Okselfris de lente & zomer door met de deodorant van Salt of the Earth

salt of the earth

Deodorant, we gebruiken het (bijna) allemaal. Zeker nu de regendruppels langzamerhand veranderen in warme zonnestralen, hebben we graag een deodorant op zak. Met de nieuwe roll-on deodorants van Salt Of The Earth breng je de warme dagen okselfris door. Nu ookbij Etos online én in de schappen van maar liefst 130 filialen in Nederland verkrijgbaar!

Roll-On Benefits op een rij

Ter aanvulling op onze huidige roll-on deodorants, heeft Salt Of The Earth samen met het awardwinnende ontwerpbedrijf; Rodd Desig, de nieuwe roll-on deodorant ontwikkeld. De benefits van dit nieuwe product, zetten we graag voor je op een rij:

1. Een van de eerste, hervulbare roll-on deodorant op de markt;
2. Een grotere rolbal voor fijnere aanbreng;
3. Een volledig recyclebare verpakking, gemaakt van post-consumer gerecycled plastic.

Één ding is zeker: met Salt of the Earth maak jij je geen zorgen meer over het milieu én je huid.

Handig om te (z)weten

De deo is 100% natuurlijk en is verkrijgbaar in twee kleuren en geuren; Lavendel & Vanille en Amber & Sandalwood. Fun fact: om langdurig plezier te hebben van de frisse geur is het belangrijk om af en toe van geur te wisselen. Waarom? Je lichaam went op een gegeven moment aan je vaste product/ geur, waardoor het na een tijdje minder effectief kan werken. Gelukkig zijn er bij Salt Of The Earth diverse geuren per product.

Keuze is reuze

Het deodorant assortiment van Salt Of The Earth mag je naast duurzaam ook zeker divers noemen. Van deodorant sprays en sticks tot deodorant balsems, met een hervulbaar concept. Een deel van dit assortiment is naast Amazon.nl & Biggreensmile.nl, ook verkrijgbaar bij Etos online én in de schappen. Namelijks de roll-on deodorants, spray deodorants in twee geuren en de geurvrije deodorant.

Over Salt of the Earth

Salt of The Earth maakt sinds 1993 milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. Ze ontwikkelden diverse serie deo’s die je op een natuurlijke manier tegen ongewenste zweetgeuren beschermen. De Salt of the Earth spray, roll-on en balm deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera en degenen met een geur, bevatten daarnaast ook botanische extracten en essentiële oliën.

Wat voor soort deodorant gebruik jij?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

  1. 18 maart 2022 / 16:23

    Ik gebruik ook Salt of the Earth, maar dan gewoon de originele geurloze aluinstick. Hij is bijna op, dus ik heb nu een aluinstick van de DM gekocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: