Train je fit in deze toffe sportkleding van Lascana

Train je fit in deze toffe sportkleding van Lascana

Sporten is het afgelopen jaar compleet afwezig geweest in mijn leven. Ik heb mijn sportkleding nog niet eens aan durven doen na mijn bevalling. Dat mijn lichaam er niet meer hetzelfde uitziet als 3 jaar geleden is een dikke feit. Een zwangerschap doet namelijk heel veel met je lichaam. De zwangerschaps kilo’s die er nog steeds niet af zijn, de “geweldige” tijger strepen over heel je buik. En dan wil ik het nog niet eens hebben over het hangend stukje vel onder je buik. Begrijp me niet verkeerd ik ben super blij dat ik twee prachtige kindjes heb kunnen dragen & baren. Maar dat betekend niet dat ik blij ben met hoe mijn lichaam er nu uitziet na de bevalling.

Mijn bevallingen waren beide zwaar. Ik had heel veel klachten, waaronder: harde buiken en heftige bekkeninstabiliteit. Maar ook na de eerste bevalling duurde het erg lang voordat ik weer op mijn 100% zat. En nu na de tweede bevalling (keizersnee) merk ik dat het nog veel langer duurt. Door mijn buikoperatie kan ik nu bijna 7 maanden later nog steeds geen buikoefeningen doen. De wond en rondom het litteken is nog steeds gevoelig. Dat betekend dat het daarom ook nog langer gaat duren voordat ik weer goed kan gaan trainen. De dokter zei dat ik het gewoon rustig aan moet doen en niet snel moet haasten. Maar zodra ik me weer fitter voel ga ik toch echt weer aan de bak. Want dat buikje moet toch wel weer wat platter gaan worden. Daarom laat ik jullie vandaag wat leuke sportkleding zien die mij inspireren om weer hard te gaan sporten, indien dat mogelijk is natuurlijk haha.

Train je fit in deze toffe sportkleding van Lascana

Sport Tops

1. Active by LASCANA top met racerback en mesh-inzetten € 24,99 – 2. Active by LASCANA top met gekruiste bandjes € 29,99 – 3. LASCANA ACTIVE 2-in-1-shirt »Digital Mauve« € 34,99 – 4. Bench. tanktop € 22,99 – 5. LASCANA ACTIVE crop-top € 33,99 

Qua tops ben ik nu meer van de baggy modellen, alles om dat buikje een beetje te verbergen. Maar surprise surprise, er zijn niet echt baggy top modelletjes haha. Je heb korte crop tops, haltertopjes en ook wat T-shirt modelletjes. Ik zou dan eerder voor een T-shirt model gaan op dit moment. Terwijl ik de halter en crop top modelletjes er wel echt super uit vind zien. Maar ik ben gewoon bang dat ik er op dit moment uit zal zien als een rollade.

Train je fit in deze toffe sportkleding van Lascana

Sport Broeken

1. Active by Lascana legging € 44,99 – 2. LASCANA ACTIVE legging € 53,99 – 3. Bench. legging € 44,99 – 4. Active by LASCANA legging met allover-motief € 44,99 – 5. Bench. legging € 49,99

Deze sport broeken vind ik heel mooi! Vroeger was ik meer van het zwart, alles moest zwart zijn. Maar over de jaren ben ik steeds meer uit mijn comfort zone gekropen. Ik kan nu best andere kleuren kleding aan, en zelfs printjes vind ik nu helemaal te gek in mijn sportkleding!

Train je fit in deze toffe sportkleding van Lascana

Sport Beha’s

1. NATURANA sport-push-up-BH zonder beugels € 34,99 – 2. Active by LASCANA sport-bh voor sporten met veel belasting € 39,99 – 3. H.I.S sportbeha € 29,99 – 4. Active by LASCANA sport-bh € 39,99 – 5. Shock Absorber sport-bh € 54,95

En de sport beha’s mogen ook zeker niet in dit lijstje ontbreken. Ik ben wel eens gaan sporten in een normale beha, en dat was gewoon echt niet te doen. Nou heb ik van mezelf wel een aardige cupmaat, maar in sommige sport beha’s verdwijnt dat compleet. Nou is dat natuurlijk niet de functie van een sport beha. Maar ik vind het zelf altijd wel prettig als er een beetje een push effect in zit, zodat de dames een beetje bij elkaar blijven om het zo maar te zeggen.

Ik heb nu wel nog een lange weg te gaan voordat je mij kan vinden in sportkleding zoals bijvoorbeeld een crop top of halter top om in te sporten. Maar ik ga wel mijn best doen om ervoor te zorgen dat het die kant opgaat!

Wat voor soort sportkleding draag jij tijdens het sporten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

13 Reacties

 1. 25 juni 2021 / 07:50

  Ik heb 3 kids op de wereld gezet. Ik ben tevreden met me lijf maar een strakke top wordt het niet 🙂

 2. 25 juni 2021 / 09:47

  Ik sport niet. Ik wandel . Maar gewoon in spijkerbroekie. Hihi. Vroeger had ik wel sportkleding

 3. Felice Veenman
  27 juni 2021 / 06:55

  het ziet er allemaal wel prachtig uit! ik zou het gewwon dragen met of zonder sport

 4. 27 juni 2021 / 13:46

  Ik sport eigenlijk niet meer. Het ziet er wel mooi uit!

 5. 29 juni 2021 / 10:10

  Dit is precies de sportkleding die ik helemaal geweldig vind.
  Het rekt heel fijn mee. Blijft goed op zijn plek zitten en is “squat” proof
  Mooi materiaal. Ja hier word ik vrolijk van.
  Er zijn overigens merken die zulke leuke leggings hebben dat je ze ook gewoon thuis kunt dragen. dus niet voor het sporten.
  Ik hoop voor jou dat het je lukt om weer op je 100% conditie niveau te komen.
  Deborah onlangs geplaatst…Early bird…My Profile

 6. 30 juni 2021 / 08:25

  ik mag al heel lang niet meer sporten maar hier was een korte broek en een topje het lekkerste om in te trainen 😉 al die pakjes vind ik niet lekker zitten

 7. 30 juni 2021 / 09:49

  Wauw, dat ziet er allemaal mooi uit! Ik train niet veel. Loop soms hard en dan vind ik het belangrijkste dat mijn sportbroek niet afzakt

 8. Frederique
  2 juli 2021 / 10:43

  Mooie kleding hoor. Ik sport niet zelf. Ik loop wel heel veel, doe nooit iets met de auto en zelden met openbaar vervoer dus dat is mijn ‘sport’

 9. Corrina
  2 juli 2021 / 21:12

  Ik sport 2 x week hardlopen
  En heb diverse pakjes in de kast
  Ligt aan mijn stemming welke ik aantrek
  Deze kleding is ook mooi en de prijzen vallen mee

 10. Mieke | Miek's Mind
  5 juli 2021 / 10:07

  Ik heb outfits van Gymshark en Stronger die ik op dit moment draag, echt heel fijn. ik sport 3x per week

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: