Fotoboek maken | Kenji van zwangerschap tot 1 jaar

Fotoboek maken | Kenji van zwangerschap tot 1 jaar

Als je vaker op mijn blog geweest ben dan weet je onderhand dat ik gek ben van foto’s maken. En de laatste jaren ben ik ook steeds meer bezig met het maken van fotoboeken. Ik heb bijvoorbeeld al eerder fotoboeken gemaakt van onze vakantie naar Japan en onze bruiloft. Ik merk toch dat je een fotoboek er sneller bij pakt dan dat je met z’n allen achter de computer gaat zitten om je bestanden door te bladeren.

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van hetfotoalbum.nl of ik misschien een van hun fotoboeken wou reviewen. Natuurlijk vond ik dat super leuk! Ik moest er wel even over nadenken van welk thema ik een fotoboek zou maken. Maar al snel had ik besloten dat ik de foto’s van mijn zwangerschap, de geboorte en de opgroeifase van Kenji tot 1 jaar wou vastleggen.

Fotoboek | Kenji van zwangerschap tot 1 jaar

Het mooie van deze fotoboeken vind ik dat je de gehele kaft kan vullen met een foto. Ik heb expres geen tekst op de kaft gezet, omdat ik deze foto al genoeg vind. Ik weet dan precies waar het over gaat. Wel staat er aan de zijkant van het boek de tekst “Kenji van zwangerschap tot 1 jaar”

Het programma waarmee je het fotoboek maakt ik erg simpel en en handig in elkaar gezet. En het roze vind ik ook wel lekker werken haha. Dit project duurde voor mij wat langer omdat ik zoveel foto’s had dat het weleens moeilijk was om te kiezen.

Het fijne aan dit programma is dat je zelf de foto’s kan aanklikken die je in het fotoboek wilt, en wat de layout van de pagina is. Ik vind dat echt super om mee te werken. De ene keer wil ik 2 foto’s per pagina en de andere keer 6. Dan kan je zelf kiezen welke layout jij het mooist vindt. Daarnaast kan je ook nog per foto bewerken als je dat zou willen en eventueel kaders, plaatjes etc aan toevoegen.

Fotoboek | Kenji van zwangerschap tot 1 jaar

Ik vind deze fotoboek erg stevig en fijn in de hand liggen. De kleuren komen ook erg mooi uit op de pagina’s. Fotoboeken moeten lang meegaan, en daarom vind ik de stevigheid van het product erg belangrijk.

Fotoboek | Kenji van zwangerschap tot 1 jaar

En toen was meneer al een jaar! Wat gaat het toch snel. Kenji is ondertussen al weer 2 jaar. En eigenlijk zou ik alle foto’s wel in een fotoboek willen, maar dan worden het er wel erg veel haha.

Fotoboek | Kenji van zwangerschap tot 1 jaar

Ook op de achtergrond kan je een eigen foto uploaden wat ik dan ook weer erg mooi vind. Het sluit mooi aan met de voorkant. Ik vind fotoboeken maken echt super leuk en geweldig voor later om nog eens terug te kijken naar toen. Ik vond het erg makkelijk & leuk om een fotoboek te maken bij het fotoalbum.nl en weet zeker dat ik er in de toekomst nog veel meer gaat maken!

Maak jij weleens fotoboeken?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 17 september 2020 / 09:28

  Wat leuk zeg! Ik heb het vroeger zeker wel gedaan, maar met het schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat ik er nu behoorlijk in achterloop ?
  Fleur onlangs geplaatst…3x de leukste Kids TV pakkettenMy Profile

 2. 18 september 2020 / 10:43

  Te weinig eigenlijk. Ik vind het slim van je dat je het gewoon regelmatig doet. Zo krijg je een prachtige rij foto albums zonder dat je overweldigd raakt door teveel foto’s.
  nicole onlangs geplaatst…Beste tijd om boodschappen te doen?My Profile

  • 21 september 2020 / 12:27

   Prachtig geworden zeg! Nee, ik deed het eerder wel, maar het zijn zoveel foto’s dat ik er niet zoveel zin meer in heb, heel jammer. Maar het kan altijd nog πŸ˜‰
   Krystle/Batboy onlangs geplaatst…7 Manieren om sneakers te dragenMy Profile

 3. Jouvence
  18 september 2020 / 11:59

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Je hebt er een erg mooi fotoboek/aandenken van gemaakt.

 4. 19 september 2020 / 10:56

  ik ben fotografe en heb dit al heel vaak gemaakt, niet alleen voor mijzelf maar ook veel voor klanten

 5. 19 september 2020 / 11:07

  Een fotoboek maken is altijd leuk werk. En het resultaat is vaak zo mooi,
  Die van jou is echt mooi. Vaak pak je een fotoboek er makkelijker bij dan je foto’s digitaal.

 6. Caroline
  19 september 2020 / 11:50

  Heel mooi, was dat er vroeger maar geweest. Maar goed, het is nooit te laat om een keer zoiets te maken, toch?

 7. jasmina
  19 september 2020 / 21:23

  Wow prachtige foto’s zeg…mijn kleine gremlin is inmiddels al de 2 voorbij gegaan en ik heb nog steeds geen enkel fotoboek gemaakt

 8. 19 september 2020 / 21:32

  Van de kids als baby heb ik ook een fotoboek, maar daarna heb ik weinig…ze zijn nu tieners.

 9. Frederique
  20 september 2020 / 07:34

  Erg mooi geworden, ik houd ook erg van foto’s kijken. Ik loop wel wat achter met albums maken.

 10. Mandy
  20 september 2020 / 19:20

  Oh leuk!! Ik hou van fotoboeken, ga eerdaags nog 1 van de vakantie maken πŸ™‚

 11. Sherry
  22 september 2020 / 13:14

  Wat leuk zeg. Ik houd ook van fotograferen maar liever anderen dan mezelf.
  Ik vind de foto’s erg mooi.

 12. 22 september 2020 / 17:11

  Ik heb het nog nooit gedaan, zo een foto-album laten maken en ik neem het me al zo lang voor. Misschien moet ik er inderdaad ook eens aan beginnen.

 13. Mieke | Miek's Mind
  23 september 2020 / 09:46

  Altijd mooi om herinneringen vast te leggen in een fotoboek, Ik ben er al eventjes geen meer gemaakt

 14. shiva
  27 september 2020 / 20:26

  Wat een leuke foto’s krijg gelijk weer zin om er ook weer een te maken!

 15. 1 oktober 2020 / 14:57

  β€’ Ziet der super leuk uit.
  β€’ Van Dario heb ik ook zo een geboortegolf gemaakt en ook van de leuke reisjes die ik gemaakt heb.
  Heidi onlangs geplaatst…the masked singer #1My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: