Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Hierbij presenteer ik met trots mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid! Alleen als ik het woordje meid opschrijft begin ik weer te glunderen. Zo gezegend voel ik me dat ik nu ook een meisje krijg, terwijl ik al een jongen heb. Qua kleuren merk ik dat ik toch echt meer trek naar de “meisjeskleuren”. Pasteltinten maar vooral echt veel roze. Ik vind het gewoon uber schattig!

Ik hou zelf wel van stoere kleding, en dacht dat ik ook zo zou zijn als ik een meisje zou krijgen. Maar niks is minder waar haha. Dus ik ben even helemaal losgegaan op de website van schattigebabykleertjes. wat echt een super handige site is, want ze hebben verschillende merken in hun assortiment. Over het algemeen ben ik toch wat voor de grotere maatjes gegaan. Ons meissie heeft al super veel baby kleding gekregen, maar liefst 3 vuilniszakken vol haha. Dus ik denk dat ze die niet eens allemaal kan dragen. Met wat grotere maatjes vult het de rest toch wat beter aan.

Schattige Babykleertjes

“Kleertjes shop je bij de leukste webshop met hippe babykleding, kinderkleding, babyschoenen en babyspullen. Je kunt bij ons het hele jaar door 24/7 de allernieuwste babykleertjes van de hipste merken shoppen van maat 40 t/m 152 en je vindt vele aantrekkelijk geprijsde kleertjes in onze sale.” – schattigebabykleertjes.nl

Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Bampidano

Ik heb zelf veel kleertjes gekocht en gekregen voor Kenji van het merk Bampidano. Hier hier was ik ook al bekend mee. Kenji heeft zelfs een fotoshoot gehad voor Bampidano hihi. Maar kijk dan naar dit schattige magenta rompertje met zwarte hartjes! Echt een geweldige kleur vind ik dit.

Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Koko Noko

Koko Noko is een heel nieuw merk voor mij, maar ik vind hun kleertjes echt super! Het setje wat je hierboven/onder ziet is lekker sportief maar toch ook weer meisjesachtig. En komt super goed van pas dadelijk in de herfsttijd.

Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid
Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Deze kleur vind ik ook ontzettend zoet. En dan die gouden & zilveren paillette en franjes. Dit vind ik echt mega cute!

Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Dirkje

Ook met het merk Dirkje was ik al bekend. Kenji heeft heel veel kleding van oma & opa gehad van dit merk. En ook voor de meisjes zijn de kleertjes echt geweldig!

Mijn eerste babykleding shoplog voor onze kleine meid

Bij dit setje zit zelfs een hoofdband hihi. Ik kan niet wachten om allemaal haarbandjes en clipjes in te slaan. Lekker frummelen met haar haartjes.

Name It

Ik had nog nooit van dit merk gehoord, en heb ook nog niet echt heel veel kleertjes ervan gezien. Maar wat is dit truitje ontzettend schattig zeg!

Mijn eerste kleding shoplog voor onze kleine meid

Ook van het zelfde merk is dit schattige huispakje met panda’s. In mint kleur voor de verandering haha. En hieronder heb ik ook nog een schattig rompertje met dezelfde panda’s erbij gedaan.

Mijn eerste kleding shoplog voor onze kleine meid

Blue seven

Voor Kenji had ik deze leuke blauwe sweater gekocht. Een wat nettere stijl, dat vond ik zelf wel leuk omdat papa ook van deze stijl houd. Ben erg benieuwd hoe het hem zal staan.

En ook scoorde ik deze stoere trui voor Kenji. wel een maatje groter dan wat hij nu heeft, maar over een paar maandjes kan hij deze zeker wel aan. Want dan is het nog wel koud weer.

Waar koop/kocht jij je babykleding voor je kids?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. fiona
  1 september 2020 / 12:51

  Wat een ontzettende leuke kleertjes zeg! Ik heb zelf nog geen kinderen, maar vind de meisjes kleding wel altijd schattig.

 2. Joanne
  1 september 2020 / 19:11

  Oh wat schattig allemaal! Name it heeft inderdaad veel leuke dingen!

 3. shiva
  1 september 2020 / 23:21

  Wat een leuke kleertjes! Ben zo benieuwd naar jullie dochtertje!

 4. 2 september 2020 / 19:12

  Wat leuk! Dit lijkt me echt zo leuk om te doen, maar ik moet eerst zorgen dat ik een eigen huis heb voordat ik aan kinderen begin. Babykleertjes zijn zo leuk, super leuke webshop trouwens. ZARA & H&M vindt ik ook leuke sites voor babykleren.

 5. 3 september 2020 / 06:01

  Wat leuk allemaal! Heb daar idd ook een keer heel leuk geshopt voor de kinderen. Binnenkort voor de baby maar eens kijken. Nu een paar pakjes bij h&m gehaald.

 6. Caroline
  4 september 2020 / 08:14

  Ik kocht 22 jaar geleden de babykleertjes bij de H&M, ik raakte niet uitgeshopt.

 7. 5 september 2020 / 18:26

  Zoveel leuke en schattige kleertjes – ik heb zelf ook een meisje en een jongen, maar die zijn nu beide al de 30 net voorbij 🙂

 8. 7 september 2020 / 15:17

  • Wat super mooi zijn ze, vooral dat roze vind ik zo mooi voor een meisje ❤.
  Heidi onlangs geplaatst…Zomeravontuur. #9My Profile

 9. 7 september 2020 / 20:53

  Je hebt al een mooie verzameling kleding zo! Ik heb geen kids, er zou een wereld voor me open gaan als ik me hierin ga verdiepen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: