Casimoda is dé webshop voor leuke telefoonhoesjes

Casimoda is dé webshop voor leuke telefoonhoesjes

We houden ervan om er mooi uit te zien. Daarom kopen we maar al te graag mooie kleding, trendy schoenen, de leukste accessoires en alle dingen die een statement maken. En je smartphone is een van je meest waardevolle accessoires waar je niet zonder kunt. Om er zeker van te zijn dat je je telefoon maximaal kunt beschermen, zijn iPhone hoesje van Casimoda een slimme uitkomst. Je hebt in deze webshop de keuze uit tientallen modellen in verschillende kleuren, prints en voor verschillende smartphones. Hierdoor is er ook voor jouw telefoon meer dan genoeg keuze. Naar wat voor model ben jij op dit moment op zoek?

Bescherm je telefoon tegen vallen en krassen

Je telefoon wordt gedurende de dag aan veel gevaren blootgesteld. Een goede case kan je telefoon beschermen tegen krassen en vloeistoffen. Je ziet toch niet graag krassen op het scherm van je telefoon? Daarom heb je ook meteen een goede screenprotector van Casimoda nodig om het scherm van je (dure) smartphone te beschermen. Een smartphone is sterk gebouwd, maar dat betekent niet dat ze gespaard blijven van het gevaar dat ze af en toe vallen. Er zijn smartphones die eerder kapot gaan als ze vallen, vooral het scherm.

Casimoda is dé webshop voor leuke telefoonhoesjes

Je smartphone is makkelijker vast te houden met het hoesje

Slanke en nieuwe telefoons zijn in veel gevallen een beetje glad. Als je een rubberen telefoonhoesje op je telefoon plaatst, wordt het gemakkelijker vast te pakken en kun je de kans verkleinen dat je je apparaat laat vallen. Een hoesje voegt stijl en mode toe en laat je persoonlijkheid zien. Naast dat de hoesjes er fraai uitzien, heb je ook de keuze uit onder meer een flipcase of een notebook-achtige hoes. Hierdoor heb je ook belangrijke spullen als pasjes en je ov-kaart binnen handbereik.

Wat voor mobiel heb jij? En gebruik jij een hoesje?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. 28 augustus 2020 / 14:58

  Die hoesjes zijn zoooo leuk! Ik heb een iPhone en heb een hoesje met mijn blog logo.

 2. shiva
  29 augustus 2020 / 13:21

  ik heb een oude iphone en gebruik ook een hoesje maar die zat er al op :p

 3. 7 september 2020 / 15:22

  • Wat zijn ze mooi.
  Ik zelf koop niet echt zo veel hoesjes, ik heb nog steeds de ene rond die mijn man cadeau heeft gegeven.
  Heidi onlangs geplaatst…Zomeravontuur. #8My Profile

 4. 15 september 2020 / 19:43

  Wat een leuke hoesjes! Zelf heb ik een hele mooie van Ideal of Sweden en een lelijke zwarte flipcase. Die flipcase gebruik ik helaas het vaakst omdat ik die wel het handigste vind en ik ben bang dat ik mijn telefoon kapot laat vallen…
  José onlangs geplaatst…Geen zin in de herfst? 5 tips!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: