Review | De Omni Dream draagzak van Ergobaby

Review | De Omni Breeze draagzak van Ergobaby

Onlangs kreeg ik de Omni Dream draagzak van Ergobaby binnen om te testen voor Kiara. Voor de geboorte van Kiara had ik al eens een draagdoek gehad, maar dat was helaas helemaal niks. Te veel gedoe, en ik was altijd bang dat ze eruit zou vallen. Toch zat ik wel te twijfelen over een nieuwe draagzak.

Zeker bij uitjes zou dat heel erg van pas komen. We waren laatst met heel het gezin naar de Efteling geweest, en dan zit Kiara eigenlijk heel de dag in zo’n kinderwagen. Denk dat het voor haar ook wel wat fijner is om af en toe eruit te gaan om dan lekker gedragen te worden, en de wereld van een ander perspectief te zien! Dus ik was heel erg blij toen wij de Omni Breeze draagzak mochten testen!

Erobaby Omni Dream Draagzak

De Omni™ Dream biedt ongekend veel ademruimte. In een test met vergelijkbare draagzakken kwam Omni™ Dream als nummer 1 uit de bus op het punt van luchtdoorstroming.* De Omni™ Dream gebruikt SoftFlex™-mesh om de luchtdoorstroming te maximaliseren.

  • Instelbaar van pasgeborene tot peuter (0-48 mnd, 3,2-20,4 kg)
  • Elke draagpositie die je wilt, ook met het gezichtje naar buiten
  • Gewatteerde lendensteun voor extra rug comfort
  • Privacykap voor bescherming tegen de zon en tijdens borstvoeding
  • ErgoPromise Lifetime Guarantee

Al ruim 10 jaar levert Ergobaby baanbrekend werk op het gebied van comfortabele en ergonomische babydragers en al die tijd plegen ze grondig overleg met medisch deskundigen bij het ontwerpen van deze geliefde topproducten.

Omdat ze bestaande producten voortdurend willen verbeteren en ook nieuwe producten aanbieden, streven ze naar gegarandeerd hoge kwaliteitsnormen en ontwikkelen ze producten die zowel voor baby’s als voor de ouders maximaal comfortabel en ergonomisch zijn.

Je kan de Ergobaby Omni Dream draagzak in verschillende posities dragen.

Review | De Omni Breeze draagzak van Ergobaby
Op de buik, met het gezicht naar je toe – Op de buik, met het gezicht van je af – Op De Heup – Op De Rug

Nummer 1 gaat voor ons niet meer op omdat Kiara te zwaar daar voor is. En Nummer twee is een hele goeie zodat het baby’tje wat meer voor zich uit kan kijken. Nummer drie vind ik persoonlijk zelf heel fijn. Ik hou ervan om haar dicht op mijn borst te hebben, maar dat ze ook wel een beetje naast haar kan kijken. Nummer vier vind ik persoonlijk zelf wat minder, omdat ik graag de baby wil kunnen zien.

Over Ergobaby

Ontworpen vanuit de behoefte van één moeder. Karin Frost is aan de slag gegaan om de ultieme babydrager te creëren. Ze had een visie: een babydraagtoestel maken dat de ontwikkeling van de ruggengraat van haar kind bevordert. Terwijl het gewicht van de baby gelijkmatig verdeeld wordt over de heupen en schouders van de ouder, om de belasting van rug en nek te verlichten. Ze verfijnde haar product met de hulp en feedback van andere ouders die dezelfde behoeften voor hun baby’s en peuters hadden. In 2003 werd haar visie bewaarheid.

Ik vind het fijner om Kiara met haar gezicht naar mij toe te dragen. Zo kan ik goed zien of er wat met haar is. Maar aan de andere kant is deze houding van fijner voor Kiara. Ze is nu wat groter en vind het geweldig om de wereld in te kijken. Dus met deze houding doe ik haar een groot plezier.

De draagzak om en af doen, en de verschillende houdingen is wel even iets wat je onder de knie moet krijgen. Maar als je het eenmaal een paar keer gedaan heb is het een piece of cake! Ik vind hem heel fijn om te gebruiken. Vooral bij drukke plekken waar ik niet makkelijk met de kinderwagen door kan. Draagzak om, baby erin en gaan!

Gebruik jij een draagzak voor jouw kinderen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: