De prachtige gegraveerde sieraden van Finaste | Review

De prachtige sieraden van Finaste

Ik vind het altijd superleuk om sieraden te reviewen, gewoon omdat ik ook een kleine verslaving aan sieraden heb. Dit keer mocht ik drie sieraden naar keuze uitproberen van het merk Finaste. Finaste heeft minimalistische oorbellen tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Ook kan je hier je eigen sieraden laten graveren. En dat is wat ik nou zo gaaf vond.

Veel sieraden van Finaste worden in hun eigen atelier in Nederland gemaakt. Dus zodra je een sieraad heb besteld die je wil laten personaliseren met een gegraveerde tekst kunnen ze dat gelijk voor je doen. En heb je de sieraden de volgende dag al in huis. Ik ben al een tijdje op zoek naar een ketting met ingegraveerde letters/namen van ons gezinnetje. Dus ik was erg benieuwd wat voor opties ze allemaal hadden.

Finaste

Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. En de mooiste dat ben jij! ✨Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! ✨Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onzekerheden over je uiterlijk. Zeg daarom gewoon eens tegen jezelf en mensen om je heen #HiFinaste.”  – Finaste

De prachtige gegraveerde sieraden van Finaste | Review

Het was even een moeilijke keuze maar uiteindelijk ben ik voor deze drie sieraden gegaan. het bestellen was heel makkelijk, en ze waren ook heel snel binnen. De sieraden kwamen in deze luxe zwarte doosjes binnen. Met hun naam in gouden letters.

De prachtige gegraveerde sieraden van Finaste | Review

Voor mijn eerste sieraad ging ik voor een lange dubbele gouden schakelketting. Ik neig qua sieraden toch meer naar goud, en ik hou niet van die kettingen di strak om je nek hangen. Ik ben claustrofobisch en ik krijg het daar echt benauwd van. Meestal ga ik dan aan de ketting trekken, en zo trek ik ze ook meestal kapot. Daarom heb ik dus geleerd om voor lange kettingen te gaan.

De gouden sieraden van Finaste zijn gemaakt van verguld stainless steel. Daarom moet je ze wel af doen wanneer je gaat douchen of zwemmen. Ze hebben een super sterke gouden plating, maar kunnen hierdoor na lange tijd wel verkleuren wanneer je ze niet afdoet.

De prachtige gegraveerde sieraden van Finaste | Review

Mijn mijn tweede sieraad ging ik uiteraard voor een ingegraveerde ketting. Er was heel veel keus, je kon uit namen of letters kiezen. Maar uiteindelijk ben ik voor deze ketting gegaan met een ronde hanger. En de eerste letters van elk persoon in ons gezinnetje.

En tot slot nam ik ook nog een bijpassen armband met dezelfde hanger. Dus ook de eerste letters van elk persoon in ons gezin. Ik vond dat deze twee sieraden goed bij elkaar paste.

Nu mag ik ook nog een kortingscode van 15% weggeven aan iedereen die ook zo’n leuke sieraad wilt bestellen! Gebruik deze code als je af gaat rekenen: MARSHA15. Misschien wil je jezelf wel even verwennen? Of geef je een sieraad als verjaardagscadeau?

Hebben jullie ingegraveerde sieraden?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. Frederique
  12 oktober 2020 / 11:35

  Wat mooi die ingegraveerde sieraden. Ik houd er wel van. Ik heb een ring die mijn opa voor mijn oma heeft laten ingraveren, is me heel dierbaar. Ook heb ik ee hanger met de namen van mijn drie kinderen.

 2. 12 oktober 2020 / 14:26

  Super mooi. Ik word hier helemaal stil van. Wat een aanwinst.

 3. 12 oktober 2020 / 17:19

  Mooie items heb je uitgekozen! Ik heb zelf heel wat sieraden met gravering. 🙂

 4. 12 oktober 2020 / 18:11

  je hebt een mooie ketting uitgekozen met hanger. ik heb meerdere sieraden die voorzien zijn van een tekst erin
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #41My Profile

 5. Natascha - Beautyopinie
  12 oktober 2020 / 19:08

  Wat een mooie combinatie zo bij elkaar! Ik ben ook gek op sieraden met een subtiele gravering.

 6. Jouvence
  14 oktober 2020 / 15:41

  Ze zijn inderdaad echt prachtig! Mijn ketting en een ring zijn gegraveerd.

 7. shiva
  15 oktober 2020 / 19:40

  Heel leuk zo al die namen!

 8. Caroline
  16 oktober 2020 / 09:29

  Wauw, ik ben onder de indruk van de mooie sieraden en de mooie sfeerfoto’s.

 9. 19 oktober 2020 / 13:55

  Wat een leuk idee dat je een juweeltje hebt met de namen van je gezinsleden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: