CureSupport Liposomal Resveratrol

CureSupport Liposomal Resveratrol

Een goede weerstand helpt om ons lichaam weerbaar en sterk te houden tegen schadelijke externe invloeden, zoals bacteriën en virussen. Naast gezonde voeding kunnen bepaalde voedingssupplementen daarin eveneens uitermate positief ondersteunend zijn, zoals vitamine C, D en K. Recent werd ontdekt en verscheen volop in de media dat ook Resveratrol een heel positieve bijdrage kan leveren aan onze gezondheid. CureSupport biedt met dit product een uitzonderlijk goed opneembare vorm aan van dit veelbelovende natuurmiddel.

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een plantaardige polyfenol oftewel een heel krachtige antioxidant. Van nature is deze vooral aanwezig in de pitten, steeltjes en met name de schillen van druiven. De schillen bevatten dus de hoogste concentratie. Resveratrol en rode en rosédruiven zijn een betere bron dan witte druiven. Het is dus plantaardig en werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als Vitamine C.

Een optimale dosering én opname

Met voeding krijg je vaak niet voldoende Resveratrol binnen. Bij veel voedingssupplementen wordt bovendien een groot gedeelte van wat je inneemt afgebroken door het maagzuur. Daar kan het lichaam dus niet veel mee. De CureSupport Liposomal Resveratrol komt wel ongeschonden door de maag en wordt optimaal in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee!

CureSupport Liposomal Resveratrol

Wat is liposomaal?

CureSupport is de uitvinder van hoogwaardige liposomale voedingssupplementen. CureSupport is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van Resveratrol. Dit betekent dat deze krachtige natuurlijke antioxidant is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de Resveratrol tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat maar verloren. Dit betekent dat deze vorm van Resveratrol maximaal wérkt en je er daarom geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect.

Hoog gedoseerd en verkrijgbaar in twee concentraties van 200 mg. en 400 mg.

CureSupport biedt twee concentraties van 200 en 400 mg. per inname van 5 ml. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen. De samenstelling is hoog gedoseerd, vegan, glutenvrij, GMO-vrij en bevat geen suiker of synthetische kleur- en smaakstoffen.

· CureSupport Liposomal Resveratrol 200 mg € 39,95/250 ml.

· CureSupport Liposomal Resveratrol 400 mg. € 58,75/250 ml.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Caroline
  5 juni 2020 / 09:59

  Als je ongezond eet, ziek bent of voedingstekorten hebt lijkt me dit inderdaad een fijne aanvulling op de nodige vitamine. Dus heel nuttig voor als je dat nodig hebt. Zelf zijn deze aspecten niet op mij van toepassing, ik zorg dat ik via mijn voeding voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

 2. 7 juni 2020 / 21:31

  Wat interessant zijndit soort beauty producten eigenlijk

 3. shiva
  8 juni 2020 / 20:53

  Hmm in dit soort producten heb ik me nog nooit in verdiept. Zelf ben ik alleen van de multi vitamines.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: