Een nieuw bed voor Kenji. 3x inspiratie van verschillende soorten kinderbedden van OTTO

Een nieuw bed voor Kenji. 3x inspiratie van verschillende soorten kinderbedden van OTTO

Al een tijdje zat ik met het idee om een nieuw bed voor Kenji aan te schaffen. Hij is 2,5 en tot nu toe sliep hij gewoon in de box en dat ging goed. Maar opeens had hij het door en klom ‘s nachts uit zijn bedje, en liep hij zo onze slaapkamer in. Daarmee kreeg mama elke keer mini hartaanvallen. Dan hoorde je allemaal geluiden in de kamer naast je, en dan stond er opeens een zwarte gedaante naast je bed. Niet echt ideaal voor je nachtrust.

Dus het werd tijd om op zoek te gaan naar een ander bed. Hij werd qua lengte te groot voor zijn box en hij was ook gewoon aan iets nieuws toe. Hij is (helaas) tenslotte ook geen baby meer, maar een kleine peuter met een eigen karaktertje. Helaas is zijn kamer ook niet al te groot, dus moest ik iets vinden wat praktisch was, er leuk uitzag, en niet al te groot. Dus ik ben toen op de site van OTTO even gaan rondneuzen wat er allemaal in de markt is qua kinder bedden.

Halfhoogslapers

Ticaa hoogslaper met glijbaan, grenen »Lio« – € 219,99 | Lüttenhütt hoogslaper »Alpi« – € 389,99 | Ticaa hoogslaper met glijbaan, grenen »Lio« – € 249,99

Een hoogslaper lijkt mij eigenlijk ook wel geweldig. Boven slapen, en onder het bed ruimte om te spelen, of eventueel spullen opbergen. Want meneer heeft nu al ontzettend veel speelgoed. En van die glijbaan weet ik gewoon dat hij het helemaal geweldig gaat vinden. Alleen vraag ik me echt af of zoiets gaat passen in zijn kamer. Ook omdat hij er nog twee kasten in heeft staan. En dan niet heel veel ruimte meer heeft om te glijden. Maar dat zouden we dan echt moeten opmeten.

Themabedden

Autobed, Vipack -€ 319,99 | Autoledikant – € 199,99 | VIPACK Ledikant in raceauto-look – € 549,99

Ik ben zelf niet zo van de race auto bedden. Want eerlijk, ik heb gewoon helemaal niks met auto’s. En om nou een kamer helemaal in “auto thema” in te delen lijkt me ook helemaal niks. Maar daarintegen zou Kenji denk ik deze auto’s helemaal geweldig vinden. Want meneer heeft een obsessie met auto’s. Hij heeft al een aardige verzameling van auto’s opgebouwd. Maar natuurlijk is het nooit genoeg bij hem.

Bedhuisjes

Vipack Huisbed – € 499,99 | Lüttenhütt Bedhuisje »Ellen« – € 299,99 | Ticaa kinderledikant in huisjes-look »Lio« – € 629,99

Mijn voorkeur ging echt uit naar een bedhuisje, ik vind deze er altijd zo leuk uitzien. En zeg nou zelf, wie wilt er nou niet slapen in een mini huisje? Je kan dit soort huisjes leuk aankleden met vlaggen of met lampjes. En sommige bedhuisjes hebben ook lades erin, waar je ook weer speelgoed, kleding en andere spullen in kwijt kan. Het lijkt mij gewoon heel erg knus om on zo’n huisje te slapen.


Uiteindelijk had ik een top 5 gemaakt en die heb ik toen aan Kenji laten zien. En dat was eigenlijk mijn fout haha. Ik vond de bedhuisjes eigenlijk het leukste. Maar dan zal je zien dat je kind net een andere smaak heeft dan jouw. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een halfhoogslaper met een glijbaan. En dat zag ik eigenlijk al aankomen. Meneer vind het geweldig om te klimmen en te glijden, dus ik heb een heel blij kind. En een groot pluspunt is dat hij nu niet meer zijn bedje ‘s nachts uitkomt, want hij vind zijn nieuwe bed veel leuker.

Wat voor bed hebben jouw jonge kinderen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. Corrina
  16 april 2021 / 16:34

  Cool wat een leuke bedden
  Ik zou elke avond vroeg naar bed gaan zo leuk

 2. shiva
  16 april 2021 / 20:13

  cool! hele toffe bedden! mijn neefje heeft een racebed 😀

 3. Mandy
  18 april 2021 / 13:09

  Naahw!! Zulke leuke bedden. Met glijbaan is ook hartstikke leuk maar de bedhuisjes vind ik echt super. I love it

 4. 18 april 2021 / 15:29

  Zo’n bedhuisje vind ik zo tof! Lijkt me alleen zo lastig met beddengoed verschonen (ik ben niet zo lang). Toen de peuter een groot meisjesbed kreeg zijn we voor een bedbank gegaan die om te toveren is in een 2-persoonbed. Meteen klaar voor de toekomst met logeerpartijtjes. 🙂

 5. Frederique
  19 april 2021 / 19:57

  Wij hadden een bed dat erg leek op de ‘Lio’ hierboven maar ik vind de auto’s ook wel leuk. Wat me meer opviel dan alle bedden bij elkaar was de kleur muur op de eerste foto. Wat een mooie kleur! De hele kamer wordt er soort van zonnig van!!

 6. Mieke | Miek's Mind
  20 april 2021 / 07:39

  Ik denk dat alle kinderen wel blij worden van bovenstaande bedden! ik heb geen kinderen dus geen kinderbedden 😉

 7. 21 april 2021 / 14:22

  Oh wat is er toch veel leuks he!!
  Wij moesten het vroeger doen met een simpele hoogslaper.
  Mijn voorkeur zou ook uitgegaan zijn naar het bed met de glijbaan. Zeg nu zelf, das toch super tof!! Je kunt de rest onder het bed ook dichtmaken met kleden rondom het bed. Dan heb je naast een glijbaan ook nog een tent 🙂
  Deborah onlangs geplaatst…Een weekend zoals geen ander…My Profile

 8. 28 april 2021 / 20:24

  Wat leuke bedden zijn het.
  Ik had ook zo een hoogteslaper,.met zo een tent er over. Mijn zoon vond het geweldig. Jammer dat ze er rap uit groeien. Nu heeft hij een hoogslaper met een tafel der onder en ook zijn kast gang er aan. Maar deze morgen we binnen twee jaar ook veranderen. Want hij wil nu een tiener kamer hebben, met een twee personbed zeg hij steeds.
  Heidi onlangs geplaatst…Shop vlog van de Action #2.My Profile

 9. Evelien
  25 mei 2021 / 12:35

  Wat een leuke bedden allemaal. Ik snap wel dat kinderen die helemaal geweldig vinden.

 10. 10 september 2021 / 01:08

  Kenji is 3 jaar geworden en heeft een mooi nieuw bedje, een lief bedje met mooie vlinders erop. Het gewone woord is dat hij opgroeit, ouder wordt. Maar ik vind het veel mooier om te zeggen dat hij ontwaakt.
  Nia Hayes – ShunCy onlangs geplaatst…How to grow giant tomatoesMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: