De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

Vandaag review ik de BeamZ B500LED Bellenblaasmachine voor jullie. Kenji vind het heerlijk om met het mooie weer in de tuin te spelen, en sinds kort heeft hij ook het bellenblazen ontdekt. Hij vind het geweldig om er naar te kijken en de bellen te vangen. Het enige probleem is dat mijn kind een brok energie is en dat ik na de vijftigste keer blazen het wel voor gezien heb.

En zodra ik stop begint Kenji te roepen: “Meer meer meer!”. Maar mama is moe, en Kenji probeert het ook al zelf, en hij kan al een beetje blazen. Maar nog niet goed genoeg. Dus ik zit er al een tijdje over na te denken om zo’n bellenblaasmachine voor hem te kopen. Scheelt mij de moeite, en mijn kind is dan helemaal blij. Dus ik was helemaal blij toen ik gevraagd werd of ik de bellenblaasmachine van Maxiaxi mocht uitproberen.

De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

Er werd een grote doos bezorgd. In die doos zat een fles met 1L bellenblaas vloeistof. En de doos waar het apparaat in zat. Samen met de hengsel, kabels en natuurlijk de beschrijving.

De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

Na de beschrijving door te hebben gelezen ging ik hem uitproberen. Alles spreekt eigenlijk voor zich. Eerst het bellenblaasapparaat vullen met vloeistof voordat je hem in het stopcontact steekt. En na gebruik altijd goed schoonmaken. Mijn eerste fout was dat ik hem voor de helft gevuld had. Ik wou namelijk het vloeistof besparen maar toen maakte hij geen goeie bubbels.

Dus toen helemaal tot aan de rand gevuld en toen kwamen de bellen. Wat mijn toen opviel was dat het apparaat best hard bellen blaast. Alleen stond er toen bij mij in de tuin een windje en kon ik niet echt mooie foto’s van de bellen maken. Dus verplaatste we het bellenblaasmachine naar binnen.

De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

Kenji vond het helemaal geweldig! Hij zat de bellen maar achterna, en probeerde ze eerst met zijn handen te vangen en later pakte hij er allemaal attributen bij. Zodra ik het apparaat uit deed riep hij gelijk: “Meer meer meer!”. Een geslaagd speeltje voor meneer dus.

De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

Het enigste kleine nadeel wat ik ondervonden heb zijn de bellen zelf. Bij normale bellenblaas springen de bellen snel kapot. En ik weet niet of het aan onze ondergrond lag of aan de bellenblaasvloeistof. Maar deze bellen bleven op de grond liggen. Buiten is dan geen probleem, maar hier werd de vloer wel een beetje glad van. Dat is niet echt handig met een hyperactief kind dat overal rond rent. Gelukkig was het zo opgeruimd.

De Beamz B500Led Bellenblaasmachine review

Deze Bellenblaasmachine heeft ingebouwde Led verlichting, wat steeds qua kleur afwisselt. Erg leuk om naar te kijken, vooral in de avond omdat het dan meer opvalt. Ik ben zeer blij met deze bellenblaasmachine en Kenji ook!

De BeamZ B500Led Bellenblaasmachine kan je nu al kopen voor €45,-. De BeamZ Bellenblaasvloeistof – 1L kost €6,-. En je heb ook nog eens twee jaar garantie!

Heb jij weleens een bellenblaasmachine gekocht?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. linda Meester
  18 juni 2020 / 12:53

  We hadden zo’n kerstman bellenblazer, hilarisch dat dan weer wel

 2. Frederique
  18 juni 2020 / 20:02

  Ah heel tof en wat leuk dat er licht bij zit. Wij hadden er eentje toen de kinderen jonger waren en ze hebben er jaren plezier van gehad. Elke verjaardag kwam het tevoorschijn!

 3. shiva
  18 juni 2020 / 20:12

  Oh wat een leuk speeltje inderdaad!

 4. 18 juni 2020 / 20:21

  Wat een grappig speeltje. Wel jammer van de gladde vloer haha.

 5. 18 juni 2020 / 21:39

  Haha wat een cool ding, daar kun je de kids wel mee vermaken of een leuk feestje mee geven!

  • Marushi
   Auteur
   19 juni 2020 / 20:01

   Is het ook! Maar na een half uur blazen is de lol er wel van af! XD

 6. Jouvence
  19 juni 2020 / 21:09

  Haha geweldig! Wat een uitkomst zeg zo’n bellenblaasmachine 😉 Kan mama lekker toekijken terwijl je tijd voer houdt voor andere dingen.

 7. 19 juni 2020 / 22:42

  Super leuk. Ik ben gek op bellenblaas. Hier zijn de kinderen van de redactie helemaal gek op. Ik ga zeker met Hun deze bellenbaasmachine kopen.

 8. Annelore
  25 juni 2020 / 06:42

  Ik blijf toch gewoon stug zelf blazen geloof ik, da’s de helft van de pret!

 9. 25 juni 2020 / 15:20

  Ik had het nog nooit gezien zo een bellenblaas machine – lijkt me inderdaad wel iets leuks 🙂

 10. 26 juni 2020 / 16:03

  haha dat was het eerste wat ik dacht toen ik de foto van de bellen zag op de grond in de woonkamer: dat gaat spekglad worden!!
  Maar een leuk idee zo met de kleurtjes ook.
  Deborah onlangs geplaatst…Een groene uitdaging…My Profile

 11. 30 juni 2020 / 19:04

  Ah super leuk, die lichtjes maken het helemaal mooi!
  De kids kan je er zeker mee vermaken!!

 12. Mandy
  11 juli 2020 / 22:49

  Oke ik weet niet of ik dit mag zeggen maar ik als 20 jarige wil dit ook HAHA. Mn hondjes zouden t ook super leuk vinden! Ik heb een box voor honden en daar zat honden bellenblaas in en dat vonden ze super leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: