Verbeter je vaardigheden met de cursussen van Soofos + winactie

Verbeter je vaardigheden met de cursussen van Soofos + winactie

Jullie hebben op Instagram al stories kunnen zien dat ik me aangemeld had bij het platform Soofos. Dit is een platform voor Nederlandstalige online cursussen in Nederland. Hier kunnen experts online cursussen maken en verkopen, en jij kunt elke cursus volgen die je maar wilt! Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit combinaties van video’s, teksten en opdrachten.

Al een tijdje zit ik met het idee te spelen dat ik weer cursussen wil gaan volgen. Sowieso om nieuwe dingen te gaan leren, maar ook om mijn oude skills weer een beetje op te frissen. Denk aan taalcursussen, photoshop, illustrator etc. Dus toen Soofos op mijn pad kwam was dat echt een teken voor mij dat ik er nu aan moest beginnen.

Verbeter je vaardigheden met de cursussen van Soofos + winactie

Waarom een online cursus volgen?

We zitten nog steeds in de corona crisis, dus je kan niet even lekker tussen de mensen een cursus gaan volgen. En om eerlijk te zijn zit ik daar nu ook niet op te wachten. Deze zwangerschap is best zwaar aan het worden dus ik zocht iets wat ik vanuit thuis achter mijn computer kon doen.

Soofos bied cursussen van verschillende onderwerpen aan:

 • Design
 • Fotografie
 • Gezondheid en bewegen
 • IT en Software
 • Marketing
 • Muziek
 • Ontspanning
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Programmeren
 • Zakelijk

Ik zelf heb nu 3 cursussen en 46 lessen afgerond. Sommige cursussen nemen bijvoorbeeld 11 minuten in beslag terwijl een andere cursus 24 uur in beslag neemt. Het verschil daarin is dat de korte cursussen een soort van voorproefje zijn op de totale (betaalde) cursussen die je dan ook kan kopen als je geïnteresseerd bent. Na elk afgeronde cursus kan je een review achter laten, waarna je gelijk de certificaat in je profiel krijgt.

Verbeter je vaardigheden met de cursussen van Soofos + winactie

Winactie

Heb jij nu ook zo’n zin om aan de slag te gaan met een cursus en je eigen talenten te ontwikkelen? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag van Soofos een abonnement weggeven! Je kunt een jaar lang onbeperkt leren met Soofos Plus. Je krijgt toegang tot 300+ online cursussen, waar je vrij gebruik van kunt maken!

Wat moet je hiervoor doen?

Deze winactie loopt tot 11 oktober 2020 en de winnaar zal bekend worden gemaakt op Instagram stories.

Heb jij weleens een online cursus gevolgd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 2 oktober 2020 / 14:51

  Geweldige winactie. Ik denk dat hier iemand heel gelukkig van zal worden.
  Ik doe even geen cursussen op het moment. Gewoon even geen tijd voor. Maar dat komt vanzelf wel weer. Je bent nooit klaar met leren immers.
  Marijke onlangs geplaatst…Happy cat kattenvoer voor een happy PrinceSMy Profile

 2. 2 oktober 2020 / 16:20

  Zo een teaser is inderdaad wel een goede manier om een voorsmaakje van de inhoud van de cursus te krijgen – dan weet je of het je ligt of niet 🙂

 3. 5 oktober 2020 / 21:29

  Wat super tof zeg, ik zou wel willen leren naaien (achter een naaimachine) net zoals mijn moeder dit kan.. echt ideaal als je dit kan. Plus een fotografie/visagie cursus etc. ik wil nog zoveel dingen doen haha!
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Just An Attitude Forêt SacréMy Profile

 4. Marian B
  8 oktober 2020 / 10:16

  Wat zijn er veel cursussen, daar kan ik vast iets leuks uitkiezen. Altijd leuk om iets nieuws te leren.

 5. 14 oktober 2020 / 18:48

  Wat een leuk concept voor het verdiepen in onderwerpen. Dat doe ik altijd graag. Wel jammer dat ik de winactie heb gemist. Helaas.

 6. shiva
  16 oktober 2020 / 20:18

  Interessante website klinkt erg interessant!

 7. Caroline
  26 oktober 2020 / 07:54

  Oh wat jammer, ik ben te laat, ik zie nu pas je blogpost. Had graag meegedaan.

 8. Mieke | Miek's Mind
  26 oktober 2020 / 09:41

  Ik zie nergens welke jij hebt gevolgd, kan dat kloppen? Wel leuk als je de tijd hebt om dit online te doen,

  • Marushi
   Auteur
   26 oktober 2020 / 15:06

   Klopt heb ik er niet bij gezet. Ik ben momenteel bezig met een cursus fotografie. En heb al meerdere gevolgd waaronder marketing voor facebook en Instagram. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: