Re-Hydrating en Re-Newing Oils | IK Skin Perfection

Re-Hydrating en Re-Newing Oils | IK Skin Perfection

De RE-HYDRATING firming moisturizing oil en de RE-NEWING anti-aging restoring oil van IK Skin Perfection zijn rijke oliën die precies doen wat de titel beloofd. Heerlijke gezichtsoliën, die snel door de huid opgenomen worden met zichtbaar resultaat.

Over IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen. Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare. Ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. En maakt hiervoor bewuste keuzes. Hun huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid, en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem.

Ze brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals –. Die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in hun producten afgestemd op de pH-waarde van de huid. Zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen ze de huid stap voor stap, in 4 fasen, in perfecte conditie. En werken ze naar doeltreffende huidverbetering.

15 ml. 0.5 fl. oz.
Een fijne, lichte essentiële olie volgens de principes van aroma- en fitotherapie, speciaal ontwikkeld om uw huid te herstellen, te activeren en te vitaliseren. De RE-HYDRATING olie werkt verzachtend, herstelt de vochtbalans, gaat de tekenen van huidveroudering tegen en laat de huid weer stralen

Huidconditie
Geschikt voor de huid die iets meer nodig heeft en specifiek voor normale en vochtarme huid, droge huid, rijpere en zonbeschadigde huid.

Toepassing
Breng de moisturizing oil iedere ochtend en/of avond
aan onder jouw 24H crème of masker of mix het met je
favoriete product.

Verkrijgbaar via: www.ik-skinperfection.nl
€ 34,80

15 ml. o.5 fl. oz.
Een rijke gezichtsolie die moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en haar een zacht en velours effect geeft. DE-RENEWING anti-aging restoring oil is een aromatische olie op basis van groene cosmeceuticals, voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid weer gaat stralen.

Huidconditie
Geschikt voor de huid die iets meer nodig heeft en
specifiek voor de veeleisende en rijpere huid, droge huid of zonbeschadigde huid.

Toepassing
Breng de restoiring oil iedere ochtend en/of avond aan onder jouw 24H crème of masker of mix het met je favoriete product.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: