De slaapkamer opfleuren met de Posters van Posterstore

De slaapkamer opfleuren met de Posters van Posterstore

Ik ben gek op interieur en gezelligheid in huis. Maar toch miste ik nog wat sfeer in de slaapkamer. Er hing al wat wanddecoratie tegen de muur met wat foto’s van ons gezin, maar toch oogde het nog een beetje kaal. Dus ik vond dat er wel wat meer posters bij mochten. Nou mocht ik van Posterstore een paar van hun prachtige posters uitkiezen om de slaapkamer muur wat op te leuken. Als eerste ging ik eigenlijk gelijk naar de liefde posters.

Nou was het nog best lastig om te kiezen want er was zoveel keus, en het moest natuurlijk ook aansluiten bij de rest van de slaapkamer. De kleuren die ik in de slaapkamer gebruik zijn wit, beige en sinds kort ook wat roze tinten. Dus daarna was de keuze wat makkelijker toen ik op deze drie kleuren ging zoeken. Ook hebben ze heel veel inspiratie foto’s op hun website staan mocht je twijfelen wat allemaal bij elkaar past.

Over Poster Store

Bij Poster Store vind je prachtige posters die zijn gemaakt door verschillende artiesten over de hele wereld. Hun posters zijn gebaseerd op Scandinavisch design, wat een perfecte basis biedt in elk huis. Naast posters bieden ze ook verschillende fotolijsten aan van hoge kwaliteit en deze zijn makkelijk in gebruik en licht van gewicht. Het kleine gouden fotolijstje waar wij met zijn drieën op staan komt ook van Posterstore.

De slaapkamer opfleuren met de Posters van Posterstore

Nou moet ik zeggen na het zien van hun prachtige inspiratie foto’s dat ik onze muur/kamer wel erg witjes vind overkomen. Misschien dat ik die aankomend jaar wel een kleurtje ga geven. Een licht beige kleur of misschien wel roze als ik mijn man kan overhalen haha. Qua posters was ik zelf gezwicht voor de wit roze posters ala Parijs stijl. Ik vond deze er zo mooi uit zien. Deze drie vond ik ook erg goed bij elkaar passen in het totale plaatje.

Producten gemaakt met de best mogelijke materialen

De posters van Posterstore worden gemaakt door een combinatie van duurzame inkt en 240gr premium papier van hoge kwaliteit met een matte afwerking. Het is bestendig tegen veroudering en hun posters worden gedrukt in een van de meest gerenommeerde drukkerijen in Zweden. Doordat het papier 2mm dik is, is het erg sterk en kan het prima worden opgehangen zonder een fotolijst.

Dit zijn wat inspiratie foto’s van de site van Poster Store die ik heb gebruikt om de posters uit te kiezen. Je ziet eigenlijk gelijk al wat een mooie achtergrond kleur voor effect geeft aan de posters.

Nou mag ik ook nog eens een kortingscode van 35% weggeven aan mijn lezers (excl selection). Dus mocht je nou ook je huis willen opfleuren met een van deze toffe posters dan kan je bij aankoop deze kortingscode invullen: marushi35 dan krijg je 35% korting over je aankoop. De code is geldig t/m 20 december. Er is voor iedereen wel wat leuks, en elke dinsdag komt er ook nog eens een nieuwe collectie online.

Hebben jullie posters in huis hangen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. 26 november 2020 / 09:32

  Ik vind vooral de posters boven het bed heel mooi . Ik heb niet zo veel met kant-en-klare kunst maar deze passen heel goed in deze ruimte.

 2. Jouvence
  26 november 2020 / 15:50

  Wat een toffe posters heb je uitgekozen! Lijkt me ook leuk om te combineren met eigen foto’s.

 3. 27 november 2020 / 11:50

  Wauw, wat een leuke posters. De stijl spreekt mij erg aan en past heel goed in ons huis. Ik ben een groot voorstander van het decoreren van de muren met persoonlijke foto’s en posters. Ga hier zeker eens een kijkje nemen.

 4. 3 december 2020 / 23:57

  Mooie posters. Ik hou van dat romantische. En wat een extra mooi effect geeft het als je de muur in dezelfde tint schildert. Ik heb sinds een jaartje een heel lichtroze muur in de huiskamer. Er hangt nog niet veel aan. Ik wil het niet te ‘druk’ maken. Maar met iets in dezelfde tint is het waarschijnlijk juist heel mooi. Leuke inspiratie dit. Dank je wel!
  Vivienne onlangs geplaatst…Leuke jongensschoenen voor de winterMy Profile

 5. Juliette - Strongbody.nl
  6 december 2020 / 22:33

  Mooie posters hebben ze zeg! Ik heb zelf geen posters in huis maar ga er wel naar kijken!

 6. Jasmina
  13 december 2020 / 17:28

  Ik vind het er heel mooi uitzien.

 7. shiva
  28 december 2020 / 14:35

  Wat een leuke posters ze geven echt goed de sfeer in een kamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: