Speels bouwen aan een mooiere wereld | VTech

Speels bouwen aan een mooiere wereld- vtech

VTECH – Alle lichten springen op groen voor het nieuwste wagenpark uit het VTech eco assortiment. Fijne karretjes die kleintjes uitdagen op alle fronten van hun ontwikkeling. Het nieuwe rijdende speelgoed zegt alles over bewust produceren, hergebruik van materialen en slimmer verpakken. Met een bescheiden footprint wordt een reuzenstap gemaakt in duurzaamheid.

Sorteer & Leer Recycletruck

Voor mini’s zijn het waarschijnlijk andere argumenten die tellen. Na het uitpakken van de Sorteer & Leer Recycletruck (1-3 jaar) of het Toet Toet Auto’s Eco Trio Pack (1-5 jaar) begint het in hun koppies te borrelen, raakt fantasie op drift. Zelf verzinnen ze de mooiste verhalen, gestimuleerd door dit verdraaid innovatieve speelgoed. Milieubewustzijn wordt speels, leuk en vooral logisch gebracht. Aan de toekomstige generatie zal het niet liggen: een betere wereld begint bij jezelf!

Toet Toet Auto’s

Toet Toet Auto’s zijn Ruben Recycletruck, Benjamin Brandweerwagen en Kees Kiepwagen. De drie karakters op wielen zitten boordevol zinnetjes en geluidjes en zijn voor 90% gemaakt van bioplastic. Passend bij de trend waarop VTech al jaren voorsorteert, zijn ook deze nieuwkomers te combineren met de al eerder verschenen speelsets van Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren. Niks zomaar weggooien dus, maar doorbouwen en steeds nieuwe verhalen verzinnen!

De Sorteer & Leer Recycletruck is de trots uit het eco assortiment, hij bestaat voor 90% uit gerecycled plastic. Op deze stoere en stevige truck kan het kleintje zitten en zelfs rijden. Op naar het afvalcentrum, om mee te helpen met sorteren en recyclen: wat kan weg, wat bewaren we? Dankzij de recycletoetsen leert de kleine chauffeur alles over afval en hergebruik. Motoriek wordt speels geoefend door vormpjes precies in de uitsparingen van de truck te manoeuvreren. Glas verdwijnt in de glasbak, blikjes dan weer niet. Elk soort afval past in een andere opening van de truck. Met het laadbakje aan de voorkant van de Recycletruck raapt de bestuurder vormpjes op en gooit ze bovenin in de vuilniswagen. Laat dit gerust aan mini’s over, geef ze de sleutel waarmee ze hun truck starten!

Advies verkoopprijs: VTech Sorteer & Leer Recycletruck € 46,25 en Toet Toet Auto’s Eco Trio Pack € 31,00.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: