Zwanger & hittegolf. Deze nachtkleding draag ik het liefst.

Zwanger & hittegolf. Deze nachtkleding draag ik het liefst.

Ik ben nu op dit moment 25 weken zwanger van onze kleine meid. En het is dan niet zo warm als toen ik van Kenji zwanger was, maar de temperaturen lopen geleidelijk toch wel omhoog. Maar het blijft wel Nederland hè. De ene week regent het keihard dat je liever je wollen pyjama aantrekt, en de andere week is het zo warm dat je het liefst naakt slaapt. Dus wat voor soort nachtkleding is nu het handigst?

Ikzelf ben echt een koukleum en heb ook heel het jaar een elektrische deken onder mijn laken liggen. Gewoon voor het geval dat. Maar nu ik zwanger ben draag ik uiteraard het liefst losse en oversized kleding als ik ga slapen. Met het wat koudere weer draag ik het liefst nachthemden met mouwtjes, en dat het liefst een maatje (of 2) groter dan mijn eigen maat in verband met mijn groeiende buik. Ik vind het heerlijk als het zo ruim zit. En op de echt warme dagen draag ik het liefst negligés, die stoffen waarin ze komen vind ik echt heerlijk. Lekker zacht en luchtig.

Vandaag laat ik jullie een paar leuke nachthemden en negligés van LASCANA zien waar ik deze zomer/herfst wel in zou kunnen slapen.

Zwanger & hittegolf. Deze nachtkleding draag ik het liefst.

Negligés vind ik heerlijk om in te slapen als het wat warmer weer wordt. Negligés worden veelal gemaakt van gevoelige stoffen, zoals zijde, kant, satijn en net-stof. Lekkere heerlijke zachte stoffen, daar slaap ik maar wat graag in. Je kunt je Negligé het beste wassen met de hand in koud of lauwwarm water met een fijnwasmiddel. Wanneer je toch graag met de wasmachine wast, en bh’s of andere kledingstukken mee wast, moet je de negligé in een aparte waszak doen. Zo kunnen haakjes, ritsen en andere voorwerpen je negligé niet beschadigen.

Zwanger & hittegolf. Deze nachtkleding draag ik het liefst.

Ik heb dan nu meer de comfortable soorten uitgekozen, maar Negligés kunnen je sexy en onweerstaanbaar laten voelen. Het fijne van Negligés vind ik dat je een model kan kiezen dat het beste bij je figuurtype past en jouw pluspunten voordelig laat uitkomen. En dat vind je partner uiteraard dan ook weer heel fijn.

Zwanger & hittegolf. Deze nachtkleding draag ik het liefst.

In tegenstelling tot de negligés zijn de nachthemden nou niet echt bepaald sexy. Maar ik vind het heerlijk om hier in te slapen. Vooral in de winter, en dan nog het liefst met een comfy pyjamabroek eronder. Mijn man vind het verschrikkelijk! Totaal niet sexy of opwindend haha. Maar soms gaat comfort toch voor sexy, sorry Vice! De nachthemden die ik heb, hebben ook meestal kleurrijke printjes of kleuren.

Zwanger & hittegolf. Deze nachtkleding draag ik het liefst.

De lengte van het nachthemd is variërend van de enkel tot de knie. En kunnen komen in korte en lange mouwen. Een nachthemd valt dan ook onder de categorie nachtkleding. Wel zijn nachthemden wat wijder, waardoor ze luchtig en comfortabel zijn. Bovendien zijn de meeste nachthemden gemaakt van zachte katoenen en zijden stoffen.

In wat voor nachtkleding slaap jij het liefst met dit warme weer?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

11 Reacties

 1. 20 augustus 2020 / 15:48

  Ik slaap in de warmte poedelnaakt en anders in een nachthemd. Inderdaad niet sexy.

 2. Jouvence
  20 augustus 2020 / 16:43

  Tijdens dit warme weer (en eigenlijk altijd) slaap ik alleen in een korte pyjama shorts en dat is het.

 3. Frederique
  21 augustus 2020 / 21:53

  Korte broek en een shirtje, beiden van katoen. Best sexy hoor haha

 4. shiva
  29 augustus 2020 / 13:16

  Ik slaap het liefst altijd zonder kleding, voelt voor mij persoonlijk het prettigst en het schijnt ook goed voor je lichaams natuurlijke temperatuur regeling te zijn

 5. 7 september 2020 / 15:24

  • Mooie slaapkeren zijn het.
  Met die warmte slaap ik het liefst met een topje.
  Heidi onlangs geplaatst…Zomeravontuur. #7My Profile

 6. Mieke | Miek's Mind
  28 september 2020 / 07:02

  Ik slaap toch niet zo graag in z’n jurkje. Doe mij maar een kort broekje en hempje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: