Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

VTECH – Het is zover! VTech breidt de wereld van Vrolijke Vriendjes, één van de meest populaire speel-/leerlijnen voor kleintjes van 1 tot 5, uit. En hoe! Met drie compleet nieuwe items wordt fantasie geprikkeld en alle fronten van ontwikkeling gestimuleerd.

Fijn is dat de nieuwe items zich met gemak laten combineren met eerder verschenen speelsets. Zo krijgen verhaallijnen die ze op eigen kracht verzinnen nog meer ruimte. En kan het zomaar zijn dat de Brandweerwagen het Magisch Lichtkasteel redt van een vuurzee, de prins en prinsessen van de Vrolijke Vriendjes vakantie vieren in de Magische Glamper en de Dappere Draak het Piratenschip verdedigt.

Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

Als eerste maakt de Dappere Draak Daan zijn entree, met op zijn rug Roan de Ridder en Luca het Babydraakje. Daan loopt en beweegt zijn hoofd, spuugt vuur en wappert met zijn vleugels. Zijn rug is voorzien van een Magic Point, dat reageert op elk Vrolijk Vriendje dat hier plaatsneemt. Het zorgt meteen voor interactie en verhalen, zinnen, liedjes en melodietjes.

Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, het is een hightech camper die je openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. Deze glamper heeft al passagiers (papa, mama en baby), is uitgerust met een scala aan accessoires en biedt luxe voor de verwende kampeerder, zoals een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel.

Sympathiek is dat de rijkdom gedeeld wordt met ieder eerder verschenen Vrolijke Vriendje. Dankzij het Magic Point op de bestuurdersplek, komt de speelset voor elke passagier opnieuw tot leven!

Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

Geavanceerd en tot in detail uitgedacht. Dat is de 2-in-1 Brandweerwagen die dit najaar de wereld van Vrolijke Vriendjes binnenrijdt. Op het eerste gezicht is het een gewone brandweerauto, maar zodra hij openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn. Inclusief het zo speciale Magic Point waarop alle Vrolijke Vriendjes en ook nieuwkomers Bente en Bob reageren.

Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

Dankzij meer dan 180 liedjes, melodietjes, zinnetjes en knipperende toetsten maken kleintjes spelenderwijs kennis met alle ins & outs van de brandweer. Dat ze ondertussen ook zelf verhalen bouwen, een draai geven aan avonturen van prinsessen, stoere draken, coole brandweerlieden en sympathieke piraten, da’s mooi en vooral onbetaalbaar.

Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes Dappere Draak € 44,95, Magische Glamper € 44,95 en 2 in 1 Brandweerwagen € 59,95.

Zouden jullie kindjes dit leuk vinden om mee te spelen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

  1. shiva
    16 oktober 2020 / 21:31

    Ziet eruit als heel fijn speelgoed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: