Zes nieuwkomers in Zoef Zoef Dierenland

Zes nieuwkomers in Zoef Zoef Dierenland

VTECH – Het is voorjaar, eindelijk! Een zonnetje, vrolijkheid én nieuwe gezichten op de boerderij; het is precies wat we nodig hebben. Zoef Zoef Dieren, na jaren nog één van de meest geliefde speelsets van VTech, spint net zoals vele van ons op gezinsuitbreiding. Zes nieuwe karakters met lieve smoeltjes, koddige looks en niet te vergeten slimme skills maken hun entree. Als fantasie van kleintjes (1-5 jaar) daar geen boost van krijgt? En ‘t is nog niet eens alles: de bedenkers van dit educatieve speelgoed doen er meteen een Schommel & Speel Hondenhok bij. Hier woont en speelt Douwe de trouwe Dalmatiër. Ook alle andere dieren zijn welkom, uiteraard.

Het succes van Zoef Zoef Dieren zit ‘m in de compacte figuurtjes die zo lekker in het kinderhandje passen. De zes nieuwkomers dragen niet alleen mooie namen, ze kregen ook een meer realistische en guitige uitstraling. Herkenbaar en speels. Maartje het avontuurlijke Paardje, Suzy het slimme Schaapje, Victor het vrolijke Varken, Marjolijn het nieuwsgierige Konijn, Pim de brave Puppy en Milou de vriendelijke Koe hoeven geen moeite te doen zich voor je te winnen.

Zodra de diertjes op de Magische Sensors van de dieren speelsets worden geplaatst, knipperen lichtjes, klinken er geluiden, liedjes en melodietjes. Spelend leren doen kleintjes zo bijna ongemerkt. Dan gaat het over actie, reactie en herkenning.

Met oudere speelsets en de eerder verschenen karakters uit de Zoef Zoef Dieren lijn maakt het nieuwbakken zestal moeiteloos connectie. Ook dat past bij het duurzaamheidsidee van VTech, waarbij speelsets compatibel blijven maar ook doorgroeien. Fantasie in de koppies van kleintjes kent geen beperkingen, dan moet speelgoed die zeker niet opleggen!

Advies verkoopprijs: VTech Zoef Zoef Dieren karakters € 8,95 per stuk. Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok € 21,95

Speelt jouw kindje weleens met de Zoef Zoef dieren? En welke zijn hun favoriet?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. Marian B
    3 mei 2021 / 10:53

    Ze zijn erg leuk! Mijn jongste is een fan!

  2. Evelien
    25 mei 2021 / 12:33

    Die zijn schattig zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: