Nieuw: Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes en Badschuim!

Nieuw: Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes en Badschuim!

De zomer is bijna voorbij. Voel jij de blues een beetje aankomen? Pak het positief aan: plan kleine ontspanmomenten gedurende je dag. Zo blijf je fris en beter in balans. Hello positive energy! En omdat ook je thuisomgeving nieuwe impulsen kan gebruiken, hebben we twee nieuwe producten in de Kneipp Goodbye Stress lijn: badschuim en geurstokjes. Want zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een bad vol schuim of een fris ruikend huis?

Met Kneipp blijf je scherp en fris. De rozemarijnolie heeft een wetenschappelijk bewezen effect op onze concentratie en geheugen*. Ook van watermunt is bekend dat het een verkwikkende werking heeft. De dynamische geur van deze geurlijn is licht verfrissend, een tikkeltje zwoel en niet te kruidig. 

De Kneipp Goodbye Stress lijn is bekroond met maar liefst 2 awards; de Careality Care Award en de Dutch Beauty Award 2020 (afgelopen maandag 7 september uitgereikt!). Ontdek nu ook de nieuwe Kneipp Goodbye Stress Badschuim en Geurstokjes. Geniet ervan!

Nieuw: Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes en Badschuim!
 • Kneipp Badschuim Goodbye Stress
  Laat je achterover zakken in een bad met weldadig schuim en frisse geur en de hectiek van de dag verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dit langdurig schuimende badschuim bevat niet alleen watermunt en rozemarijn maar ook heerlijk verzorgende natuurlijke bestanddelen die je huid beschermen tegen uitdrogen en haar zacht en soepel houden. Inhoud 400 ml, adviesprijs : € 9,49.
Nieuw: Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes en Badschuim!
 • Kneipp Geurstokjes Goodbye Stress
  De Kneipp Home Fragrances zijn geïnspireerd door de natuur. De geuren met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden. Er was al een geurkaars van Goodbye Stress. Na vele vragen konden de geurstokjes niet uitblijven. Ze zijn er nu! Ervaar de stimulerende werking in elke ruimte van je huis.

  De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes. Inhoud 50 ml, adviesprijs € 8,99.
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. 23 september 2020 / 09:08

  De geurstokjes zijn echt mijn fave! Kan niet meer zonder haha. 🙂

 2. Sherry
  24 september 2020 / 09:00

  Ik ben gek op geurstokjes mijn hele huis staat er vol mee

 3. shiva
  27 september 2020 / 20:27

  Altijd een fijne lijn Kneipp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: