Review NanaBeebi | Luiertas rugzak, voedingsdoek en hydrofiele doeken

Review NanaBeebi | Luiertas rugzak, voedingsdoek en hydrofiele doeken

Vandaag laat ik jullie de fijne producten van NanaBeebi zien. Met twee kinderen moet er altijd heel veel worden meegenomen als je even uit huis gaat. Denk aan luiers, spuugdoekjes, flesjes, kleding, en nog veel meer. Een goeie luiertas is daarbij ook echt essentieel.

Nou heb ik nog wel de oude luiertas van Kenji, maar eerlijk is eerlijk. Echt mooi is hij niet meer. En hij is ook te klein om alles mee te nemen voor twee kinderen. Maar toen kwam ik in aanraking met de producten van Nanabeebi. De luiertas sprak mij gelijk aan. De uitstraling vond ik aantrekkelijk en het feit dat het ook een rugzak is was voor mij een grote pluspunt. Je komt handen te kort met kids, dus het is dan heel fijn dat je de luiertas in ieder geval niet in je handen hoeft te hebben.

De baby producten lijn van NanaBeebi

Luiertas Rugzak NanaBeebi™| Babytas | Verzorgingstas

Deze handige tas van NanaBeebi heeft meerdere opbergvakjes voor alles wat je mee moet nemen. Aan de zijkant van de tas kan je bijvoorbeeld je billendoekjes kwijt. Super handig want dan hoef je niet heel je tas te doorzoeken. Het heeft een Anti-Diefstal Compartiment die zich aan de achterkant van de tas bevind. Daar kan je al je waardevolle spullen veilig opbergen.

Ook heeft deze tas een stay-open sectie. Dankzij de stay-open sectie, kun je efficiënt en gemakkelijk bij al jouw spullen omdat de tas open blijft staan. De luiertas is waterbestendig en heeft geïsoleerde ruimtes waardoor de babyflesjes op de juiste temperatuur blijven.

De baby producten lijn van NanaBeebi

De Luiertas Rugzak komt in drie kleuren: zwart, grijs en blauw. En bevat deze accessoires: Verschoonmatje, Flessenwarmhouder, Kinderwagen clips.

Borstvoedingsdoek NanaBeebi™ | Voedingsdoek

Borstvoeding geven in public vind ik zelf niet zo heel fijn. Gelukkig heb je daar tegenwoordig ook weer wat handigs voor. Deze voedingsdoek kan je over je heen slaan, mocht je bijvoorbeeld in het park zijn en even in alle privacy je baby willen voeden.

Deze voedingsdoek is gemaakt van biologisch katoen en chiffon. En biedt een comfortabele, hypoallergene en ademende omgeving voor jouw baby. De stof is zacht en ademend. De stay-open sectie creëert de ideale privésfeer, hiermee kun je oogcontact en intimiteit behouden met jouw baby.

Hydrofiele luiers met marmer prints NanaBeebi

Kiara is helaas net als haar ouder broer Kenji een spuger. De doekjes en slabbetjes worden nu ook echt maximaal gebruikt. Deze doekjes zijn goed in het opnemen en vasthouden van vocht en tegelijkertijd extra zacht. Er zitten twee gemarmerde hydrofiele doeken in en één standaard wit. 


Ik ben ontzettend blij met de producten van NanaBeebi. Maar vooral de voedingstas is voor mij echt een topper! Mooie uitstraling, praktisch en handig om mee te nemen. Wij gaan hier zeker heel veel gebruik van maken.

Wat vind jij van de NanaBeebi producten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

  1. 8 februari 2021 / 00:54

    De luiertassen van nu zien er toch zoveel handiger uit dan degene van 30 jaar geleden – en leuk ook 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: