Op naar het strand! Welk badmode type ben jij?

Op naar het strand! Welk badmode type ben jij?

Met 100% zekerheid kan ik zeggen dat ik qua badmode helemaal van de badpakken ben. Na twee zwangerschappen is mijn buik helaas niet meer wat het geweest is. Ik voel mij nu te onzeker in een bikini. Vroeger droeg ik alleen maar bikini’s. Het liefst in hele felle kleuren en printjes. Maar naast badpakken en bikini’s heb je nog andere soorten die je kan dragen.

Je hebt bijvoorbeeld de de monokini, tankini, beugelbikini, triangel, halterbikini, en bandeaubikini. Zo is er voor iedereen wel wat wilds. Ik hou zelf van, voel je je er goed in? Draag het dan! Natuurlijk heb je ook verschillende persoonlijkheden op het strand. De een houdt van actief zijn met bijvoorbeeld beachvolleybal terwijl de ander lekker op het strand met een boek ligt. Daarnaast moet je ook goed op je figuur letten tijdens het kopen van badkleding. De een kan beter een triangelbikini hebben en de ander met een wat grotere cup kan misschien beter voor een beugelbikini kiezen. Twijfel je nou toch over wat voor soort badmode voor jouw het beste is? Lees dan even verder en misschien kom je wel uit bij jouw perfecte badmode!

Het badpak – sportief, vrouwelijk en sexy

Het klassieke badpak zakt niet af en bedekt je buik (thank god!). Het sportieve badpak heeft brede bandjes met een racerback, dat zorgt voor veel comfort en blijft goed zitten tijdens het zwemmen of andere sportieve activiteiten. Kies bijvoorbeeld een model met een gemodelleerde taille, een high-cut voor optisch langere benen en gevoerde cups voor een prachtig decolleté. Een corrigerend badpak is ideaal als je graag iets slanker wilt ogen. Badpakken zijn perfect voor sportieve dames, dames met veel rondingen, of oudere dames. Als je graag een sexy look wil kun je ook gaan voor een monokini! Deze heeft veel cut-outs en showt veel huid.

Op naar het strand! Welk badmode type ben jij?

1. Badpak in wikkel-look met een modellerend effect € 69,99 – 2.  LASCANA Badpak ADELE € 64,99 – 3. LASCANA Badpak met jungle-look en modellerend effect € 59,99 – 4. Petite fleur Badpak modieus bloemmotief € 49,99

De bikini – veelzijdig en verleidelijk

Bikini’s komen in verschillende pasvormen, materialen en kleuren. Vaak is er de optie om te mixen en matchen, erg handig als je graag een broekje in een grotere maat wilt dan je topje, of andersom natuurlijk! Ook heb je dan meer keus: wil je een triangel top, beugel top, push-up top, halter top of bandeau top? En draag je daarbij liever een hotpants, broekje met strikjes of een string bikini? Er zijn dus mega veel varianten van de bikini, voor iedere vrouw is er wat wils.

Ga voor een beugelbikini als je grote borsten hebt en juist voor de push-up of triangel bikini als je borsten wat kleiner zijn. Als je graag bruin wordt zonder vervelende witte strepen, kun je het beste een bandeau bikini kiezen waarvan de bandjes vaak te verwijderen zijn. Bikini’s zijn ideaal als je graag zont en het niet erg vindt om wat meer huid te laten zien.

Op naar het strand! Welk badmode type ben jij?

1. Push-upbikinitop Luipaard Sierstrik voor € 35,99 – 2.  Beugelbikini in bandeaumodel in een modieus kleurverloop € 54,99 – 3. s.Oliver RED LABEL Beachwear Triangel-bikinitop MARIKA met sierring € 29,99 – 4. Sunseeker Bikinitop met beugels Modern in compact model € 34,99

Strandkleding: zomers gekleed op de pier

Op zomervakantie of tijdens een dagje strand is lichte en comfortabele kleding ideaal. De hitte en al het zandstrand zijn in combinatie met strakke, zware kleding niet erg fijn. Gelukkig is er genoeg strandkleding dat ook nog erg modieus en mooi is. Je kunt je snel en makkelijk omkleden, als je bijvoorbeeld even een ijsje wilt halen: trek snel je luchtige strandjurk aan over je bikini en paradeer maar naar de strandtent! Een pareo is ook ideaal om mee naar het strand te nemen. Een pareo is super veelzijdig, je kunt hem knopen precies zoals jij het mooi vindt. Bovendien neemt een pareo haast geen ruimte in in je tas, super handig! Bind hem om als rok, jurk of zelfs als harembroek! 

Strandbroeken moeten comfortabel en elastisch zijn en kun je ook gewoon dragen in een restaurant na een dag strand. Het luchtige materiaal zorgt ervoor dat je het niet veel te warm krijgt. Ook strandjurkjes kunnen gemakkelijk heel de dag door gedragen worden. Er zijn een heleboel verschillende varianten verkrijgbaar: van kort tot maxi. Strandjurken zijn erg charmant en perfect voor dames die graag heel vrouwelijk gekleed zijn. Een andere goede combinatie is een strandshirt met een strechy hotpants. Hierin kun je nog steeds je mooie bruine benen showen.

Op naar het strand! Welk badmode type ben jij?

1. Zwemjurk met modieuze cirkels en modellerend effect € 73,99 – 2.  Zwemjurk met modieuze plooien en modellerend effect € 76,99 – 3. Zwemjurk met mooie print of unikleur € 72,99 

TIP! Reiniging en onderhoud: zo blijft je zwemkleding langer mooi

Laat je bikini nooit nat in je strandtas zitten, de vochtige stof gaat broeien in je tas. Dit veroorzaakt nare geurtjes en de stof wordt poreus en kan gaan vlekken. Spoel je bikini na het zwemmen meteen uit, en was deze regelmatig met de hand. Vermijd wasverzachter, dit is niet goed voor de stretchy stof. Een temperatuur van 40 graden is warm genoeg om je badkleding weer schoon te krijgen. Stop je badkleding absoluut niet in de droger.


Welk badmode type ben jij?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Reactie

  1. 10 juni 2022 / 11:06

    Kwijt geraakt en terug gevonden 🙂
    Fijn om terug je blogje te lezen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: