Mijn man blij gemaakt met een nieuw overhemd.

Mijn man blij maken met een nieuw overhemd

Mijn man heeft een bepaalde kledingstijl in zijn kast hangen met een paar kledingstukken die echt zijn stijl op dit moment weergeven. En dan hint ik meer naar de woorden zakelijk & netjes, met een klein snufje casueel. Vandaag licht ik een van die kledingstukken voor jullie uit namelijk de overhemd.

Van hemdvoorhem mocht ik een overhemd voor mijn man uitkiezen. Mijn man is altijd blij als mijn blog vruchten oplevert voor hem, en met name van kleding wordt hij heel erg blij. Hij heeft toen ook op de site gekeken en van alle modelletjes, kleuren en patroontjes koos hij voor dit witte overhemd. Ik vroeg hem nog: “ Waarom zo saai wit?’ Maar hij vind dat je nooit genoeg witte overhemden kan hebben en hij kan het makkelijk combineren dus hij was er erg blij mee.

Profuomo Slim Fit overhemd, wit 2-ply twill met dubbele manchet

Profuomo Sim Fit – wit heren overhemd in een 2-ply twill weving met lange mouwen met een dubbele manchet, in de strak getailleerde, Profuomo Slim Fit pasvorm. Gemaakt van 100% strijkvrije katoen wat de hele dag mooi kreukloos blijft en niet gestreken hoeft te worden. De dubbele manchet kan alleen met manchetknopen gedragen worden. De Profuomo shirts hebben in elke boordmaat een eigen maat.

Ook de mouwlengte is iets langer dan van de meeste merken. Modern business shirt met Italiaanse knopen, strakke taillering, cutaway of haifisch kraag en zonder borstzak. Combineer deze klassieker met een wit ondershirt en een mooie das voor een stijlvolle business look.

Mijn man blij maken met een nieuw overhemd

Pasvorm: strak

 • Geschikt voor de slanke man tot gemiddelde man;
 • Slank gesneden getailleerde pasvorm;
 • Coupenaden op de rug accentueren de slanke pasvorm;
 • Gebruikte term Profuomo =  Slim Fit.

Vice is weer helemaal blij met zijn nieuwe overhemd van hemdvoorhem.nl Hij kan weer helemaal de blits maken op zijn werk haha.

Draagt jouw vriend/man ook weleens overhemden?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. Florinda
  31 juli 2020 / 09:32

  Staat hem heel goed! Mijn man is meer van de casuele kleding.

 2. 1 augustus 2020 / 15:40

  Het sta hem heel goed.
  Vind het echt een mooie overhend.

 3. 2 augustus 2020 / 17:34

  Wauw, dit overhemd staat hem erg goed!!
  Mee eens, een aantal witte overhemden in je kast mogen niet ontbreken.
  Deborah onlangs geplaatst…Dat was juli… My Profile

 4. shiva
  6 augustus 2020 / 20:23

  Goed overhemd! Altijd fijn om er meer van te hebben omdat je ze overal mee kan combineren! 😀

 5. Caroline
  12 augustus 2020 / 06:25

  Ik zie momenteel veel reviews van bloggers voorbijkomen van Hemdvoorhemd dus ze zijn goed bezig met de exposure van hum mooie hemden. En zo te zien staat het bij jouw man ook perfect. Het staat hem als gegoten. Mijn man draagt alleen overhemden bij bruiloften en begrafenissen. Ik maak hem blijer met een mooi t-shirt van bamboekatoen, dat draagt hij graag 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: