Heerlijke plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Heerlijke plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Onlangs kreeg ik een heel leuk pakketje binnen, namelijk verzorgingsproducten van HappySoaps. Daar zaten twee Happysoaps Shampoo Bars in. Een Conditioner Bar, en een Lipbalm. De producten van HappySoaps zijn 100% (micro)plasticvrij, vegan, dierproefvrij en natuurlijk. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van palmolie. In tegenstelling tot traditionele shampoo flessen zijn deze bars ook een stuk goedkoper! Eén Shampoo Bar staat namelijk gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen. Het is echt bizar hoeveel je daarop kan besparen. Een Shampoo Bar gaat 90 tot 110 wasbeurten mee.

Over HappySoaps

HappySoaps is in juni 2019 opgestart. Al hun producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Ze gebruiken namelijk totaal geen plastic, niet in de productie, opslag of verzending. Alle producten worden met de eigen hand gemaakt in hun zeeperij die in Nederland gevestigd is. Ze hanteren eerlijke prijzen zodat HappySoaps voor iedereen toegankelijk is, zowel in verkrijgbaarheid als in prijs.

Heerlijke plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

You’re One in a Melon Shampoo Bar – €8,75

Hoe vat je in een paar woorden een Shampoo Bar samen die over-de-top vrolijk is? De woorden energiek, fit, zoet, blij, optimistisch en speels beschrijven onze You´re One in a Melon Shampoo Bar op een goede manier. De Shampoo Bar ruikt heerlijk naar meloen en kersenbloem. Gegarandeerd een geurexplosie van heerlijk zoete elementen. Voor een sweet start of the day! – HappySoaps

Toen ik het doosje van deze Shampoo Bar opende kwam een lichte zoete geur mij tegemoet. Ik koos voor deze Shampoo Bar omdat ik sowieso aangetrokken ben tot roze kleuren. En ook omdat er stond dat het een zoete geur had. Daar hou ik van, en ze hadden zeker niet gelogen! Deze Shampoo Bar is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes. Door de toevoeging van meloen werkt de Shampoo Bar ook als conditioner en als shampoo voor droog haar.

In deze Shampoo Bar zijn er vier belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw haar, huid en lichaam optimaal verzorgd en gereinigd worden.


Meloen – Meloen heeft niet alleen een frisse geur. Het sap van meloen is uitstekend geschikt als natuurlijke verzachting van het haar. De voedingstoffen zorgen daarnaast voor haarversteviging en het tegengaan van een droge hoofdhuid.
Quinoa – Quinoa is een natuurlijk (en vegan) eiwit voor je haren. Het verstevigt en voedt je haar, brengt natuurlijke glans aan en laat kleuren stralen van zowel normaal als gekleurd haar.
Shea Butter – Werkt verzachtend en rustgevend op je huid. Ondersteunt je (hoofd)huid sterk in het herstellend vermogen. 
Olijfolie – Olijfolie is rijk aan antioxidanten. Deze antioxidanten werken zeer effectief in de bestrijding van stoffen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen.

Hoe gebruik je de Shampoo Bar?

1. Wrijf met natte handen de Shampoo Bar tussen je handpalmen zodat er schuim ontstaat. Een alternatief is om de Shampoo Bar direct door je haar te wrijven. Dit geeft alleen wel een sterker ontvettend effect.
2. Gebruik het schuim om je haren in te zepen. Masseer het schuim zorgvuldig door je haar. Je kunt het ook sneller doen, maar door masseren schud je alle vettigheid en ander vuil uit je haar.
3. Geniet van de heerlijke wasbeurt en spoel hierna je haar grondig uit.
4. Berg de Shampoo Bar netjes op, bij voorkeur op een droge plaats.

Heerlijke plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Aloë You Vera Much Shampoo Bar – €8,75

Are you an Aloë Holic? Onze Aloë You Vera Much Shampoo Bar is sterk tegen een jeukende hoofdhuid en roos. Daarnaast bevat de Bar volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Deze Shampoo Bar is basic, maar altijd goed. Probeer hem en zeg ook Alöe You Vera Much! – HappySoaps

Ik koos voor deze Shampoo Bar omdat ik zelf een fan ben van producten met Aloë Vera. En ook deze Bar heeft een fijne milde geur. Deze Shampoo Bar is met name geschikt voor beschadigd haar door het verzorgende karakter van Aloë Vera. Ook kan je het bij normaal en vet haar gebruiken, voor het behouden van gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Wil jij nou ook zo’n fijne shampoo bar kopen voor jouw type haar, neem dan snel een kijkje op hun website!

In deze Shampoo Bar zijn er vier belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw haar, huid en lichaam optimaal verzorgd en gereinigd worden.

Aloë Vera – De aanwezige vitamines, oxidanten en natuurlijke enzymen helpen tegen een jeukende hoofdhuid en roos.
Quinoa – Quinoa is een natuurlijk (en vegan) eiwit voor je haren. Het verstevigt en voedt je haar, brengt natuurlijke glans aan en laat kleuren stralen van zowel normaal als gekleurd haar.
Shea Butter – Werkt verzachtend en rustgevend op je huid. Ondersteunt je (hoofd)huid sterk in het herstellend vermogen. 
Olijfolie – Olijfolie is rijk aan antioxidanten. Deze antioxidanten werken zeer effectief in de bestrijding van stoffen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen.

Heerlijke plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Melon Power Conditioner Bar – €9,75

Deze Bar heet Melon Power omdat wij overtuigd zijn van de veelzijdige kracht van meloen. Het ruikt heerlijk zoet en het is natuurlijk krachtig voor zowel je haar als je (hoofd)huid. Een echte one in a melon! En hadden we al gezegd dat de Bar fantastisch ruikt? Een oprechte geursensatie. Gegarandeerd een vrolijke bui na gebruik. De Conditioner Bar maakt je haar heerlijk zacht en zorgt dat het goed valt. Voor een optimale hairday, iedere dag weer! – HappySoaps

Voor de derde bar ging ik voor de Melon Power Conditioner. Ik had al eerder Shampoo Bars gebruikt, en ben dus erg benieuwd hoe de conditioner bar bevalt. Ik koos voor de meloen variant omdat hij een mooi kleurtje heeft (sucker voor roze). En er stond dat hij een lekkere zoete geur had. En ook bij deze klopte dat! Maar mijn gevoel zegt dat alle bars wel lekker ruiken haha. Deze Conditioner Bar is geschikt voor alle haartypes.

In deze Shampoo Bar zijn er vier belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw haar, huid en lichaam optimaal verzorgd en gereinigd worden.

Meloen – Meloen heeft niet alleen een frisse geur. Het sap van meloen is uitstekend geschikt als natuurlijke verzachting van het haar. De voedingstoffen zorgen daarnaast voor haarversteviging en het tegengaan van een droge hoofdhuid.
Shea Butter – Werkt verzachtend en rustgevend op je huid. Ondersteunt je (hoofd)huid sterk in het herstellend vermogen. 
Cacao Butter – Het gaat irritatie tegen, houdt de hoofdhuid jong en is rijk aan vitamines voor gezond haar.
Arganolie – Bevat vitamine E, versterkt het haar, laat het haar op een natuurlijke manier glanzen en gaat veroudering tegen.
Olijfolie – Olijfolie is rijk aan antioxidanten. Deze antioxidanten werken zeer effectief in de bestrijding van stoffen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen.

Hoe gebruik je een Conditioner Bar?

Een Conditioner Bar gebruik je iets anders dan een normale (Shampoo) Bar.

 1. Conditioner Bar 15 tot 20 seconden onder de warme douche houden zodat die warm en zacht wordt.
 2. Wrijf tijdens het opwarmen van de Conditioner Bar met je handen over de bar om het verzachten te versnellen.
 3. De Conditioner Bar vervolgens zacht over het vochtige haar wrijven. Even laten inwerken.
 4. Haren goed uitspoelen en voilà! Je geniet van heerlijk zacht en verzorgd haar.
Heerlijke plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Lipbalm Vanille – €6,95

Met deze plasticvrije Lippenbalsem krijgen je lippen ontspanning bij een droge huid. De natuurlijke shea butter en cacaoboter verzachten en verzorgen de lippen. Daarnaast zorgt de krachtige jojoba olie voor een effectieve hydratering. De subtiele tinten van vanille geven je lippen een zoet en liefkozend gevoel. De Plasticvrije Lipbalm zit in een compact blikje, zodat je ‘m handig in je zak of tas kunt bewaren. Zo heb je overal en altijd heerlijk verzorgde en gehydrateerde lippen. – HappySoaps

Toen ik deze Lipbalm voor het eerst wilde uitproberen zat ik een beetje te prutsen met het dekseltje, hij ging maar niet open. Toen ik hem nog eens van dichtbij bekeek zag ik dat je hem gewoon heel makkelijk kan openschuiven. Lekker blond dus, maar wel heel makkelijk. Het is een klein blikje dat je makkelijk overal in kan stoppen. Hij heeft een lichte vanille geur, en is heerlijk zacht op je lippen.

In deze Lipbalm zit een samenstelling van natuurlijke ingrediënten, zodat je lippen optimaal verzorgd, verzacht en gehydrateerd worden. Hieronder een paar natuurlijke ingrediënten uitgelicht:

Vanille – Door de natuurlijke bestanddelen wordt de huid gevoed en versterkt.
Shea butter– Shea butter werkt natuurlijk en ultra-hydraterend.
Jojoba olie – Een veelzijdige olie die werkt als natuurlijke antioxidant. Met dit ingrediënt worden je lippen maximaal verzorgd.
Cacaoboter – Vol met essentiële plantaardige vetten, vitaminen en antioxidanten. Cacaoboter zorgt voor een krachtige en natuurlijke verzorging van de lippen.

Gebruik jij weleens plasticvrije producten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. 22 april 2021 / 09:48

  Ik gebruik hun producten ook! Na een samenwerking was ik om. Ik heb nu hun bodybar besteld.

 2. shiva
  26 april 2021 / 19:46

  Ziet er heel fijn uit, veel beter zonder al dat plastic!

 3. Mandy
  17 mei 2021 / 12:28

  Ik wou zo graag dat dit geschikt was voor mijn haar, mijn haar is echt lastig en door de shampoo bars word/blijft het touwachtig, ook al probeer ik het voor een paar dagen.. misschien eens een ander merk proberen..

 4. Evelien
  25 mei 2021 / 12:34

  Ik heb ze zelf ook, hele fijne producten!

 5. 6 juni 2021 / 13:56

  Gotta love plasticvrij! Ik houd van dit soort milieuvriendelijke alternatieven voor de ouderwetse shampoofles. Vooral op reis lijkt dit me erg handig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: