Kneipp Be Happy Badschuim & Douche: your moment of happiness!

Kneipp Be Happy Badschuim & Douche: your moment of happiness!

Your moment of happiness ervaren? Ontdek de nieuwe Kneipp Badschuim Be Happy! Naast de lichamelijke verzorging van de natuurlijke oliën zorgen de frisse geuren van mandarijn en vetiver voor een blij gevoel en een glimlach op je gezicht. En dat is nog niet alles, ook de Kneipp Be Happy Douche komt in een nieuw jasje, maar wel met exact dezelfde fruitige samenstelling. De Badschuim Be Happy is verkrijgbaar in de Kneipp webshop (www.kneipp.nl) en bij diverse drogisten. Adviesprijs Badschuim: € 9,49 (400 ml), adviesprijs Douche: € 6,99 (200 ml).

De nieuwe Kneipp Be Happy Badschuim

Leun achterover in bad met dit nieuwe vrolijk schuimende badproduct en laat je omringen door de geur van de natuurlijke etherische oliën van mandarijn en vetiver. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw me-time momentje kun je alles weer aan met een glimlach. Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C) en… Be Happy!

Be Happy Douche

De Be Happy Douche krijgt een nieuw verpakkingsdesign. De vertrouwde samenstelling blijft hetzelfde. Dat wordt extra genieten! En ook het milieu profiteert. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken.

Vrolijkmakende mandarijn en rustgevende vetiver

Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geurencombinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost!

Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn
De Kneipp Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn bestaat nu uit vier producten:

Over Kneipp
Kneipp geeft je graag extra support voor het bereiken van een gezond en fit gevoel en een positieve mindset. We dragen hieraan bij met Kneipp momenten verspreid over de dag die een bewuste en prettige lifestyle ondersteunen. Deze Kneipp momenten worden gecreëerd door het gebruik van onze verschillende producten. Wat onze producten gemeenschappelijk hebben is een langdurig effect gebaseerd op de kracht van de natuur en wetenschap, variërend van vitaliserende, opwekkende tot ontspannende effecten. Behalve producten geven we ook aanvullende lifestyle adviezen en bieden we services geïnspireerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Deze holistische aanpak geeft je de mogelijkheid om die Kneipp elementen te kiezen die invulling geven aan jouw behoeften en passen in jouw levensstijl.

Wat vind jij van deze nieuwe happiness producten van Kneipp?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. Linda Meester
  29 augustus 2020 / 10:07

  Wat brengen ze toch veel nieuwe producten uit. Ik geniet altijd van Kneipp onder de douche, vooral het schuim

 2. shiva
  29 augustus 2020 / 13:14

  Heel fijn ik hou van alle Kneipp producten!

 3. Mieke | Miek's Mind
  15 september 2020 / 10:38

  Kneipp stelt eigenlijk nooit teleur. Deze lijn ken ik nog niet, zou die wel eens willen proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: