Kinderkleding die helemaal in de mode is op dit moment

kleding die helemaal in de mode is op dit moment voor kinderen

Bij het kleden van je kind kun je je creativiteit volledig de vrije loop laten. Er is zoveel leuke kinderkleding te krijgen dat we er bijna hebberig van worden. Ben je benieuwd wat de kindermodetrends zijn van dit moment, en waar jouw kleintje helemaal de blits mee maakt? Lees dan even verder, want ik zet voor jou de populairste kinderkledingtrends van dit moment op een rijtje.

Materialen

Ieder jaar zijn er weer nieuwe materialen in de mode bij kinderkleding. Ook dit jaar zijn er weer een aantal populaire materialen die boven de rest uitspringen. Warme, ‘teddy’ stoffen worden erg veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een superschattige jas die afgewerkt is met een teddy voering. Ook ribstof zie je op dit moment veel terugkomen in het modestraatbeeld. Het is een heerlijk stofje dat ook nog erg comfortabel is voor je kleine. Voor de warmere dagen zijn de wat dunnere vestjes of truitjes ook erg populair, zoals die van Dirkje kleding.

Kinderkleding die helemaal in de mode is op dit moment

Kleuren

Warme kleuren maken dit jaar weer hun opmars, al zijn ze wel wat donkerder dan vorige jaren. Vooral de roestbruine kleur zie je veel en past helemaal in het straatbeeld. Deze kleur wordt dan vaak gecombineerd met wat fellere neonkleuren, zoals knalroze of neonblauw. Ook zachtere kleuren zijn populair in combinatie met de donkere, warme kleuren. Gecombineerd met zachtroze, crème en geel wordt de outfit van je kind net wat minder hard en donker.

Modellen

Ook op het gebied van het model van de kleding zijn er weer nieuwe trends dit jaar. Zo is voor meisjes de flared pants helemaal in. Dit is een broek die wijd uitloopt aan de onderkant van de broekspijp. Misschien heb jij er als fashionmama ook één in je kast liggen, want ook menig fashionista is er verliefd op. Voor jongetjes is een baggy jeansmodel erg populair. De broekspijpen hoeven niet meer strak te zitten, maar mogen lekker wat losser hangen. Zelfs de joggingsbroek is dit jaar een trend bij kinderen. Dat is wel zo comfortabel!

Wat draag jouw kindje het liefst voor kleding?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. Jasmina
    27 januari 2021 / 12:35

    Ik vind de teddy stoffen ook zo fijn! Ik heb zelf een jas van teddy materiaal.

  2. 19 februari 2021 / 16:54

    Ik vind de roestbruine kleur zo gaaf. Mijn zoontje heeft een teddyjasje in die kleur en het staat hem zoooo schattig, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: