De nieuwe winter & skikleding lijn van Protest (20/21)

Fashionable de winter door met de kledinglijn van Protest

De zomer is inmiddels voorbij, en de herfst & winter breken aan. De dagen worden steeds kouder en grijzer. Maar mij hoor je zeker niet klagen hoor! Begrijp me niet verkeerd ik ben gek op de zomer, maar nu ik zwanger ben verlang ik echt naar kouder weer. Ik kan ook niet wachten op de kerst en alle gezelligheid eromheen. Natuurlijk moeten we eerst alle zomerkleding wegleggen en alle herfst & winterkleding weer uit de kast trekken.

Eerder liet ik jullie al eens de zwemkleding zien van Protest. Maar vandaag ga ik jullie de nieuwe winter kledinglijn laten zien van Protest (20/21) en dan voornamelijk de skikleding & snowboardkleding. Ze hebben een paar prachtige skibroeken en ski-jassen in hun collectie. De winters in Nederland zijn best wel zacht over het algemeen. Toch kan ik niet wachten totdat er een dikke pak sneeuw valt. Dat lijkt me ook ontzettend leuk voor Kenji. Het is dan wel belangrijk dat je deze winter warme dikke kleren heb om mee naar buiten te gaan.

Dames Collectie

De nieuwe herfst/wintercollectie voor dames komt in verschillende modetrends, en mooie opvallende kleuren. Zodat je lekker goed te zien bent in de sneeuw. Protest heeft hun kettingontwerp geprint op een jas, tussenlaag en accessoires. Met de nadruk op innovatieve stoffen, introduceert Protest functioneel fluweel, dat waterafstotend, warm en ademend is.

Dan hebben ze ook nog hun bloemdessin. Een fantastisch bloemendesign gecreëerd met exotische bloemen op een donkere ondergrond. En tot slot is er de Protest-favoriet, hun luipaardprint, die ook in deze collectie voorkomt. Ze hebben deze dierenhuid als accent gebruikt of over een heel kledingstuk geprint.

De nieuwe winter & skikleding lijn van Protest (20/21)

Binnen hun damescollectie hebben ze een nieuw assortiment genaamd PVRE Green. De PVRE Green serie is een combinatie van hun PVRE assortiment en duurzame productie. Kleding in deze serie is gemaakt van gerecyclede stoffen, zoals nylon, polyester en TPU. Om de schadelijke effecten van PFC’s op onze gezondheid en op ons milieu te beperken, gebruiken ze een biologisch afbreekbare PFC-vrije afwerking.

De nieuwe winter & skikleding lijn van Protest (20/21)
De nieuwe winter & skikleding lijn van Protest (20/21)

Heren Collectie

Deze herfst / wintercollectie voor heren is een samensmelting van veranderende trends met een focus op duurzaamheid. Functionele stoffen worden weergegeven in kleuren en prints die de looks weerspiegelen die je op straat ziet. Ook de herencollectie heeft een nieuw assortiment genaamd PVRE Green. De PVRE Green serie is een combinatie van hun PVRE assortiment en duurzame productie.

De nieuwe winter & skikleding lijn van Protest (20/21)

Kleding in deze serie is gemaakt van gerecyclede stoffen, zoals nylon, polyester en TPU. Watten gemaakt van bamboe worden gebruikt als isolatie in sommige van hun jassen. Binnen dit assortiment wordt elk deel van het kledingstuk, van de stof tot de ritsen en de andere afwerkingen, zo duurzaam en ethisch mogelijk gemaakt. Bruin, geel en paars spelen dit seizoen de hoofdrol.

Peuter Collectie

Naast de jongen & meisjes collectie hebben ze ook een collectie voor Peuters die ik erg gaaf vind! De bovenkledingstukken voor de peuters hebben een namelijk een nieuwe functie ‘Space to Grow’, waardoor de benen en armen één maat kunnen worden verlengd. De sneeuwpakken, salopettes en jassen van de peuters hebben allemaal een waterdichtheid van 10K en een ademend vermogen van 10 g, zodat de doorvoertules warm en droog blijven. En de fleeces zijn isolerend en zacht.

De nieuwe winter & skikleding lijn van Protest (20/21)

Mocht je nou geïnspireerd zijn door dit artikel en ook zo’n gave winterjas of ski-jas willen kopen, dan kan ik je ook nog eens blij maken met deze kortingscode: marushilifestyle10 waarbij je 10% korting krijgt op je aankoop. Deze code is geldig tot en met 28 februari 2021. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Wat vinden jullie van de nieuwe wintercollectie van Protest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 29 september 2020 / 10:55

  Oe! toffe collectie!
  Ik ga alleen vrijwel nooit echt op wintersport o.i.d.
  Aan de andere kant een lekkere echt warme winterjas is altijd wel handig om te hebben.

 2. linda Meester
  29 september 2020 / 11:25

  Wat een leuke, warme collectie. Ik zou er wel warm voor lopen

 3. 29 september 2020 / 13:50

  Oh weer een toffe collectie voor dit seizoen.
  Ik vind vooral de felle kleuren (nog steeds) erg leuk en het mixen en matchen van tegencontrasterende kleuren ook erg leuk.
  Hier kun je wel mee van de berg afkomen hoor.
  Deborah onlangs geplaatst…Vroege vogels, hoe het begon…My Profile

 4. 30 september 2020 / 20:19

  Super leuk! Die roze met panterprint broek zou ik meteen kiezen.

 5. 2 oktober 2020 / 08:19

  oei dat is wel een hele leuk collectie 😀 dat panterprint broekje zou ik voor gaan haha

 6. 2 oktober 2020 / 17:22

  Mooie ski kleding – dat is iets dat ik nog nooit gedaan heb skieen en ik vermoed dat het er niet van zal komen ook niet 🙂

 7. Mieke | Miek's Mind
  5 oktober 2020 / 07:29

  Leuke collectie, maar niet heel spannend. Beetje veilig vind ik het nog 🙂 maar ik ga niet skiën dus ik heb het ook niet nodig

 8. 25 oktober 2020 / 22:01

  Wat een prachtige en heerlijk warme jassen. Ben ik fan van. Kou hebben vind ik zo naar als ik buiten ben haha! Ik heb ook een ski jas om de hond uit te laten, heerlijk. Ben nog wel opzoek naar een lange parka voor de regenachtige dagen om mij grotendeels droog te houden ☺️
  Linda onlangs geplaatst…Ons huis verbouwen | De balk gaat erinMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: