Een volledige beauty routine in 1 box | Swisse Beauty

Een volledige beauty routine in 1 box | Swisse Beauty

Na mijn bevalling ben ik steeds meer bezig met mijn lichaam en gezondheid. Ik neem daarom ook steeds vaker supplementen in. Onlangs kwam ik in aanraking met de producten van Swisse Beauty, en kreeg ik de mogelijkheid om deze uit te testen. Na gelezen te hebben wat ze voor mij zouden kunnen betekenen wou ik ze maar al te graag proberen! Ik kreeg een beauty box binnen met Haar Huid Nagels tabletten, Beauty Collageen tabs en Beauty Collageen+ shots. Deze 10-daagse Collageen+ shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit.

De unieke shots bevatten maar liefst 5100 mg Verisol® Collageen, hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de productie van collageen te bevorderen. Swisse Collageen+ Shots is door het oordeel van duizenden consumenten uitgeroepen tot Product van het jaar 2021. Na het gebruik van de 10-daagse shotkuur, gebruik je de Collageen tabletten om de collageen levels in jouw huid op peil te houden. Met 2600 mcg Biotine, Zink en antioxidanten, zorgen de Haar Huid Nagels tabletten voor een volle bos haar, sterke nagels en een stralende huid van binnenuit.

Drie supplementen voor een optimaal resultaat:

De Swisse Beauty supplementen bevatten ingrediënten om jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. De producten laten indrukwekkende resultaten zien. Je huid, haar en nagels krijgen een gezonde uitstraling en voelen stevig aan. – Swiss Beauty

Stralend van binnenuit

Het Swisse Beauty assortiment bestaat uit 3 premium beauty supplementen die zijn ontwikkeld om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Deze supplementen met hoogwaardige ingrediënten zoals collageen en hyaluronzuur zorgen voor een indrukwekkend resultaat voor vrouwen en mannen vanaf 25 jaar. Ze zorgen ervoor dat je huid, haar en nagels er stralend en verzorgd uitzien met Swisse Beauty. De fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar doordat de collageen peptiden het natuurlijke collageenniveau in de huid helpt te bevorderen.  

Haar Huid Nagels tabletten – € 18,74

Swisse Haar Huid Nagels tabs is een premium verzorgingssupplement dat is ontwikkeld met Siciliaanse bloedsinaasappel en maar liefst 2600mcg Biotine bevat, wat zorgt voor een mooie bos haar en mooie, sterke nagels. Dit supplement is aangevuld met antioxidanten om de huid in een goede conditie te houden. Het is een volledige 3-in-1 formule om haar, huid en nagels te voeden van binnenuit.

In tegenstelling tot de Beauty Collageen tabletten kan je deze tabletten breken. Je kan hem ook in een keer slikken, maar ik vind het toch fijner om dan twee keer een wat kleinere tablet in te nemen.

Eigenschappen

De belangrijkste ingrediënten zijn Biotine en de antioxidanten C en zink. Biotine is een van de 8 B-vitaminen en ondersteunt ons lichaam op meerdere manieren. Het heeft onder andere een gunstig effect op je haren, biotine houdt het sterk en glanzend. Ook ondersteunt het je energiemetabolisme en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. De antioxidanten C en zink helpen de huidcellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en zink helpt ook bij het gezond houden van de huid, het haar en de nagels.

 • Biotine helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. 
 • Zink helpt bij het gezond houden van de huid, het haar en de nagels. 
 • Oxidatieve schade: vitamine C en zink zijn antioxidanten, die helpen de huidcellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

Beauty Collageen tabs – € 22,49

Beauty Collageen bevat twee belangrijke ingrediënten die de huid verstevigen, Collageen & Hyaluronzuur. Het bewezen ingrediënt Verisol® (collageen) verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en verbetert de structuur van het huidoppervlak van gezicht en lichaam. De Swisse Collageen+ tabletten bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de shots en dienen daardoor als onderhoudskuur om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Beauty Collageen is dé anti-aging van binnenuit. Iedereen heeft baat bij extra inname van collageen vanaf 25 jaar.

De eerste keer dat ik deze tablet in mijn handen had, was mijn gedachten dat ik hem echt heel groot vond. En deze pil kon je ook niet echt gemakkelijk breken. Ik dronk wat water deed de pil in mijn mond en slikte hem door. Helaas ging dat niet echt goed, de pil bleef een beetje in mijn keel hangen en gleed langzaam door. Een heel onaangenaam gevoel. De tweede keer nam ik een grote slok water en toen had ik er gelukkig geen last meer van.

Eigenschappen

De belangrijkste ingrediënten uit de Collageen+ producten zijn Verisol Collageen (Collageen peptiden), Hyaluronzuur en de antioxidanten C, E en Koper. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling. Swisse Beauty Collageen met gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur verminderen de zichtbare tekenen van het ouder worden.

 • Anti-aging: de collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke  collageengehaltes in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. 
 • Stralende en elastische huid: hyaluronzuur ondersteunt de  hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. 
 • Oxidatieve schade: vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de  huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling. 

Beauty Collageen+ shots – 29,99

De 10-daagse Collageen+ shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit. De unieke Collageen+ shots bevatten vitaminen, hyaluronzuur en collageenpeptiden (maar liefst 5100 mg), om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de productie van collageen te bevorderen. Collageen+ is een anti-aging formule die de zichtbare tekenen van het ouder worden helpt te verminderen. Voor een stralende & elastische huid.

Deze shot drink je eigenlijk zo weg. In het begin moest ik wel even aan de smaak wennen, maar na een paar shots vond ik het helemaal niet zo erg meer. De shot heeft een zoete smaak, maar wat voor smaak dat nou precies is kan ik niet helemaal thuis brengen. Ik vind het in ieder geval geen straf om te drinken.

Heb jij weleens de producten van Swisse Beauty geprobeerd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. Evelien
  27 mei 2021 / 13:12

  Dit is handig zeg! Die zou ik ook wel kunnen gebruiken voor mijn bos stro haha.

 2. Frederique
  30 mei 2021 / 09:10

  Goed dat het je zo bevallen is. Ik zou het zelf nooit gebruiken, er zit me toch iets tegen met het innemen van beauty supplementen. Ik gok dan eerder op gezond eten en drinken zeg maar. Maar ik kan me goed voorstellen dat dit voor veel mensen een uitkomst biedt.

 3. Jouvence
  30 mei 2021 / 17:03

  Ik heb deze producten ook en ben er tot nu toe erg enthousiast over. Ik vond de pillen ook vrij groot, maar breek ze door midden.

 4. 30 mei 2021 / 19:18

  En? Heb je hier ook al een aantal voordelen van gemerkt?
  Zelf gebruik ik zo min mogelijk vitamines en mineralen uit een potje. Maar ben het met Linda eens, soms heb je een periode in je leven waarbij je even een boost kunt gebruiken.
  Deborah onlangs geplaatst…Als Mozes niet naar de berg komt…My Profile

 5. 30 mei 2021 / 22:20

  product van het jaar dat zal al wel wat betekenen vermoed ik 🙂

 6. Mieke| Miek's Mind
  31 mei 2021 / 10:37

  Ik heb dit pakket ook ontvangen, ik was benieuwd naar jouw ervaring en wat jij gemerkt had, maar dat ontbreek zo te lezen of lees ik er nu overheen? Ben nieuwsgierig!

  • Marushi
   Auteur
   31 mei 2021 / 19:13

   Ik ben er nu 2 weekjes mee bezig, dus ik kan op dit moment nog niet echt een goeie ervaring meegeven. Misschien raar maar het lijkt alsof mijn wimpers wel wat langer zijn haha. Wat is jouw ervaring ermee?

 7. Tania
  1 juni 2021 / 09:35

  Ik kende het merk nog niet maar ben wel benieuwd ernaar

 8. ingrid
  3 juni 2021 / 12:11

  ik ben ze ook aan het gebruiken. tot nu toe erg tevreden

 9. Samantha
  5 juni 2021 / 12:15

  Ik heb zoiets nog nooit eerder gebruikt, maar ik kan dit wel goed gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: