Biologische parfum | Jay Organic Fragrance made in Amsterdam

Biologische parfum | Jay Organic Fragrance made in Amsterdam

Biologische producten zijn booming business. En steeds meer mensen kijken heel kritisch naar wat ze gebruiken voor de verzorging van hun lichaam. Men wil aantoonbaar zien dat een formule het liefst zo natuurlijk en zuiver mogelijk is, qua gebruikte ingrediënten en hun afkomst. Dat dit ook kan voor de geur die je als vrouw gebruikt bewijst JAY. Een 100% biologisch parfum dat een cadeau met een bijzonder achterliggend verhaal vormt voor Sinterklaas, Kerst of iemands verjaardag.

‘Groen’ is en blijft anno 2020 een belangrijk issue en het wordt ook steeds belangrijker. Opvallend veel merken ontwikkelen hun cosmeticaproducten op basis van 100% biologische grondstoffen. Producten die je gebruikt en aanbrengt op de huid, moet je bij wijze van spreken bijna kunnen eten. Een steeds groter wordende groep consumenten die duurzaam leeft pakt vaker de fiets. En ook in het boodschappenkarretje is de keuze voor ‘bio’ niet hip maar heel ‘logisch’. Natuurlijke parfums worden dan ook steeds populairder en de vraag ernaar neemt sterk toe.

JAY Organic Fragrance

Het 100% biologische Eau de Parfum van JAY Organic Fragrance is een verfijnd en chique parfum voor vrouwen, met een verleidelijke bloemengeur. De biologische alcohol in dit unieke parfum is afkomstig uit granen en ook de bloemmelange is 100% van biologische kweek. De bladeren van de bloemen worden koud geperst. Op deze wijze wordt de etherische olie gewonnen. Deze wordt verdund met water en alcohol. Dit zorgt voor een rijke en intense geurbeleving. De geuropbouw

JAY Organic Eau de Parfum opent met frisse en sprankelende topnoten van fruitige Sinaasappel, Framboos en Neroli. Het hart ontluikt een weelderig boeket van Sinaasappelbloesem, Jasmijn en Gardenia, hetgeen zorgt voor een ultiem vrouwelijke en verleidelijke indruk. De basis is geraffineerd, sensueel en warm dankzij geurnoten van honing, patchouli en zoete noten.

Biologische parfum | JAY Organic Fragrance made in Amsterdam

Over het ontstaan van JAY, made in Amsterdam!

JAY Organic Eau de Parfum is made in… Amsterdam! Dit bijzondere parfum is bedacht door een moeder en dochter die beiden een bovengemiddeld ontwikkelde reukzin hebben. De moeder komt uit de parfumeriewereld en had letterlijk een ‘neus’ voor geuren. Dit talent had haar dochter Jay, naar wie het eau de parfum is genoemd ook. En beiden droomden ervan om ooit een natuurlijke parfumlijn te laten ontwikkelen. In samenwerking met het bedrijf Vedax International B.V. werd JAY Organic ontwikkeld.

100% biologisch als voornaamste uitgangspunt

Het was aanvankelijk een enorme zoektocht naar de juiste formule voor JAY Eau de Parfum, omdat het een 100% biologisch parfum moest zijn. Er is veel tijd in gestoken om de juiste mix qua ingrediënten te vinden. En een geschikt laboratorium dat een 100% biologisch parfum kon garanderen en ontwikkelen. Veel laboratoria op dit gebied waren in de meeste gevallen gericht op chemische ingrediënten. En dat was nou precies wat ze niet wilden. Uiteindelijk werd ook de juiste producent gevonden en zag JAY Organic Eau de Parfum het levenslicht. Het werd bewust een eau de parfum omdat deze qua sillage* veel krachtiger is dan een eau de toilette. En daardoor de draagster heel langdurig voorziet van een onweerstaanbaar parfum.

* De sillage van een geur wordt mede bepaald door de gebruikte parfumingrediënten en de mate waarin degene die deze geur draagt ermee omhuld wordt.

Biologische parfum | JAY Organic Fragrance made in Amsterdam

Een succes verzekerd-cadeau!

JAY Organic Eau de Parfum vlekt niet op kleding en irriteert de huid niet dankzij de milde, natuurlijke samenstelling. Naast de grote flacon van 50 ml is er de 30 ml, alsmede een handige tasverstuiver van 10 ml. Jay staat garant voor een eigentijds, biologisch succes verzekerd-cadeau in de schoen dankzij de Sint, onder de kerstboom namens Santa of als verjaardagscadeau.

· JAY Organic Eau de Parfum € 15,95/10 ml – € 24,95/30 ml – € 44,95/50 ml

De producten van JAY Organic zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen/parfumerieën en via: www.vedax.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. shiva
  20 november 2020 / 12:25

  Nog nooit van gehoord maar klinkt lekker!

 2. 20 november 2020 / 17:32

  Een biologisch parfum daar had ik nog niet van gehoord – mooie flacons wel 🙂

 3. Jouvence
  20 november 2020 / 18:18

  Klinkt goed en de prijs is ook niet hoog. Ben heel benieuwd naar de geur van dit parfum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: