VTech | Ontdekken op twee verschillende manieren

VTech | Ontdekken op twee verschillende manieren

VTECH – Gulzigheid waarmee peuters en kleuters de wereld ontdekken vraagt om het juiste speelgoed. VTech weet dat allang en ontwikkelt daarom doorlopend uitdagingen die perfect aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van kleintjes en de wereld om hen heen. Twee nieuwe voorjaarstoppers, gemaakt voor nieuwsgierige kids van 1 tot 5 jaar, bewijzen dat ook nu.

Thuis, onderweg, op visite, op vakantie (we denken graag vooruit) : wijzer worden doen ze overal. Speelgoed om te ontdekken en leren is volgens VTech compact vormgegeven, lekker handzaam en stevig. Het kan tegen een stootje en zit barstensvol leuke weetjes waarmee peuters en kleuters wel raad weten.

Eerste 100 Woordjes Leuke Plekken € 24,95

Mijn Eerste 100 woordjes Leuke Plekken biedt ze een preview op de grote wereld. Dat is juist nu fijn! De bakkerij, school, het restaurant en zelfs een museum ontvouwen zich in het compacte, rijk geïllustreerde en 12 pagina’s tellende, interactieve boek. Als dat geen leuke voorbereiding op straks is? Er zit een taalswitch op, tussen Nederlands en Engels, speciaal voor kleintjes die tweetalig worden opgevoed en om hun vocabulaire, maar met liefst 100 woordjes, verder uit te breiden. Spelenderwijs krijgen ze de leukste wetenswaardigheden voorgeschoteld en klinken geluiden en zelfs liedjes die bij de ontdekkingsreis horen. En ja, Mijn 1e 100 Woordjes is de opvolger uit de succesvolle reeks Mijn 1e 100 Woordjes en Mijn 1e 100 Woordjes Dieren.

Klik & Klaar Camera € 19,95.

Toekomstige rangers bereiden zich vanuit huis eveneens alvast voor op al ‘t moois dat het dierenrijk voor ze in petto heeft. Met de Klik & Klaar Camera ‘maken’ ze spelenderwijs foto’s van dieren, leren ze meer over hun leefomgeving, kleuren, cijfers, vormen en tegenstellingen. De handzame en superstevige camera wordt met vijf fotokaarten (dubbelzijdig te gebruiken) geleverd. Zodra zo’n kaart in de camera wordt gestoken en het pietepeutervingertje op afdrukken drukt, komt het fotokaartje tot leven en worden dierenweetjes gedeeld. In beeld, gesproken woord en liedjes. Uitdaging zit ‘m trouwens niet alleen in absorberen van kennis, ook aan de fijne motoriek is bij deze compacte camera gedacht.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: