Kneipp Clean Beauty Sheet Masks | Review

Kneipp Clean Beauty Sheet Masks | Review

Vandaag laat ik jullie meer weten over de nieuwe ‘Clean Beauty Sheet’ gezichtsmaskers van Kneipp. Deze heb ik van Marsha gekregen, om ze te gaan testen en hierover te bloggen. Super leuk, vooral omdat ik het zelf ook altijd heerlijk vind om (regelmatig) een masker aan te brengen op mijn gezicht. Om dan nog eens van het merk Kneipp maskers te mogen testen, leek mij ook enorm fijn. De doucheschuim en gel van Kneipp spreekt mij ook altijd aan. Ik ga jullie nu meer vertellen over de inhoud van deze Sheet masks en wat ik hiervan vond.

De inhoud/stoffen

De maskers van Kneipp zijn te verkrijgen in drie soorten: ‘Hydro kick’, ‘Detox care’ en ‘Chill out’. De ‘Hydro kick’ masker bestaat uit muntwater, agave en cactuswater. Dit maskertje zorgt voor vocht en een fris gevoel. De ‘Detox care’ masker bestaat uit bamboe houtskool, moringa en algen. Deze zorgt voor meer vitaliteit en een verzorgde huid. De ‘Chill out’ masker bestaat uit hennepzaad en patchouli.

Dit maskertje zorgt voor ontspanning, zoals de naam al verraad. Volgens Kneipp zijn deze maskers ervoor geschikt om je ‘skin’ en ‘mood’ weer terug te brengen in balans. Zoals andere producten van dit merk bestaan deze maskers ook uit natuurlijke oliën en plantenextracten, om zo voor een mood-booster te zorgen. Dit betekent ook dat deze maskers vrij zijn van conserveringsmiddel en mircoplastics. De sheets zijn verder ook gemaakt uit 100 procent natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose.

Kneipp Clean Beauty Sheet Masks | Review

Hoe werkt het?

Het gebruik van Sheet masks is eenvoudig. Ten eerste moet je gezicht vooraf gereinigd zijn. Daarna wordt het masker op het gezicht gelegd voor zo’n 10-15 minuten. Daarna wordt de Sheet eraf gehaald. Tenslotte worden de restjes (van het serum) dat zich op de huid bevindt bij voorkeur verwijderd met een wattenschijfje.

Mijn mening


Met deze informatie in mijn achterhoofd, ben ik aan de slag gegaan met het testen van de maskers. Ik heb alle drie maskers getest. Ik moet zeggen dat ik alle drie heerlijk vind. Ten eerste zijn de Sheets erg handig, je hebt namelijk geen ‘zooitje’. Je hoeft je masker niet van je gezicht te wassen, waardoor ik dit ook al een pluspunt vind. De masker ‘Hydro Kick’ heeft mij het meest aangesproken. Deze zorgde voor hydratatie en verfrissing.

Ik merk dat de laatste tijd mijn huid wat droger aanvoelt, na het gebruik van deze masker, leek dit minder te zijn. Verder ruiken alle drie maskers lekker en heb ik geen irritatie eraan over gehouden. Vaak heb ik dit wel, ondanks dat er ‘natuurlijke stoffen’ in een gezichtsmasker zitten. Ik ben dus blij dat ik geen rode vlekken of jeuk in mijn gezicht kreeg. Ik ben overtuigd van deze maskers en zal deze ook zelf aanschaffen in de toekomst. Nu ik vakantie heb merk ik dat ik juist vaker eraan toe kom om een gezichtsmasker aan te brengen, heerlijk!

Gebruik jij ook vaker gezichtsmaskers, en ben je al bekend met de Kneipp Sheet Masks?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Sabrina, in samenwerking met Kneipp.

Sabrina
Sabrina

Find me on: Instagram

10 Reacties

 1. 20 juli 2020 / 20:51

  Deze van kneipp ken ik nog niet, hoewel ik hun producten wel altijd erg fijn vind. Ik gebruik wel maskers maar heb nog nooit een sheet gebruikt, het lijkt me erg fijn. Zowel in gebruik als dat het geen zooi geeft.

 2. Frederique
  20 juli 2020 / 21:13

  Ik ken deze niet maar Kneipp is eigenlijk altijd wel goed.

 3. 21 juli 2020 / 09:44

  Volgens mij zijn deze erg fijn! Ik gebruik de laatste tijd steeds minder sheet masks, geef mij maar gewoon een smeerbaar masker!

 4. 21 juli 2020 / 09:49

  ik gebruik wel maskers maar met kneipp niet bekent. ik vind smeerbare maskers lekkerder dan zo’n sheetmasker, dat vind ik benauwd
  rachel onlangs geplaatst…Ongemak on a budget?My Profile

 5. Jouvence
  21 juli 2020 / 16:10

  Ik heb deze ook gehad en vond het zulke fijne maskers! Mijn favoriet is de chill out.

 6. Mandy
  31 juli 2020 / 09:22

  Oehh! Door jou ben ik toch wel nieuwsgierig geworden, ik hou van zulke maskers, van dit merk heb ik ze nog nooit gehad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: