Extra weerstand opbouwen? CureSupport Liposomal Vitamine C!

Extra weerstand opbouwen? Juist nú met CureSupport Liposomal Vitamine C!

Vitamine C is een voor ons lichaam essentiële en daarmee onmisbare vitamine. Zeker in tijden zoals nu rondom COVID-19, waarin we onze weerstand natuurlijk zo optimaal mogelijk willen hebben én behouden, is de inname van extra vitamine C geen overbodigheid. Vitamine C in hoge doses wordt echter slechts beperkt door het lichaam opgenomen. Nieuw op de Nederlandse markt is de Liposomal Vitamine C van CureSupport. Dankzij de liposomale vorm én unieke samenstelling kan deze snel en effectief door het lichaam worden opgenomen om de weerstand een krachtige boost te geven.

Vitamine C (ascorbinezuur) speelt een heel belangrijke rol bij diverse lichamelijke processen en is daardoor een onmisbare vitamine. Ons lichaam maakt deze zelf niet aan en kan het ook niet opslaan. Dagelijks voldoende vitamine C innemen via voeding en/of supplementen is dus onmisbaar.

De optimaal opneembare vorm van vitamine C voor een krachtige ondersteuning van een goede weerstand

Wat is en wat doet vitamine C?

Vitamine C is een in wateroplosbare antioxidant die er onder meer voor zorgt dat vrije radicalen onschadelijk worden gemaakt. Vrije radicalen komen o.a. vrij bij zuurstofreacties in ons lichaam. Ze kunnen schade veroorzaken aan onze cellen en weefsels en spelen ook een negatieve rol bij een vroegtijdige veroudering. Vitamine C helpt het lichaam ook om witte bloedcellen te vormen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem. Dit is zeker nu extra belangrijk, want juist de witte bloedcellen kunnen schadelijke stoffen en ziekteverwekkers, waaronder virussen, herkennen en onschadelijk maken. Ook is vitamine C belangrijk voor de opname van ijzer. Dit zorgt voor de vorming van hemoglobine dat zuurstof naar alle delen van het lichaam vervoert. Aan vitamine C worden nog meer kwaliteiten toegekend, zoals de aanmaak van collageen, dat bijdraagt aan de stevigheid van huid, botten, tandvlees en vaatwanden.

Extra vitamine C? Juist nú!

Hoe hoger je weerstand, hoe beter je afweer is tegen virussen en bacteriën. Dit is uiteraard geen 100% garantie om niet ziek te worden. Maar het helpt zeker mee én het kan bovendien zorgen voor minder hevige symptomen ofwel een kortere duur ervan. Een medisch team van een ziekenhuis van de Jiaotong University in China heeft vitamine C succesvol ingezet tegen het Coronavirus. In een persverklaring op de website van het ziekenhuis schreef het team dat patiënten hoge doses van de vitamine kregen toegediend. Kritieke patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen moeten zo snel mogelijk een behandeling met vitamine C krijgen, adviseren de medici. Nu we te maken hebben met een virus dat wereldwijd zoveel negatieve impact en gevolgen heeft, hebben we dus dagelijks extra vitamine C nodig. Via onze voeding lukt dat vaak niet voldoende, daarom is een supplement juist nu sterk aan te raden.

Vitamine C of Vitamine WC, oftewel: wat maakt CureSupport Liposomal Vitamine C mede uniek?

Bij veel Vitamine C-supplementen wordt een groot gedeelte van wat je inneemt helaas afgebroken door je maagzuur. Daar kan je lichaam dus niets mee en dit plas je dus gewoon weer uit. De CureSupport Liposomal Vitamine C komt ongeschonden door de maag en wordt tot 98% in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

Wat is liposomaal?

CureSupport Liposomal Vitamine C is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van vitamine C. Dit betekent dat deze vitamine C is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de vitamine C tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat dus maar verloren. Dit betekent dat deze vorm van vitamine C maximaal kan werken en dat je er ook geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect. CureSupport is de ‘uitvinder’ van deze liposomale Vitamine C.

Boost je weerstand!

Met CureSupport Liposomal Vitamine C geef je je weerstand op een eenvoudige manier dagelijks een heel krachtige boost. De unieke vorm en samenstelling ervan draagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem, een normale werking van het zenuwstelsel en aan vermindering van vermoeidheid. Voor de opname van hoog gedoseerde vitamine C is vet nodig. Dankzij de liposomale vitamine C van CureSupport is het mogelijk om de hoogste vorm van orale absorptie te bereiken met bovendien een langdurige afgifte.

Verkrijgbaar in twee concentraties van 500 mg. en 1000 mg.

CureSupport biedt twee concentraties liposomale Vitamine C van 500 en 1000 mg. per inname van 5 ml. De 1000 mg heeft een relatief neutrale smaak. De 500 mg. is er in zowel sinaasappelsmaak als ananassmaak. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

13 Reacties

 1. 25 mei 2020 / 20:20

  Ik vind het helemaal niet raar als mensen nu extra vitamines nemen, zelf eet ik erg gezond en gevarieerd, maar er zijn tijden dat ik ook wat extra’s neem omdat mijn lichaam dat gewoon nodig heeft.

 2. 25 mei 2020 / 20:45

  Als ik het gevoel heb dat ik een beetje verkouden of ziek word, is vitamine C het wondermiddel. De dag erna voel ik me echt een stuk beter!

 3. 26 mei 2020 / 06:47

  Oe dit lijkt me eigenlijk wel wat. Ik gebruik nu helemaal niets. Misschien wel slim om te doen.
  Chantal onlangs geplaatst…Kundalini ReikiMy Profile

 4. 26 mei 2020 / 07:18

  Super leuke artikel! Sinds het coronagebeuren gebruik ik dagelijks 1000 MG vitamine C. Ik heb een mega lage weerstand altijd gehad. Toen ik over de pandemie hoorde dacht ik: “oh ik mag echt niet ziek worden”. Ik voelde me elke dag ziek! Elke dag lag ik bijna ik bed en last van mijn longen (astma). De artsen wisten geen raad meer. Door de vitamine c heb ik nergens meer last van.. ik raad het iedereen aan. Hoe hoger je weerstand, hoe beter je afweer is tegen virussen en bacteriën, dat heb je inderdaad mooi geschreven..
  Henna onlangs geplaatst…Interview met Uriël Sabajo over Pruvit Keto NATMy Profile

 5. Mieke | Miek's Mind
  26 mei 2020 / 07:34

  Als extra boost is het helemaal niet verkeerd om vitaminen te slikken. Ik neem dagelijks biotine in voor huid en haar en dat werkt zo goed!

 6. 26 mei 2020 / 15:19

  ik slik altijd vitamines. Ik weet niet of het wat doet, maar ik heb zo iets van: baat het niet, dan schaadt het niet (hoop ik)

 7. shiva
  27 mei 2020 / 21:57

  Ik kom zelf niet altijd aan mijn vitamines, wat pillen doen dan wonderen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: