Nieuwe Collectie R Rebels Fall/Winter 2020

Nieuwe Collectie R Rebels Fall/Winter 2020

Waar we onlangs nog genoten van het warme weer is het nu alweer “sweater weather” en moeten we de zomerse pakjes gaan inruilen voor warme, dikke sweaters. Niet getreurd! Met de nieuwe designs van de Fall/Winter collectie van R Rebels laten we jouw kindje ook stralen tijdens de donkere dagen.

Pastel baby!

De nieuwe collectie bestaat uit prachtige aarde- pasteltinten. Denk aan taupe, amber, roze en dé kleur van het seizoen: “military olive”. De pastelkleuren worden o.a. verwerkt in de bekende stoere joggingpakken en sweaterdresses. Door de french terry stof is de kleding heerlijk zacht en comfortabel.  

Aviilo

De nieuwe kledinglijn AVIILO wordt doorgetrokken naar de wintercollectie. De urban street stijl is terug te vinden in stoere joggingpakken met witte strepen, een baggy pasvorm en stoere letter opdrukken. Daarnaast hebben we voor de Rebel meisjes leuke tutu jurkjes. Er wordt gewerkt met french terry, jogging, tule en fijne jersey stoffen. Ook deze lijn is ontwikkelt om stoere kleding comfortabel te kunnen dragen.  

Animal print is out, Floral print is in!

Animal printjes hebben we in vele voorafgaande collecties verwerkt. In deze collectie richten we ons meer op de floral prints. We love it! Denk aan prachtige bloemenprints in zachte kleuren, maar ook opvallende bloemenkleuren! De printjes zijn verwerkt in jurkjes, rokjes en pakjes.

Ik vind de nieuwe collectie van R Rebels er super leuk uit zien! Ik denk dat Kenji er ook een paar nieuwe kledingstukken deze winter er bij gaat krijgen van R Rebels.

Waar koop jij de herfst/winter kleding voor je kindjes?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

  1. shiva
    15 oktober 2020 / 19:39

    Heel leuk allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: