Mijn zwangerschaps shoot bij MyLieve Photography

Mijn zwangerschaps shoot bij MyLieve Photography

Kiara is nu alweer twee maandjes op deze wereld, en wat doet ze het nu goed! Van een chubby baby, naar een baby die heel veel afviel, naar weer een chubby baby. Ze heeft nu lekker bolle wangetjes en baby vetjes. En alhoewel het een beetje mosterd na de maaltijd is wil ik toch nog mijn zwangerschapsfoto’s met jullie delen.

De mensen die mij volgen op Instagram weten dat de laatste twee maanden van mijn zwangerschap erg heftig was, en mijn keizersnede nog heftiger. Dus ik had helaas niet de kans gehad om deze prachtige foto’s met jullie te delen. Het is raar om terug te kijken en te weten dat we toen nog met zijn drietjes waren. Nu zijn we met zijn viertjes en het lijkt alsof het altijd zo geweest is.

Wat was ik blij toen Iris van Mylieve Photography mij benaderde voor een fotoshoot. Ik had het al zo zwaar met mijn zwangerschap dat ik daar helemaal niet meer aan toe was gekomen. Dus ik ben haar hier echt dankbaar voor! En wat heeft ze mooie foto’s van ons geschoten.

Nogmaals bedankt Iris dat we lang mochten komen, en voor deze prachtige herinneringen die je ons gegeven hebt. De shoot was erg gezellig en spontaan. En het was zeker voor herhaling vatbaar! Neem snel een kijkje op haar site: www.mylievephotography.nl

Heb jij wel eens een zwangerschaps shoot gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. 25 januari 2021 / 16:44

  Wat een prachtige foto’s. En wat een mooie buik. Ik heb het nooit laten doen. Maar ik zou het in dit tijdperk ook doen.

 2. Jasmina
  27 januari 2021 / 12:35

  Wat een ontzettend leuke foto’s babe. Echt een herinnering voor later om terug naar te kijken.

 3. 29 januari 2021 / 12:49

  Oh wauw!! Helemaal geen mosterd na de maaltijd, dit zijn prachtige platen van jullie! Daar mag je gewoon heel trots op zijn. En gewoon laten zien ook!!
  Deborah onlangs geplaatst…Vogels en voetbalstadions?My Profile

 4. 31 januari 2021 / 01:24

  Wat prachtig is dat zeg – dat bestond spijtig genoeg niet in de tijd dat ik zwanger was 🙂

 5. 3 februari 2021 / 19:35

  Ik vind het echt een mooie foto’s.
  Zeker om later met je dochter op terug te kijken.
  Heidi onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: