De Milestone Krasposter van Mini Miles | Flamingo Pink

De Milestone Krasposter van Mini Miles | Flamingo Pink

Vandaag laat ik jullie de Milestone Krasposter van Mini Miles zien. Bij Kenji hadden we onder andere gebruikt gemaakt van de wel bekende mijlpaal kaarten. Die zaten er ook dit keer bij in een van de babyboxen die ik had opgehaald. Maar deze Milestone Krasposter is toch net even wat anders en unieker die laat ik die graag aan jullie zien.

Op deze poster staan 26 belangrijke mijlpalen die je baby kan behalen. Je hoeft alleen maar het gouden laagje weg te krassen en de datum te noteren. Zo sta je écht even stil bij dat mooie moment. Naast dat je hem in de koker kan bewaren kan je hem ook in een mooie fotolijst plaatsen. Zo kan je er op elk moment terug naar kijken, en heb je een mooie decoratie voor in de babykamer.

Milestones, Moments, Memories

De posters zijn volledig beschrijfbaar waardoor moeiteloos een persoonlijk en uniek verslag van al die mooie eerste keren ontstaat. Zo houd je naast de naam en geboortegegevens ook de groei bij én schrijf je bijzonderheden op zoals wat dat eerste hapje was of welk tandje als eerste doorkwam! Er zijn drie verschillende varianten. Je hebt de: Flamingo Pink, Mountain Blue, en de Jungle Green. Uiteraard ging ik voor de Flamingo Pink.

De Milestone Krasposter van Mini Miles

De poster werd snel bezorgd, en zat goed verpakt. Ik moet zeggen dat ik de vormgeving van alle posters echt geweldig vind, maar Flamingo Pink is zeker mijn favoriet. Het past ook echt geweldig bij de hele stijl van de babykamer. De koker vind ik al heel mooi, laat staan de poster zelf.

De Milestone Krasposter van Mini Miles

Op de achterkant van de koker staat nog wat korte informatie over het concept van de krasposter, de maten, en de social media kanalen van Mini miles.

De Milestone Krasposter van Mini Miles

“Met de Milestone krasposters van Mini Miles fleur je door de leuke designs niet alleen de babykamer leuk op maar leg je ook alle mijlpalen van je baby op een unieke en originele manier vast! En het mooie is dat de poster gedurende dat hectische en drukke eerste levensjaar steeds meer gaat leven. Na een jaar heb je naast een leuke poster een uniek en origineel babydagboek.” – Mini Milestone

De Milestone Krasposter van Mini Miles

Naast dat de poster in een mooie koker word geleverd, zit er ook nog een folie overheen om hem goed te beschermen. Je zou niet willen dat per ongeluk het gouden laagje van een ander mijlpaal af gaat terwijl die nog niet heeft plaatsgevonden. Naast de 26 mijlpalen kan je ook de lengte en gewicht van je baby bijhouden in de grafiek. Omdat de posters compleet beschrijfbaar zijn kan je de Naam, geboortegegevens en bijzonderheden bij een mijlpaal makkelijk kwijt.

De Milestone Krasposter van Mini Miles

Kijk nou wat een prachtige poster! Die krijgt zeker een mooi plekje in Kiara haar kamer. Ik heb ondertussen ook mijn eerste mijlpaal mogen doorkrassen, namelijk het eerste badje. Ik kan niet wachten totdat ik nog meer mijlpalen kan doorkrassen.

Heb jij ook gebruik gemaakt van mijlpaal kaarten of een milestone krasposter?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

12 Reacties

 1. Caroline
  27 december 2020 / 15:59

  Of ik ook gebruik gemaakt heb van mijlpaal kaarten of een milestone krasposter? Nee, in de tijd dat ik kinderen kreeg bestond dat helaas nog niet. Maar ik hield wel een fotoserie bij waarbij ik een datum op papier printte en dat de baby liet vasthouden. Was dus eigenlijk een soort voorloper.

 2. 27 december 2020 / 22:27

  Wat een mooie poster. Echt een mooie cadeautip.

 3. 27 december 2020 / 22:50

  Dat lijkt me inderdaad wel iets leuk – niet meer voor mezelf maar kan ook een leuk geschenkje zijn 🙂

 4. 28 december 2020 / 11:12

  ik had toen geen kaarten en stickers maar heb een heel boek/journal gemaakt. dit is wel heel leuk ook
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #52My Profile

 5. shiva
  28 december 2020 / 14:04

  Wat een interessante en leuke posters!

 6. Jasmina
  27 januari 2021 / 12:34

  Dat ziet er echt ontzettend leuk uit zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: