OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

Het is nu bijna 4 weken geleden sinds Kiara geboren is, en eindelijk voel ik me weer een beetje fit om kleine stukjes te lopen. Dit was dus een goed moment voor een familie wandeling, en om mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes van Omoda in te lopen. Ik pas ook sinds kort weer in mijn spijkerbroek, dus dat vond ik ook wel weer wat nieuwe foto’s waard haha.

Deze had ik net aan het einde van mijn zwangerschap ontvangen. Alleen moest ik er toen niet aan denken om hier op rond te lopen, veel te hoog. Maar nu kan het gelukkig wel weer. Wel kleine stukjes maar het gaat de goeie kant op. Ik was wel weer toe aan nieuwe enkellaarsjes. De laatste tijd droeg ik alleen maar sneakers of laarsjes met een klein hakje. Ik wou wel weer eens wat anders.

OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

Ook al zitten we in december, moet ik zeggen dat ik het niet echt koud vond buiten. Een leren jack met een sjaal en muts was voor mij genoeg. Of zou dat nog door de hormonen komen haha. Ik moet zeggen dat met het kleine stukje deze laarsjes echt heerlijk liepen. Ik was bang dat ik blaren zou krijgen maar dat was niet het geval. Ik had ook expres voor een blokhak gekozen om dat deze wat meer stabiliteit voor mij geeft.

Gabor enkellaars 863.1 

Dit model is uitgevoerd in soepel leer met een binnenvoering van zacht textiel en een vast voetbed. Met de handige ritssluiting aan de binnenkant trek je ‘m makkelijk aan en uit. Het laarsje heeft een normale G-wijdte en de dikke rubberen zool biedt een flexibele grip en een hoog loopcomfort. De schoen heeft een hakhoogte van bijna 7 centimeter met een plateau van ruim 1 centimeter en de schachthoogte is bijna 13 centimeter, gemeten bij maat 37.

OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

Even op de foto met onze kleine meid. Natuurlijk in pink colors hihi. Ik ben zo verliefd op haar. Ze vindt het ook heerlijk om buiten te wandelen, dan slaapt ze echt lekker door. Kiara heeft als ze lacht kuiltjes, we noemen haar ook wel misses dimples. Ik snapte niet van wie ze dat had, maar op deze foto’s zie ik dat ze het toch wel van mij heeft.

OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes
OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

Kenji is de laatste tijd wat ondeugender. Als Vice foto’s van mij maakt wilt hij wel bij mij in de buurt staan, of langs me lopen. Maar zodra ik hem vastpakt om een foto met mij te maken is het: “Neeee hoefe niet!”. Dus dat schiet lekker op zo haha.

OOTD // Wandelen in mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

Jas: Scam // T-shirt: Primark // Tas: Primark // Broek: New Yorker // Schoenen: Omoda – Gabor // Muts & Sjaal: Hema //

In wat voor schoenen loop jij het liefst?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

13 Reacties

 1. shiva
  28 december 2020 / 14:02

  Wat een leuke laarzen, mooie outfit zo!

 2. 30 december 2020 / 10:52

  Wat zie je er goed uit!! Heerlijk om buiten te zijn met de kids!
  Mooie laarsjes zijn het. Maar jeetje, wat een hoogte die hakken 🙈 Ik zou er pijn van in mijn voeten krijgen haha.
  Deborah onlangs geplaatst…In 2020…My Profile

 3. Jasmina
  30 december 2020 / 21:35

  Looking good girl! Mooie outfit, en wat zijn je kindjes schattig zeg.

 4. 2 januari 2021 / 23:21

  leuke laarsjes zeg – dergelijk model zou ik zeker ook wel kopen – en wat een wolk van een Baby 🙂

 5. Jasmina
  27 januari 2021 / 12:36

  Je ziet er echt heel leuk uit meid. En wat zijn je kindjes toch schattig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: