Verwen momentje tijdens de zwangerschap

Verwen momentje tijdens de zwangerschap

Net ontdekken dat je zwanger bent of nog heel even wachten tot de baby er is? Een zwangerschap is een wonder! Je lichaam is continue aan het werk. Waar de ene vrouw de zwangerschap als een prettige tijd ervaart, kan de andere vrouw er behoorlijk last van hebben. Verwen jezelf daarom eens extra tijdens de zwangerschap!

Natuurlijk kan je lekker op de bank ploffen met een romantische film en een (alcoholvrij) wijntje, maar wij geven je graag een paar goede tips waar je misschien zelf niet snel op zult komen. Stiekem vinden wij de laatste tip het allerleukste. Doe er je voordeel mee, want voor je het weet is de zwangerschap alweer voorbij.

Massage

Als je ongeveer 20 weken zwanger bent, hebben de meeste vrouwen al een aardig buikje. Een zwangerschapsmassage kan dan erg prettig zijn. Gedurende de zwangerschap verplaatst het zwaartepunt van je lichaam zich naar de buik. Je lichaam is hard aan het werk voor je baby en er kunnen vervelende klachten ontstaan, zoals pijn in je nek, schouders en onderrug. Een massage zorgt voor verlichting van deze klachten en biedt ontspanning. Ook wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Dit is fijn voor opgezette voeten en enkels. Kortom geniet van een heerlijke massage.

Verwen momentje tijdens de zwangerschap

Zwangerschapsfotoshoot.

In verwachting zijn is een bijzondere ervaring. Ter herinnering aan deze periode kan je een zwangerschaps fotoshoot doen met een professionele fotograaf. De fotograaf weet precies hoe jouw lichaam mooi op de foto komt. Jullie kunnen samen brainstormen voor een mooie fotosessie. Extra leuk is het om je haar en make-up te laten doen, zodat jij kan stralen op de foto’s. De foto’s zijn een blijvende herinnering, niet alleen voor jou maar ook voor de kleine spruit. Later kunnen jullie samen door het fotoalbum bladeren.

Babymoon

Een weekendje weg samen met je partner als symbolisch laatste keer. Dit kan je in Nederland doen of in het buitenland. Steden als Parijs en Wenen zijn heel romantisch. Ook leuk om gelijk mooie souvenirs te scoren voor de babykamer. Maar let op, het kan heel verleidelijk zijn om de hele trip over jullie kleintje te praten, neem daarom ook echt even de tijd voor elkaar.

Verwen momentje tijdens de zwangerschap

Mama Box

Wat wij nog de allerbeste tip vinden is jezelf de Mama box cadeau doen. Want hoe leuk is het om jezelf een cadeautje op te sturen? Het moment dat je een mooi samengesteld pakketje ontvangt met prachtige producten voor je baby erin, daar word je toch blij van! Zo maak je op een leuke manier kennis met de mooiste babymerken. Dit kan bij de mooie webshop bobabyonline. In de pakketjes zitten 3 of 4 items en ze zijn op kleur gecombineerd. Leuk als je het geslacht al weet, maar mocht je dit nog niet weten hebben zij ook unisex babypakketjes. Wij zijn helemaal verliefd op de box Box Giraffe Gianny Blue. Kies een mooi pakket uit en laat hem thuisbezorgen. Bo Baby online zet een lieve boodschap voor jou op het kaartje. Zo’n cadeautje voor jezelf is toch gewoon ontzettend leuk!

Heb jij jezelf een verwen moment gegeven tijdens je zwangerschap?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. Mandy
  5 augustus 2020 / 20:44

  Ik hoop dat ik ooit zwanger mag worden, de fotoshoots van andere vrouwen vind ik er altijd zo prachtig uit zien! En kan me voorstellen dat zo’n massage heerlijk is

 2. 6 augustus 2020 / 06:48

  Ik heb geen kinderen / nooit zwanger geweest. Maar bij die twee laatste foto’s gaat mijn hart toch wel sneller kloppen! Wat een super leuke en schattige spulletjes.
  saskia onlangs geplaatst…Mijn Juni en Juli 2020My Profile

 3. 6 augustus 2020 / 08:07

  Wat super leuk dat er ook van die boxen zijn, en ik ben zelf nog niet zwanger (hoop het ooit wel te worden, we staan er in ieder geval voor open) maar dan moet je inderdaad van ieder dingetje genieten, want zo’n zwangerschap is zo voorbij.
  Rachel onlangs geplaatst…Michael Kors Sofie Gen 4 Display Smartwatch reviewMy Profile

 4. shiva
  6 augustus 2020 / 20:24

  Ik moet maar eerst zwanger raken haha

 5. 7 augustus 2020 / 19:46

  Nee ik had toen geen speciale verwen momentjes. Wel twee keer op een school een extra echo gehad samen met mijn ouders. Dat was ook heel bijzonder. Zeker omdat het hun eerste kleinkind was.
  Saskia onlangs geplaatst…Mama ik word een filmster!My Profile

 6. Tania
  7 augustus 2020 / 20:02

  Ik ben op babymoon geweest met mijn vriend naar Nederland en mijn zus naar Londen. Heb er wel spijt van dat is geen fotoshoot gedaan heb

 7. 8 augustus 2020 / 08:21

  het verwen moment van mij bestond toch wel uit gewoon een zak drop leeg eten haha en verder deed ik gewoon lekker genieten ervan.

 8. Caroline
  9 augustus 2020 / 08:43

  Of ik mijzelf een verwen moment heb gegeven tijdens mijn zwangerschappen? Ja natuurlijk! Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen maar ik denk nog graag terug aan de periode dat ik ze bij me mocht dragen. Verwenmomentjes waren naar een beauty & spa gaan of een relaxte vakantie met veel slapen en rusten en lekker en gezond eten.

 9. 9 augustus 2020 / 12:56

  Toen ik zwanger was van mijn eerste dochter zijn we op babymoon naar Amerika gegaan. Bij de tweede heb ik idd wel een paar keer mezelf verwend met een baby massage

 10. 11 augustus 2020 / 15:45

  ik ben nooit zwanger geweest, maar ik geef je groot gelijk om jezelf lekker te verwennen. en wat een mooie zwangerschapsfoto!!!

 11. Mieke | Miek's Mind
  18 augustus 2020 / 08:50

  Ik ben niet zwanger of zwanger geweest dus ik kan geen ervaring delen. Maar jezelf verwennen is nooit een slecht idee 😉 zwanger of niet!

 12. 18 augustus 2020 / 23:22

  Jezelf verwennen lijkt me gewoon altijd een goed idee of je nu zwanger bent of niet 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: