Gedaan met keuzestress. Wij hebben een cadeau voor iedereen!

Gedaan met keuzestress. Wij hebben een cadeau voor iedereen!

De Kerstperiode komt er weer aan. En buiten de druk om er vlekkeloos uit te zien op een resem feestjes, is er ook altijd de keuzestress. Want wat koop je dit jaar nu weer voor je broer, vriendin of ouders? Wij lossen die vraag voor je op dit jaar en presenteren je een lijstje waarmee je voor je hele familie en vriendenkring aan de slag kan.

Een stralende huid, zelfs in de winter

Wie zijn geliefde, vriend, dochter of ouders eens goed in de watten wil leggen tijdens de Kerstperiode, kan terecht bij Amway.  Zij hebben deze winter speciale travelkits gelanceerd van hun huidverzorgingslijn. De winter is vaak een aanslag op onze huid. Door de barre weersomstandigheden droogt die vaak sneller uit dan we willen. Met de Beauty on-the-go Hydrating Travel Kit Artistry Skin Nutrition krijgt elke huid weer een gezonde glow in 1-2-3 en straalt je bestie een hele Kerstperiode lang!Je koopt de Beauty on-the-go Hydrating Travel Kit Artistry Skin Nutrition op amway.nl of bij een geselecteerde verkoper vanaf 51.24 euro.

Het perfecte studiemaatje

De Kerstdagen betekenen voor veel studenten helaas ook dat ze in hun tentamenperiode zitten. Bij Philips Speech  hebben ze de perfecte oplossing voor studenten die een hekel hebben aan notities maken. Dankzij de Philips VoiceTracer DVT2810 kunnen studenten al hun notities gewoon inspreken. De spraakherkenningssoftware doet de rest. Gedaan met urenlang allerlei teksten over te pennen.De Philips VoiceTracer DVT2810 koop je al voor 129,99 euro bij Bol.com, Bax-shop.nl en Memorecorder.nl

Gedaan met keuzestress. Wij hebben een cadeau voor iedereen!

Ook de kleinste gaat moeiteloos mee

Voor velen onder ons staan de kerstdagen gelijk aan overvolle agenda’s met verschillende feestjes met vrienden en familie. En waar je doorheen het jaar wel eens kan rekenen op een oppas, gaan je kinderen nu mee. Dankzij de handige On-The-Move slaapzakken van Ergobaby hoef je de kleinsten niet meer wakker te maken en uit te kleden wanneer je ze uit bed haalt en wil meenemen met de wagen.  Bovendien wordt ook verluieren eenvoudig dankzij de tweewegsrits en werd er een opening voorzien voor autogordels.De On-The-Move Slaapzak is te koop op www.ergobaby.nl vanaf € 34,90.

Nooit nog verwarring

“Van wie is dit geschenk?” ‘Van mij denk ik. Ik kocht het voor… euhm… Even voelen.’Herkenbaar? En toch overkomt het ons ieder jaar opnieuw. De oplossing is nochtans simpel: label je pakjes onder de kerstboom. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Zo brengt labelproducent My Nametags speciaal voor de feestdagen glitterstickers op de markt. Deze feestelijke stickers vind je in november en december terug op hun website. Bovendien kan je ze helemaal zelf ontwerpen. Zo vergeet je nooit meer welke cadeautjes jij kocht en voor wie.Personaliseer de labels van My Nametags op www.mynametags.nl vanaf € 16,95.

Gedaan met keuzestress. Wij hebben een cadeau voor iedereen!

Open de deur naar 2022… met je smartphone

Je deur openen met je huissleutels, dat is zó 2021. Met de Nuki Smart Lock 3.0 heb jij in 1,2,3 het slimste slot van de buurt. Ben je nog boodschappen aan het doen voor dat perfecte diner met vrienden, maar staan zij al voor de deur? Met de Smart Lock 3.0 laat je hen alvast binnen met je smartphone terwijl jij aan de kassa staat. Door de doe-het-zelfinstallatie kunnen alle mannen hun innerlijke handige Harry tevoorschijn halen en natuurlijk opscheppen bij vrienden hoe ze helemaal zelf hun slimme slot hebben geïnstalleerd.De Nuki Smart Lock 3.0 is beschikbaar vanaf €149 via https://shop.nuki.io/nl/ en is verkrijgbaar in verschillende pakketten met accessoires.

Heb jij weleens last van keuzestress met cadeau’s?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: