Bugaboo x Nuna lanceren ultra-lichte autostoel – Bugaboo Turtle Air

Bugaboo x Nuna lanceren ultra-lichte autostoel – Bugaboo Turtle Air

De nieuwe Bugaboo Turtle Air by Nuna is ultra-licht en geschikt voor elke Bugaboo kinderwagen*. Van rijden in de auto tot rollen met de kinderwagen. Met de Bugaboo Turtle Air by Nuna wordt een pasgeborene veilig, naadloos en met alle comfort vervoerd. Samen met autostoelenexpert Nuna, is deze stoel ultra-licht ontworpen en biedt de hoogste standaard veiligheid door haar innovatieve beschermingssystemen.

De autostoel kan in slechts een paar klikken geïnstalleerd worden in de auto, terwijl hij ook weer zo op de kinderwagen vastzit om verder te rijden. Met de Turtle Air by Nuna wissel je soepel, gemakkelijk en direct tussen auto en kinderwagen. Zonder dat er iemand wakker wordt.Van de allereerste rit vanuit het ziekenhuis tot aan alledaagse ritten. Deze nieuwe autostoel maakt ouders nog zelfverzekerder om de wereld met haar kleintje te verkennen. Licht, naadloos en vooral veilig; dit product is ontworpen om van elke rit te genieten. ​

Bugaboo x Nuna lanceren ultra-lichte autostoel - Bugaboo Turtle Air

Productspecificaties· 

Ultra-licht design: Het vernieuwde ontwerp is licht, maar stevig en sterk. Weegt minder dan drie kilogram en is gemakkelijk te tillen en te dragen.·       

Geschikt voor alle Bugaboo kinderwagens*: De Bugaboo Turtle Air wordt met twee klikken bevestigd op alle Bugaboo kinderwagens*, door het gebruik van de adapters voor een gemakkelijke overgang.·       

Hoogste veiliheidsstandaarden: De autostoel met de nieuw ontworpen Isofix wingbase, biedt nog meer veiligheidsgarantie. Dit door de geavanceerde zijwaartse bescherming op de base met ingebouwde vleugels die automatisch uitklappen als de autostoel wordt geïnstalleerd.·       

De meest comfortabele rit: De voering is van de hoogste kwaliteit. En de wasbare inzetstukken van merinoswol zorgen voor optimale klimaatbeheersing. Schaduw en verkoeling wordt verzorgd door Bugaboo’s kenmerkende zonnekap die gemakkelijk te bevestigen is met magneetjes voor snel gebruik. Deze autostoel transformeert gemakkelijk naar een comfortabele plek voor alle dutjes on-the-go.

De Bugaboo Turtle Air by Nuna is vanaf 1 juli verkrijgbaar. In de kleuren zwart, staalblauw en grijs gemeleerd via Bugaboo’s partner retailers, de Bugaboo stores en online webshops.
Meer informatie via 
www.bugaboo.com.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Reacties

 1. Florinda
  31 juli 2020 / 09:31

  Mijn kindjes zijn al groot, maar ziet er wel super handig uit.

 2. shiva
  6 augustus 2020 / 20:21

  Handig maar voorlopig heb ik zoiets nog niet nodig 😛

 3. 12 augustus 2020 / 12:53

  Vooral het feit dat hij ultralicht is spreekt me meteen aan. Zo’n ding kan anders enorm zwaar zijn en leiden tot sjouwwerk.
  nicole onlangs geplaatst…Huisvlijt linkpartyMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: