor me dat ik brandend mijn ogen moest uitspoelen, maar dat viel gelukkig mee.

De wattenstaafjes dip je in het flesje en daarmee moet je je wimpers goed nat maken. Vervolgens smeer je de crème uit de tube op de kam en is het bedoeling dat je hiermee je wimpers doorkamt. Hetzelfde idee dus eigenlijk als mascara opdoen. En woww, ik ben onder de indruk. Mijn wimpers worden zwart en ik zie wel degelijk verschil.

Ik ben onder de indruk van het effect

Wel moet ik eerlijk meegeven dat ik het kammetje niet ideaal vind. Ik zou liever een mascara borsteltje gebruiken, omdat die flexibeler zijn te gebruiken. Als je er eenmaal wat handigheid in hebt gekregen, is het kammetje ook prima te gebruiken. Het verschil is goed te zien tussen mijn ogen en ik ben blij met het resultaat…

Maar ik heb iets te vroeg gejuicht. Nadat ik beide ogen gedaan had, spoelde ik mijn ogen met wat water en milde facewash aangezien dit stond aangegeven op de verpakking. Weg mooi resultaat. Ik was serieus bang dat er niks meer van het effect zou overblijven. Je kunt de stappen herhalen om meer resultaat te krijgen, maar ik was wel erg teleurgesteld dat er zo weinig kleur overbleef.

Het was heel lastig op beeld vast te leggen, maar dit is hoe mijn wimpers er na het wassen uitzagen

Het lijkt gewoon een beetje op dat ik mijn mascara niet goed heb verwijderd. Voor mij helaas een dikke tegenvaller en ik zou het niet zo snel nog een keer kopen. Dan ga ik toch maar echt voor een likje mascara: dat is makkelijker en geeft meer effect.

Wat is jouw tip voor mooie wimpers?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Rosanne

Rosanne Kars
Rosanne Kars

Find me on: Instagram

9 Reacties

  • Rosanne Kars
   Auteur
   20 mei 2020 / 18:57

   Hahah voordeel nu is wel dat je wat minder de deur uit moet als het mislukt 😉

 1. 18 mei 2020 / 10:51

  Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Zelf hoef ik dit niet te doen want ik ben heel donker haha.. dat geluk heb ik dan wel weer.

 2. Frederique
  18 mei 2020 / 19:23

  Oh jammer dat het meteen weg was. Ik zou het dan ook houden op mascara inderdaad!

  • Rosanne Kars
   Auteur
   20 mei 2020 / 18:58

   Tjaa lijkt voor nu de enige budget oplossing inderdaad 🙂

 3. 18 mei 2020 / 20:46

  Tips voor mooie wimpers heb ik niet echt. Ik gebruik wel een extra zwarte mascara, want anders lijkt het ook alsof ik geen wimpers heb.

  • Rosanne Kars
   Auteur
   20 mei 2020 / 18:58

   Zorgt extra zwarte mascara echt voor meer effect? Dan moet ik dat ook eens proberen

 4. shiva
  27 mei 2020 / 21:55

  Ik heb van mezelf wel donkere wimpers, maar wat een verschil bij jou zeg heel mooi om te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: