De gender reveal | En we krijgen een..

De gender reveal | En we krijgen een..

Twee weken geleden heb ik mijn gender reveal gehad. En man man man wat was ik zenuwachtig. Nog erger als bij Kenji, daar boeide het me echt niet of we een meisje of jongen kregen. Maar toch had ik het gevoel dat we een jongetje zouden krijgen en dat was ook zo. Maar deze zwangerschap is totaal anders dan die van Kenji.

Veel misselijk, stemmingswisselingen, dunner haar. Dus alle “symptomen” wezen erop dat ik een meisje zou krijgen. Volgens de ene helft van het internet, volgens de andere helft zou het ook gewoon een jongen kunnen zijn. Dus ik was best wel verward ze zeggen dat geen elke zwangerschap op elkaar lijkt en deze was zo anders. Dus ik gooide het er maar op dat we een jongetje zouden krijgen. Leuk twee knullen, dus we waren al volop jongensnamen aan het verzinnen, oude kleertjes van Kenji aan het doorspitten.

Op de een of andere manier wou ik niet geloven dat ik ook een meisje zou kunnen krijgen, want dat leek me ook echt fantastisch een koningskoppel. Maar om eventuele “teleurstelling” te voorkomen bleef ik volhouden dat het een jongetje werd. Wat ik oprecht ook echt geweldig zou vinden.

De gender reveal | En we krijgen een..

Maar de dagen voor de gender reveal was ik echt onrustig. Ik denk dat 95% van onze familie en vrienden zeiden dat ik een meisje zou krijgen, maar in mijn gedachte bleef ik volhouden dat het een jongen werd. Maar op een gegeven moment had ik een droom dat ik een meisje zou krijgen. Ik noemde de baby ook een keer in een gesprek “ze”. En de avond voor de gender reveal had ik een discussie met mezelf. Hoe zou ik reageren als het een jongen is? Waarna ik letterlijk tegen mezelf zei “maar het wordt een meisje”. Maar het kan ook een jongen zijn. “nee het wordt een meisje. Heel bizar moment was dit.

De Reveal

Ik had die nacht heel slecht geslapen zo opgewonden en zenuwachtig was ik. Vandaag zouden we het eindelijk te weten komen! vrienden en familie kwamen langs, we hadden allemaal lekkere hapjes op tafel staan. En toen was het moment daar en gingen we naar buiten. Bij kenji hadden we een ballon gedaan en deze keer wilden we wat anders doen. We hadden besloten om twee rookfakkels te nemen. Een voor Vice en een voor mij.

Her duurde zeker tien minuten voordat ik er mentaal er aan toe was. En toen was het moment daar we telde af 3..2..1! Toen probeerde ik met al mijn kracht het lipje eraf te krijgen. Ik trok, en trok en toen brak het lipje af. Verbaasd en gelijk teleurgesteld keek ik naar mijn fakkel en toen merkte ik dat vice hem er wel af had gekregen. Ik keek opzij en zag een lichtblauwe rook uit de fakkel komen die langzaamaan in een felle roze kleur veranderde.

De gender reveal | En we krijgen een..

Mijn teleurstelling verdween gelijk en ik begon uit blijdschap keihard te gillen. Ik kon het niet geloven, WE KREGEN EEN MEISJE!!! Ik had elke keer een paar seconden rust en daarna begon ik weer te gillen. Ik kon echt niet geloven hoe erg we gezegend waren, een koningskoppel! Ik wilde dit zo graag en nu kreeg ik het. Ik was echt een paar dagen op een roze wolk elke keer als ik in een spiegel keek moest ik lachen en kneep ik mezelf in de wangen.

Wist jij wat je zou krijgen toen je zwanger was?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. fiona
  23 juli 2020 / 08:42

  Dat kan ik geloven ja dat je blij was haha. Zag er er gezellig uit.

 2. marja
  23 juli 2020 / 09:34

  zo blij voor jullie een meisje heel veel gezondheid en geluk met de kleine meid

 3. 23 juli 2020 / 14:10

  • Wat leuke foto’s zijn het.
  Super dat jullie een meisje krijg. Echt een koningswens noemen ze dat hier in België.

 4. 23 juli 2020 / 21:24

  Mij maakte het niet uit was wel heel nieuwsgierig en wilde weten wat het werd. Mijn dochter is nu 11 en mijn zoon 7. Xx

 5. Jouvence
  24 juli 2020 / 11:43

  Ik had je filmpje voorbij zien komen op Instagram of Facebook volgens mij, maar ontzettend leuk een Koningskoppel! Gefeliciteerd x

 6. 26 juli 2020 / 16:22

  Wat een heerlijk log om te lezen.
  Van harte gefeliciteerd. Mooie foto’s om later op terug te kijken.
  Ik wens je heel veel succes met de laatste loodjes van je zwangerschap.
  Deborah onlangs geplaatst…In de tuin…My Profile

 7. 27 juli 2020 / 07:56

  Wat een leuke aankleding van jullie gender reveal. En leuk gedaan met zo’n fakkel. Jammer dat die van jouw niet lukte. Wij wilden het geslacht ook weten. Ik had geen voorgevoel van het geslacht.

 8. 27 juli 2020 / 08:32

  wat een gezelligheid en wat leuk dat je een meisje krijgt! ik wist bij onze twee meiden ook wat het zou worden want dat wilden wij ook graag weten
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #30My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: