Review | Abel bakt – orginele boterkoek

abel bakt

Onlangs kreeg ik wel een heerlijk pakketje door mijn brievenbus. Namelijk een originele boterkoek van Abel Bakt. Je ziet het steeds meer voorbij komen het “brievenbus gebak”. En ik vind het echt een super leuk & lekker concept. Deze boterkoeken worden gemaakt met plantaardige boter en/of amandelmeel. De boterkoek van Abel wordt vers gebakken in hun micro-bakkerij. Deze bakkerij is aan hun huis gevestigd, met een aparte ruimte om de boterkoeken te bakken.

Na het bakken moeten de boterkoeken even afkoelen en worden ze vervolgens ingepakt. De boterkoeken worden vooraf al gebakken in een vorm. Dit zorgt ervoor dat ze stevig verpakt zitten en wel tegen een stootje kunnen. Vervolgens wordt er een plastic beschermfolie om de boterkoek heen gedaan. Normaal gesproken (op doordeweekse dagen) wordt een bestelling voor 12:00 uur, dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat jouw bestelling de volgende (doordeweekse) dag bezorgd wordt. Op zondag en maandag wordt er niet bezorgd. 

Review | Abel bakt - orginele boterkoek

Wie is Abel?

Jarenlang had Abel samen met zijn vrouw Lenneke een horeca-zaak onder de rook van Rotterdam. Eten en drinken is iets dat namelijk de rode draad is in het leven van deze echte Bourgondiërs. Helaas gooide Corona roet in het eten. De deuren van de horeca-zaak van Abel en Lenneke moesten noodgedwongen gesloten worden. In tegenstelling tot wat veel mensen zouden doen gingen ze absoluut niet bij de pakken neer zitten. Het was een periode om na te denken waar ze nou écht gelukkig van werden. Te experimenteren met de recepten die ze hadden en natuurlijk eindeloos veel tijd door te brengen in de keuken. Na lang nadenken wat ze wilden gaan doen kwam daar heel duidelijk het antwoord: mensen blij maken met lekker eten. Daarom kun je via AbelBakt de lekkerste brievenbus-boterkoeken bestellen die met liefde door Abel gebakken worden. 

Review | Abel bakt - orginele boterkoek

De boterkoek was snel binnengekomen, en verpakt in deze te leuke inpakpapier. Samen met een persoonlijk briefje. Ik moet zeggen dat ik het logo van hun ook echt geweldig vind! Abel bakt niet alleen originele boterkoek maar ook glutenvrij en vegan. Abel bakt de boterkoeken met liefde – en ze worden door Lenneke met aandacht ingepakt.

De boterkoek was ook echt heerlijk! Hij heeft de avond ook niet overleefd, want Kenji bleef maar vragen om nog een stukje. En stiekem wilden Vice en ik ook nog een stukje hihi. Deze boterkoeken zou ik ook zeker aanraden!

Kunnen ze jou ook blij maken met een brievenbus-boterkoek? Je vindt ze hier.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. shiva
  16 april 2021 / 19:16

  Ziet er heel lekker uit! 😀

 2. 19 april 2021 / 14:04

  Oh ik heb hier bij een andere blogger ook al veel leuks en goeds over gelezen.
  Wat leuk dat dit steeds meer mensen bereikt. De boterhoek ziet er super lekker uit. Krijg direct trek na het lezen van je blog 🙂
  Deborah onlangs geplaatst…Een weekend zoals geen ander…My Profile

 3. Mandy
  23 april 2021 / 13:56

  Ik heb deze eerder voorbij zien komen, lijkt me echt heerlijk! Koop/eet het niet vaak maar als ik het heb, kan ik er echt van genieten even

 4. 3 mei 2021 / 08:46

  Ik heb deze ook ontvangen. Lekker is het hè. De onze was dan ook zo op haha

 5. 3 mei 2021 / 09:50

  hih heel blogland bak geloof ik want heb hem al vaker voorbij zien komen 😀 lekker hoor ! boterkoek doet het altijd goed 😀

 6. 3 mei 2021 / 09:57

  Deze boterkoek is echt geweldig. Ik had de glutenvrije variant en ga hem zeker snel weer eens bestellen.

 7. Evelien
  25 mei 2021 / 12:38

  Dat ziet er ontzettend lekker uit! Ik hou wel van boterkoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: