De vloggercam van nu, voor sterren van straks

De vloggercam van nu, voor sterren van straks

Wordt ’t de nieuwe Onnedi, Kwebbelkop of Enzo Knol in huis? Aan ambities geen gebrek, bij de jongste jeugd. Allemaal willen ze vlogger worden, creatief talent tonen en doorstomen. Op naar sterrenstatus, bekendheid en een leventje vol luxe! Of in dat laatste het ultieme geluk schuilt? Daarover mag ieder zelf een mening hebben. Feit is dat vloggen met afstand één van de leukste uitdagingen is om kwaliteit te etaleren en connectie met wereld om je heen aan te gaan. Juist nu! VTech helpt jong talent daarom een handje, met de KidiZoom Vloggercam; Winnaar Speelgoed van het Jaar 2020 in België.

In een tijd waarin alles draait om delen (TikTok, Instagram, Snapchat), treedt elk kind het liefst vandaag nog in de voetsporen van de succesvolle vloggers. Om te beginnen door avonturen te delen met vriendjes en familie, dan volgt de rest vanzelf wel. Of het nu humor, beautyvlogs, zing- en dansfilmpjes of gewoon mee laten kijken in hun eigen leven is, met de KidiZoom vloggercam kunnen ze uit de voeten.

De vloggercam van nu, voor sterren van straks

Het kekke cameraatje in stoer blauw leert vloggers vanaf vijf jaar hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. De camera zelf beschikt over alle skills voor optimaal resultaat. In de stevige behuizing, die tegen een stootje kan, gaat een verstelbare flip-up lens schuil, om eenvoudig een selfie-video vast te kunnen leggen.

Een 2,4 inch lcd-kleurenscherm, om tussentijds te checken of ze patent in beeld staan, 256 MB geheugen (uit te breiden met een microSD-kaart) en meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effencten en achtergronden, om zowel foto’s als video’s te bewerken. De meest spectaculaire feature is toch wel het green screen. Met dit groene doek creëer je je eigen show, maak je jezelf onzichtbaar, kun je voorwerpen laten zweven en voeg je direct op beeld speciale video effecten toe.

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2020 in België

Spellen spelen, creativiteit, een snufje humor en vooral dat ijzeren willetje om helemaal zelf uit te dokteren wat zo’n camera allemaal kan, leidt tot grote verrassingen en zelfvertrouwen. En natuurlijk de mooiste vlogs, waarmee de eerste schreden richting sterrenstatus worden gezet. Onmisbaar is het natuurlijk het statief, waarmee de nieuwste generatie ook soloproducties maakt. Het behoort tot het standaard equipment van de KidiZoom Vloggercam, vanzelfsprekend.

Advies verkoopprijs: VTech KidiZoom Vloggercam € 79,95.

Zou jullie een vloggercam voor jullie kids aanschaffen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. 19 oktober 2020 / 12:40

  Mijn kleindochter is 4 en misschien is het nog wat vroeg, maar ik zie het haar wel doen – leuk speelgoed 🙂

 2. 20 oktober 2020 / 11:55

  •Wat super leuk is het.
  • Ik had al gedacht om zo iets voor mijn zoon te kopen, hij is helemaal weg om iets te filmen
  Heidi onlangs geplaatst…Zeg niet zomaar pompoen.My Profile

  • jasmina
   22 oktober 2020 / 20:48

   Oow wat gaaf zeg….Farah is nog maar 2 en stiekem hoop ik dat ze nooit gaat vloggen..maar goed ik kan haar moeilijk klein houden

   • Marushi
    Auteur
    23 oktober 2020 / 14:46

    Haha ik snap wat je bedoelt. Ooit gaan ze toch echt hun eigen weg 😛

 3. 23 oktober 2020 / 16:34

  Haha geweldig, al die kleintjes die al zo intensief aan het Tiktokken zijn.

 4. 24 oktober 2020 / 10:03

  super leuk, maar ik vind hem wel wat prijzig helaas

 5. shiva
  20 november 2020 / 12:15

  De nieuwe generatie haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: