Bescherm je baby’s huidje met de baby producten van Inoli.

Bescherm je baby’s huidje met de baby producten van Inoli.

Vandaag laat ik jullie de producten van Inoli Skin care zien. Kiara en Kenji hebben allebei een moeilijk huidje. Met het warme weer hadden ze ook veel last van bultjes, en rode vlekjes. Maar sinds we de producten van Inoli gebruiken is dat eigenlijk helemaal weg. De huid van de baby is nog niet helemaal volgroeid en vraagt daarom extra aandacht en verzorging.

Het beschermende vetlaagje waarmee je baby geboren wordt verdwijnt al snel en de babyhuid maakt zelf nog niet voldoende talg aan om voldoende te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals kou of warmte. Maar ook zeep kan de huid van je baby uitdrogen. Inoli Skin Care producten ruiken bovendien erg lekker door de allergeenvrije parfum.

Bescherm je baby's huidje met de baby producten van Inoli.

Inoli Shampoo & wascreme

Een speciaal ontwikkelde 2 in 1 formule, die geschikt is voor een milde reiniging en verzorging van de huid en voor het haar. Een ideaal combinatieproduct voor een heerlijk zachte huid en lekker zacht haar. Geschikt voor alle leeftijden, voor jong en oud.

Intensief Verzorgend

Inoli intensief verzorgende Shampoo & Wascrème is een speciaal ontwikkelde 2 in 1 formule. Het is geschikt voor een milde reiniging en verzorging van de droge en kwetsbare huid en voor het haar. De natuurlijke oliën maken de huid en het haar lekker zacht. Het heeft een voedende werking en prikt niet in de ogen. Het is pH huidneutraal, dus de pH waarde is gelijk aan die van de huid. Het is geschikt om vanaf de geboorte te gebruiken, voor alle leeftijden, voor jong en oud

Gebruiksaanwijzing:
Maak eerst de huid en het haar nat. Daarna kun je eenvoudig tegelijkertijd zowel huid als haar wassen met Inoli Shampoo & Wascrème. Altijd het haar uitspoelen én de huid goed afspoelen. Daarna voorzichtig de huid droogdeppen.

Bescherm je baby's huidje met de baby producten van Inoli.

Inoli badolie

Inoli Badolie bevat diverse natuurlijke oliën (zoals Soja olie, Zonnebloemolie en Omega 3 en 6 olie) die de huid op natuurlijk wijze verzorgen. Deze oliën zorgen niet alleen voor een beschermend laagje op de huid van je baby maar zorgen er ook voor dat Inoli Badolie zacht en rijk aanvoelt. Maar niet elke babyhuid is hetzelfde, daarom heeft Inoli voor de verschillende huidtypes elk een specifieke badolie ontwikkeld. Geschikt voor alle leeftijden, voor jong en oud

Vettend – Voor de droge en kwetsbare huid

Inoli vettende badolie is speciaal ontwikkeld voor degevoelige en kwetsbare huid. Deze vettende Badolie met natuurlijke oliën reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Inoli vettende Badolie bevat als extra ingrediënt Macadamia olie met een licht vettende werking. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel.

Intensief Vettend – Voor de droge en kwetsbare huid

Inoli intensief vettende Badolie is speciaal ontwikkeld voor de droge en kwetsbare huid. De huid van je baby kan zeer droog zijn, met ruwe of schilferige plekjes. Inoli intensief vettende Badolie bevat extra vettende Abrikozenpitolie, die de tere en droge babyhuid reinigt en verzorgt. Het voedt de huid intensief en maakt deze weer zacht en soepel. Daarnaast versterkt het de natuurlijke huidbarrière.

Kalmerend – Voor de gevoelige en onrustige huid

Inoli kalmerende Badolie is speciaal ontwikkeld voor de droge en onrustige huid. De huid van je baby kan zeer gevoelig zijn voor allerlei externe factoren, met rode vlekjes en jeukende plekjes tot gevolg. Deze kalmerende Badolie met natuurlijke oliën reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel. Deze kalmerende Badolie bevat Polidocanol dat een kalmerend en verzachtend effect heeft op de huid van je baby.

Gebruiksaanwijzing:
Vul het babybadje met handwarm water (ideale temperatuur 37 ºC). De Badolie voor gebruik goed schudden. Voeg een scheutje (ca. 5 ml) toe aan het badwater. De Badolie vermengt zich goed met het badwater waardoor je baby’s huidje helemaal bedekt wordt met een laagje olie. Na het baden de huid zachtjes droog deppen om het beschermende laagje olie te behouden.

Bescherm je baby's huidje met de baby producten van Inoli.

Inoli Crème

Inoli intensief vettende Crème is speciaal ontwikkeld voor de droge en kwetsbare huid. De huid van je baby kan zeer droog zijn, met ruwe of schilferige plekjes. Deze intensief vettende Crème met extra vettende natuurlijke oliën hydrateert en verzorgt de droge, tere babyhuid intensief en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel. Geschikt voor alle leeftijden, voor jong en oud.

Gebruiksaanwijzing – Breng dagelijks Inoli intensief vettende Crème aan op de huid. Masseer de crème zachtjes in de huid. Dit mag – naar behoefte – meerdere keren per dag. Geschikt voor gezicht en lichaam.


Wij hebben verschillende merken van babyproducten geprobeerd. Maar Inoli is toch wel één van onze favorieten! En ik raad iedereen aan met een baby met een “probleemhuidje” om deze producten eens te proberen! Maar ook zonder probleemhuidje zijn deze producten gewoon heel fijn.

TIP // Alle producten van Inoli zijn nu bij Kruidvat in de aanbieding voor 25% korting. Zowel online als in de winkel!

Gebruik jij weleens de babyproducten van Inoli?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Reactie

  1. 4 oktober 2021 / 18:06

    Lijk me fijne product te zijn voor je baby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: