Prénatal | Sweet Petit najaar – winter collectie Petit Spices

Sweet Petit najaar - winter collectie voor baby & peuter

Prénatal lanceert een nieuwste fashioncollectie ‘Petit Spices’ van haar eigen baby- en peuterlabel Sweet Petit by Prénatal. De limited edition kledinglijn Sweet Petit van Prénatal is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. De newborn collectie van Sweet Petit is verkrijgbaar van maat 56 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104 (maat 110 = online only).

Inspiratie van de collectie

Het is najaar! Je merkt het in de natuur, waarin de herfstkleuren prachtig te zien zijn en de warme truien en vesten weer een vast plekje in de garderobe krijgen. De nieuwe collectie ‘Petit Spices’ ademt één en al najaar. De fijne kleuren geven een mooie weerspiegeling van het bos op een zonnige najaarsdag. Na een fijne boswandeling waarin er takjes en herfstbladeren worden gevonden, bakken jullie samen heerlijke gingerbread koekjes waar het hele huis vervolgens naar ruikt.  

Herfstig kleurenpallet


De warme kruiden weerspiegelen de kleuren van de collectie. Zoals de verschillende bruintinten gecombineerd met okergeel en ecru. Deze kleurenmix vormt samen een warm geheel. De bruingrijze kleur is een mooie tegenhanger die het geheel goed in balans brengt. De vondsten die zijn meegenomen tijdens de boswandeling zijn een inspiratie geweest voor het droogbloemen dessin. Deze trend zag je ook veel in de jaren 70. Bij het ontwerpen van het gestreepte, multicolor rib shirt is ook teruggegrepen op die seventies. Voor jongens zie je in de dessins vooral een geschetste, speelse ruit terug. 

Mix & match met stoffen & patronen


Ook deze collectie bevat weer een aardige mix van verschillende stoffen en materialen. We zien de ribstof weer terugkomen net als velours of deze twee samen gecombineerd. Uiteraard kan in het najaar een aantal fijne breisels niet ontbreken. In deze collectie zitten zowel heerlijk grof gebreide truien als vesten. Zelfs een teddy stof, dan wel gecombineerd met sweatstof, zit erin. Voor de meiden mogen de ruffles ook deze keer niet ontbreken. Zoals het fijne brei pakje voor de baby’s en voor de grotere kindjes een mooi gelaagd jurkje in droogbloemen dessin.

Key-items van het seizoen

Nieuw binnen de Sweet Petit collecties is de coltrui. Dat is echt de eye-catcher van deze editie. Ook de gebreide trui met raglan mouwen in twee verschillende kleuren is een nieuw, hip item. Door deze raglan krijgt de trui een sportieve uitstraling. Daarnaast zijn er ook weer een aantal items die je heel goed unisex zou kunnen dragen, zoals de salopettes en de gebreide vesten. Voor als je samen met je kleine naar buiten gaat zitten er ook weer fijne jasjes in de collectie. Voor de allerkleinsten een heerlijk zachte teddyjas en voor de oudere kindjes een jas met zachte teddy binnen voering.

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per jaar uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop www.prenatal.nl

Koop jij wel eens kleertjes bij Prenatal?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. Mieke | Miek's Mind
  30 oktober 2020 / 08:23

  Die kinderkleertjes zijn altijd zo snoezig. Als ik die in de winkel zie wil ik alleen daarom al kinderen, haha kidding, maar wel leuk!

 2. Frederique
  30 oktober 2020 / 21:28

  Ja daar kocht ik toen de kids klein waren. Mooie zachte kleuren.

 3. shiva
  20 november 2020 / 12:18

  Wat een schattige kleding! Mijn neefje zou dit wel leuk staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: