Walk On The Wild Side | Tumble ‘N Dry; Spring & Summer 2021

Walk On The Wild Side | Tumble ‘N Dry; Spring & Summer 2021

Tumble ’N Dry staat komend seizoen in het teken van “safari stoer”, een jongenscollectie speciaal voor kleine wereldreizigers in spé. De collectie bevat stoere camouflage- en animal prints en is gemaakt van comfortabel organisch katoen.

Ook de kleuren van safari, zoals mosterd geel, grijs, navy, olijfgroen en off white, maken dit thema krachtig. De meisjescollectie zit vol met zachtere kleuren al crème en licht roze, maar brengt ook stoer navy. En dat allemaal met het hoofdthema van positiviteit. 

IT’S A JUNGLE OUT THERE 
Ga je liever op jungletocht in plaats van op safari? Geen probleem! Vanaf half februari zal Tumble ’N Dry ook met een jungle collectie komen voor de boys. Met de stoere hoodies, t-shirts en sweat pants zullen de lo en mid boys helemaal klaar zijn om op avontuur te gaan! Deze boys collectie bevat trendy kleuren als grijs, off white, fris blauw, fel groen en zelfs statement pieces in afgewassen roze. 

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN
Voor de girls zal komend seizoen in het teken staan van positiviteit. De collectie bevat heel wat fashion statements, met positive protest quotes en gedurfde materialen als corduroy en denim. De lo en mid girls zullen de show stelen in de crèmekleurige, roze en navy items, waaronder een geweldig lichtroze overall. Deze looks willen ze de hele zomer dragen! 

WANDERLUST
Ook voor de reislustige girls heeft Tumble ’N Dry vanaf half februari genoeg leuks in petto. De collectie bevat stoere luipaardprintjes, kleurrijke dip dye en items met een vintage 80s vibe. Deze looks zijn échte musthaves! De parka in iriserend lila is de grote blikvanger voor op het schoolplein.  

COMFY BABY
Voor de baby’s staat komend seizoen in het teken van comfort. De collectie is gemaakt van superzachte materialen waarin de Tumble baby’s makkelijk kunnen slapen, spelen en rollen. De leggings, longsleeves en boxpakjes zijn prachtig gestreept in een zacht jersey ribbreisel, voor zowel boys als girls. Broer en zus kunnen dus matching outfits aan! Daarnaast zijn er ook leuke sweaters met het lieve Tumble head, goed te combineren met de diverse zachte joggingbroekjes of leggings. De gedurfde eye catchers van de collectie zijn de speelse roze wolkenprint voor de girls en de stoere dierenprint voor de boys. Heel schattig! 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: