Voor elke ‘mood’ een passende geurmix met de nieuwe AromaSticks

Voor elke ‘mood’ een passende geurmix met de nieuwe AromaSticks

Niets is zo krachtig én persoonlijk als de invloed van geuren. Ze doen wat met ons brein en wekken een bepaalde emotie op. Ons zogeheten ‘limbisch systeem’ gaat ermee aan de haal zodra de geurmoleculen de neusgaten bereiken. Specifieke en zorgvuldig uitgekiende samenstellingen van geuren en dan met name biologische etherische oliën kunnen de geest echter ongelooflijk snel positief beïnvloeden. Tegen deze achtergrond zijn de nieuwe AromaSticks ontwikkeld.

Geuren activeren dus het limbisch systeem in de hersenen. Dit is het gebied dat bepalend is voor de balans, stemmingen en emoties. Draaien, ruiken en genieten, dat is de basis van de AromaSticks. Het zijn neusinhalatoren met elk een unieke mix van uitsluitend 100% biologische etherische oliën. Elke Aromastick heeft zijn eigen uitwerking op lichaam en geest en bevat de geconcentreerde kracht van de natuur middels aromatherapie.

Voor elke ‘mood’ een passende geurmix met de nieuwe AromaSticks

Hoe werkt aromatherapie?

Aromatherapie is een samenvoeging van de woorden “aroma” en “therapie” en staat voor een therapeutische behandeling met behulp van geuren. Bij aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën van kruiden, bloemen, bomen, wortels en andere delen van planten. Ze werken bij lichamelijke en mentale klachten. Ze ondersteunen het lichaam en de psyche op een holistische manier bij het zelfgenezend vermogen.

Made in Zwitserland

De handige AromaSticks zijn afkomstig uit Zwitserland. Twee jonge Zwitserse ondernemers kwamen op het idee van een persoonlijke inhalator met geuren van 100% biologische etherische oliën. Ze ontwikkelden verschillende geuren en lieten deze ook wetenschappelijk testen, met positieve uitkomsten. Belangrijk was daarbij de hoge concentratie van de geuren. Want als je geur gewoon in de lucht spuit, is het niet meer dan aangenaam, het doet echter verder niets met je. Zo ontstond het idee van AromaSticks. Als je het inhaleert via de neus middels de stick inhalators, komen de geurmixen direct bij het limbisch systeem, om daar hun positieve werking te doen.

Gepatenteerde filtertechnologie met pure natuurkracht

Het stickmechanisme van de AromaSticks heeft een gepatenteerde filtertechnologie, waardoor de geconcentreerde geurmixen volledig geïnhaleerd worden. Dat gaat maar liefst drie keer effectiever dan de geuren in de omgeving. Daarom voel je meteen het positieve effect ervan op je emoties en dat werkt door in het lichaam. Met de AromaSticks heb je de kracht van de natuur altijd bij de hand. Ze zijn puur, effectief en heel gemakkelijk om onderweg mee te nemen en altijd bij je te hebben. Er zijn zes verschillende AromaSticks. Drie versies hebben een ontspannend effect (Balance, Calm & Relax) en drie andere hebben een opwekkend effect (Focus, Energy & Refresh).

Voor elke ‘mood’ een passende geurmix met de nieuwe AromaSticks

AromaStick Relax

Voel je de dagelijkse druk en wil je af en toe gewoon even lekker ontspannen? AromaStick Relax helpt je daarbij. Deze stick bevat een mix van biologische lavendelolie, mandarijnolie en vetiverolie. Deze combinatie zorgt voor positief denken, kalmte en innerlijke rust. Deze Aromastick is ook ideaal om vlak voor het slapen te inhaleren. Je wordt er rustiger van en het helpt daardoor bij het sneller inslapen.

AromaStick Calm

Er zijn van die dagen dat je tussendoor wel wat kalmering en rust kunt gebruiken. Daarvoor is de Aromastick Calm perfect geschikt. Deze bevat biologische bergamotolie, citroenolie, cederhoutolie, Clary sage olie en vetiverolie. Door het kalmeren en gerust stellen van je geest, zorgt AromaStick Calm ervoor dat je onder alle omstandigheden rustig en beheerst blijft.

AromaStick Balance

Voel je je uit balans? AromaStick Balance helpt je lichaam en geest om als eenheid te functioneren en zo je innerlijke balans te bewaren. Deze mix met biologische pepermuntolie, cypresolie, geraniumolie en gemberwortelolie werkt tegelijkertijd stimulerend én ontspannend. Het zorgt voor rust, controle en evenwicht. Aanvankelijk overheerst de pepermuntolie, maar deze maakt je hoofd al snel fris, helder en daardoor meer ontspannen. AromaStick ENERGY Ben je futloos en heb je dus geen energie? Of wil je een extra boost tijdens het sporten?

AromaStick Energy

geeft je die extra stimulans dankzij biologische pepermuntolie, grapefruitolie en rozemarijnolie. AromaStick Energy zorgt ook voor meer energie, motivatie en mentale kracht.

AromaStick Refresh

Niets verfrist de zintuigen meer dan de melange van eucalyptus en menthol in AromaStick Refresh. Deze Aromastick is ideaal in benauwde omgevingen, bij verkoudheid of bij koud weer. Het zorgt direct voor een gevoel van een koele, vrije ademhaling. De stick werkt verfrissend op de geest en verkoelend als deze oververhit is op drukke dagen.

AromaStick Focus

Sommige momenten of activiteiten vragen je volle concentratie. Dan komt AromaStick Focus dus goed van pas. Deze stick met biologische pepermuntolie, rozemarijnolie en kaneelschorsolie helpt je om je aandacht aan te scherpen en je geest weer helder te krijgen. Hiermee houd je ze goed op een rijtje als het gaat om aandacht, helderheid en concentratie. Zie ook deze YouTube Video.

· Losse AromaSticks: € 8,99

· Set van 3 stuks AromaSticks (Relax, Calm en Balance of Refresh, Focus, Energy) € 19,99/set

Zou jij deze AromaSticks voor jezelf kopen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. Linda Meester
  8 juni 2020 / 07:31

  Daar heb ik nog nooit van gehoord en dan de geur inhaleren voor een betere gemoedstoestand, wat geinig

 2. 8 juni 2020 / 09:30

  De aromsticks Calm en Relax zijn wat voor mij. Ik merk dat ik ‘s avonds vaak (tijdens deze coronatijd) nog druk in mijn hoofd ben. Wellicht dat aromsticks een oplossing hiervoor zijn.
  Kiki onlangs geplaatst…6x de beste buikspieroefeningen voor thuisMy Profile

 3. shiva
  8 juni 2020 / 20:55

  Ik hou echt van lekkere geurtjes, van dit soort sticks heb ik nog nooit gehoord interessant!

 4. Samira
  11 juni 2020 / 09:44

  Wat grappig zeg, ik wist niet dat dit bestond. Misschien ga ik het wel een keer uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: