Wij krijgen weer gezinsuitbreiding!

Wij krijgen weer gezinsuitbreiding!

Diegene die mij volgens op Instagram en Facebook hebben het waarschijnlijk al meegekregen. Maar wij hebben heel leuk nieuws. Wij krijgen namelijk een gezinsuitbreiding! Jawel, ik ben zwanger van ons tweede wondertje! Ik ben op dit moment 18 weekjes zwanger en heb het wat langer geheim gehouden.

Je ziet mensen minder vaak dus ik wou het ze echt het liefst persoonlijk vertellen en dat duurde nou eenmaal wat langer. Maar nu weet iedereen het wel ongeveer haha. We zijn zo ontzettend blij! We wilden eigenlijk best wel snel een tweede na Kenji. Maar bij hem ging het niet zo snel, en bij deze ook niet. Bij Kenji duurde het bijna 2 jaar en bij deze iets korter dan 1.5 jaar. Maar gelukkig hebben we doorgezet en daar is ons tweede wondertje!

Wij krijgen weer gezinsuitbreiding!

Zwangerschapsklachten.

Ik heb in tegenstelling tot de zwangerschap van Kenji hele andere klachten. Het begon met misselijkheid. Vooral in de middag en rond etenstijd. Gelukkig hoefde ik niet over te geven maar het was wel vervelend. Dit duurde ongeveer tot de vierde maand. Alleen sommige geurtjes kan ik soms echt niet tegen, zodra ik die ruik komt de misselijkheid weer naar boven.

Daarnaast ben ik echt extreem moe, ik ben nog nooit in heel mijn leven zo moe geweest. Natuurlijk heb ik al een kind en werk ik nog. Maar ik had al chronische vermoeidheid, en nu met de zwangerschap vind ik het wel heel zwaar worden. Soms zit ik echt te knikkebollen in de auto naar of van mijn werk. Ik merk gewoon dat mijn energie erg laag is.

Ik had al heel snel last van bandenpijnen en steken in mijn rug en buik heel vervelend. Daarom deed ik al snel heel rustig aan. Niet teveel bukken of sjouwen. Bij Kenji deed ik dat namelijk wel en kreeg toen best snel de zwangerschap harde buik en andere klachten. Gelukkig heb ik daar van geleerd en gaat het tot nu toe erg goed!

Wij zijn zo ontzettend blij met deze gezinsuitbreiding en kunnen ook niet wachtten om de kleine in onze armen te nemen. Aankomende zondag hebben wij de gender reveal en dan weten we ook wat het geslacht is. Spannend!!

Word het een meisje of een jongen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 9 juli 2020 / 10:27

  Wat een goed nieuws en leuk voor jullie! Ik ervaarde ook elke zwangerschap een beetje zwaarder en elke keer andere klachten. Bij mijn tweede dacht ik, dit zijn zulke andere klachten, dit wordt vast een jongen. Nou mooi weer een meid. Bij nummer was alles weer anders en was het dit keer een jongen. Elke keer een verrassing. Geniet ervan, je straalt op de foto’s!

 2. Lieke van Veen
  9 juli 2020 / 14:35

  Van harte gefeliciteerd!
  Doe maar voorzichtig als je zo moe bent. Hopelijk val je niet achter het stuur in slaap.
  Ik ben erg benieuwd wat het geslacht is van jullie baby.

 3. shiva
  9 juli 2020 / 14:36

  Wauw super leuk nieuws! Ik had het idd al op instagram gezien maar nogmaals gefeliciteerd! Ben benieuwd wat het gaat worden! 😀

  • 10 juli 2020 / 02:17

   Geniet van je zwangerschap en hopelijk heb je niet al teveel last van kwaaltjes

 4. 9 juli 2020 / 19:03

  Gefeliciteerd! Wat leuk om te lezen en dat moe zijn, dat herken ik zo van toen ik zwanger was van onze tweede. Ik ging elke dag op tijd naar bed. Veel plezier zondag! Spannend

  • 9 juli 2020 / 19:06

   Het staat er heel raar ‘ ik ging elke dag op tijd naar bed’ alsof dat de oplossing was. Maar zo bedoel ik het niet hoor. Ik sliep alleen erg veel 🙂

 5. Mandy
  10 juli 2020 / 06:35

  Oh wauw!! Wat een mooie fotos ook. Gefeliciteerd!! Mijn gevoel zegt dat je nu zwanger bent van een meisje.

 6. 10 juli 2020 / 07:21

  Ik had het al gezien op Instagram, super leuk gefeliciteerd! Spannend zeg zondag! Heb je zelf een voorgevoel?

 7. Eveline
  10 juli 2020 / 13:20

  Wat ontzettend leuk zeg! Van harte gefeliciteerd!

 8. 10 juli 2020 / 15:14

  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, zo ontzettend leuk! Dat moe zijn kan door een lage bloeddruk komen, goed voor baby, vervelend voor jou.
  Sterkte en geniet x

 9. linda Meester
  11 juli 2020 / 10:35

  Gefeliciteerd en een goede zwangerschap gewenst. Wat het wordt? Het is al een jongen of een meisje

 10. Mieke | Miek's Mind
  13 juli 2020 / 08:23

  Allereerst gefeliciteerd! ik zag je gillende instastory al voorbij komen hihi 😉

 11. 16 juli 2020 / 17:28

  Van harte gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding! Een nieuw gelukswonder dat op komst is 🙂

 12. 22 juli 2020 / 20:37

  Gefelicteerd wat een leuk nieuws en wat zie je er prachtig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: